ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נוצות של הג'אקו הפכו מאדום לאפור
מנהל: מפקחים
Re: נוצות של הג'אקו הפכו מאדום לאפור
קראתי שלג'אקו קונגו צעירים יש לפעמים קצוות אפורים כהים בנוצות הזנב.. נוצה שלמה אפורה נראה לי קצת מוזר
מה התזונה שלו? יכול להיות שחסר לו ויטמין A (בטא קרוטן), זה משפיע על הגוונים האדומים/כתומים אצל תוכים
הוא החליף נוצות זנב לאחרונה או שהוא לפני חילוף? לפעמים גם לפני חילוף הנוצה מאבדת צבע ודוהה למרות שזה לא המקרה לדעתי..
מקלחות אתם עושים לו? כל כמה זמן?
חשיפה לשמש יש?
מה התזונה שלו? יכול להיות שחסר לו ויטמין A (בטא קרוטן), זה משפיע על הגוונים האדומים/כתומים אצל תוכים
הוא החליף נוצות זנב לאחרונה או שהוא לפני חילוף? לפעמים גם לפני חילוף הנוצה מאבדת צבע ודוהה למרות שזה לא המקרה לדעתי..
מקלחות אתם עושים לו? כל כמה זמן?
חשיפה לשמש יש?
אין לנו הרבה שמש בדירה, אבל אני מוציאה אותו לפעמים לשמש לאיזה רבע שעה. הוא ניזון מכופתיות. ואני מקלחת אותו פעם ב... למרות שהוא לא אוהב. ואין לי מושג בקשר לחילוף.
בכל מקרה הוא נראה בריא ומתנהג כרגיל.
בכל מקרה הוא נראה בריא ומתנהג כרגיל.
ממליצה לתת לו פירות וירקות במהלך השבוע, במיוחד עם ויטמין A (בטא קרוטן) כמו : גזר, בטטה, פפאיה, מנגו..
ותראו אם יש שינוי, אם כן תדעו שזה היה מחסור תזונתי..
באופן כללי מומלץ לתת פרי וירק לכל תוכי, גם תוכי שניזון מכופתיות
רשימה מלאה בקישור הבאה: ירקות ופירות
ותראו אם יש שינוי, אם כן תדעו שזה היה מחסור תזונתי..
באופן כללי מומלץ לתת פרי וירק לכל תוכי, גם תוכי שניזון מכופתיות
רשימה מלאה בקישור הבאה: ירקות ופירות
נוצות הזנב מתחלפות לא כול הנוצה האפירה נשארו עוד 2 שבת שלום חגי
תודההה
עוד שאלה קטנה, לפעמים הוא עושה תנועות כאילו הוא עומד להקיא עושה פעמים שלוש ומפסיק.
יכול ליהיות שתקוע לו משהו בגרון שמציק לו?
עוד שאלה קטנה, לפעמים הוא עושה תנועות כאילו הוא עומד להקיא עושה פעמים שלוש ומפסיק.
יכול ליהיות שתקוע לו משהו בגרון שמציק לו?
אם גילו בסביבות 4 חודשים אני בספק שהוא מנסה להאכיל ומעלה "גירה" לשם כך.
האם התוכי עבר בדיקות או שנעשו בדיקות בבית הגידול ?
האם התוכי עבר בדיקות או שנעשו בדיקות בבית הגידול ?
אני בת.
כן כשהוא איתי הוא עושה את התנועות האלו. והוא בן 8 חודשים ולקחתי אותו לוטרינר שעשה לי בדיקות והוא בריא בלי עין הרע.
כן כשהוא איתי הוא עושה את התנועות האלו. והוא בן 8 חודשים ולקחתי אותו לוטרינר שעשה לי בדיקות והוא בריא בלי עין הרע.
הייתי בטוח שהוא קטן יותר, בגיל 8 חודשים יתכן מאוד שהוא פשוט מנסה להאכיל אותך, ניענוע הראש מטה ומעלה לרוב ילווה בהעלאת גירה
בטבע התוכים ישתמשו בהעלאת מזון להאכיל את בני הזוג ולחיזוק הקשר, ההאכלה מסמלת קשר והבטחה לדאגה בעת הצורך עזרה בבהאכלה כשהנקבה דוגרת על הביצים ועזרה בגידול והאכלת הגוזלים .
לא צריך לפתח את זה יותר מידי, אם התוכי מתחיל לנענע את הראש על מנת להאכיל פשוט לא לגעת ולהתרחק מעט, הוא יפסיק לעשות זאת
עד לפעם הבאה.
בטבע התוכים ישתמשו בהעלאת מזון להאכיל את בני הזוג ולחיזוק הקשר, ההאכלה מסמלת קשר והבטחה לדאגה בעת הצורך עזרה בבהאכלה כשהנקבה דוגרת על הביצים ועזרה בגידול והאכלת הגוזלים .
לא צריך לפתח את זה יותר מידי, אם התוכי מתחיל לנענע את הראש על מנת להאכיל פשוט לא לגעת ולהתרחק מעט, הוא יפסיק לעשות זאת
עד לפעם הבאה.
אוקיי... אני יקח את זה כמחמאה
תודהה