ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שינוי התנהגות פיתאומי לאחר החלפת כלוב
מנהל: מפקחים
-
NATANCOHEN
- בקיעה

- שם פרטי:: נתן
שינוי התנהגות פיתאומי לאחר החלפת כלוב
לפני כמה ימים סבא שלי קנה לי כלוב חדש לקוקטילית שלי והכלוב החדש ממש ענק עכשיו היא ממש היפראקטיבית היא אצלי 4 שנים והיא אף פעם לא הייתה ככה חשבתי שאולי יש קשר למיקום עכשיו הכלוב נמצא במקום שרואים ממנו את כל הבית ואולי בגלל זה היא יותר פעילה השינוי בהתנהגות הוא מהשינוי מיקום או בגלל הכלוב החדש היא אצלי מאז שהיא הייתה בגיל 3 חודשיים ואף פעם היא לא הייתה פעילה היא כל הזמן ישנה או עמדה על המקל בלי לזוז יותר מידי אבל עכשיו היא לא מפסיקה לשרוק(בגלל שהיא נקבה אז כל מה שהיא יודעת זו רק שריקה אחת) ולהשתולל בכלוב השינוי בהתנהגות נובע מהכלוב החדש או המיקום החדש?

Re: שינוי התנהגות פיתאומי לאחר החלפת כלוב
השינוי בהחלט חל בעקבות שינוי הכלוב ושדה ראייה רחב יותר. ככל שהכלוב יהיה מרווח יותר כך התוכי יהיה פעיל יותר.
לא פעם מספרים לי אנשים שרכשו כלוב כמה זה השפיע לטובה על התוכי , השינוי מכלוב קטן לגדול יותר עשה נפלאות, מתארים לא פעם תוכי פחות
עצבני פחות צעקן , יותר חברותי ופעיל והרבה יותר שמח.
צריך תמיד לקחת בחשבון שבכלוב צריכים איבזור כגון צעצועים שונים וענפים לכירסום שתופסים מקום ומגבילים, בכלוב גדול זה מתאפשר ללא
בעיה ולא מגביל את התוכים.
לא פעם מספרים לי אנשים שרכשו כלוב כמה זה השפיע לטובה על התוכי , השינוי מכלוב קטן לגדול יותר עשה נפלאות, מתארים לא פעם תוכי פחות
עצבני פחות צעקן , יותר חברותי ופעיל והרבה יותר שמח.
צריך תמיד לקחת בחשבון שבכלוב צריכים איבזור כגון צעצועים שונים וענפים לכירסום שתופסים מקום ומגבילים, בכלוב גדול זה מתאפשר ללא
בעיה ולא מגביל את התוכים.