אוקיי די מעניין אותי והייתי רוצה שתעשו לי סדר בכול מה שקשור באיך שהתוכים ישנים.
למשל האלכסנדינית שלי ישנה עם ראש מסובב.והקוקטייל שלי ישן עם רגל על הברזל של הכלוב.
האם תנועת הגוף אצל התוכים כשהם ישנים משתנה כשרמת הביטחון כלפיי אותה סביבה עולה?
או שזה קשור לגבי אותו זן?ז"א כול זן ותנועת הגוף שלו כשהתוכי ישן.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מצב הגוף אצל התוכי כשהם ישנים.
מנהל: מפקחים
מצב הגוף אצל התוכי כשהם ישנים.
"אהבה אמיתית לכאב נולדה"
Re: מצב הגוף אצל התוכי כשהם ישנים.
אין קשר תמיד, תוכי חדש בכלוב או תוכי מפוחד ישן לעיתים בצורה שונה ממה שהוא רגיל לישון, לאחר שהתוכי מתאקלם אפשר לראות שינוי במיקום ובאופן בו הוא ישן, ישנם תוכים שישנים כשהם תלויים על סורגי הכלוב, ישנם שישנים על ריצפת הכלוב, ישנם שישנים עם הראש לאחור או על רגל אחת, ישנם תוכים שבשלבי גמילה סופיים ישכבו בתחתית הכלוב כשראשם מוטה לאחור בין הנוצות ועוד.
אי אפשר לקבוע שתוכי או ציפור שישנים בכלוב בצורה מסויימת עושים זאת מפחד או מחוסר נוחות מאחר ותוכי אחר יכול לישון באותה תנוחה ונוח לו.
אין קשר בין סוג התוכי לאופן או לצורה בה התוכים ישנים, תוכון יכול לישון תלוי על סורגי הכלוב וגם קקדו יכול לאמץ לעצמו הרגל שינה כזה.
אי אפשר לקבוע שתוכי או ציפור שישנים בכלוב בצורה מסויימת עושים זאת מפחד או מחוסר נוחות מאחר ותוכי אחר יכול לישון באותה תנוחה ונוח לו.
אין קשר בין סוג התוכי לאופן או לצורה בה התוכים ישנים, תוכון יכול לישון תלוי על סורגי הכלוב וגם קקדו יכול לאמץ לעצמו הרגל שינה כזה.
Re: מצב הגוף אצל התוכי כשהם ישנים.
אוקיי תודה.חשבתי שיש קשר בין הדברים מתוך היגיון..
"אהבה אמיתית לכאב נולדה"