ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גוזל שיצא מהתא כל היום ישן וער בלילה
מנהל: מפקחים
-
NATANCOHEN
- בקיעה

- שם פרטי:: נתן
Re: גוזל שיצא מהתא כל היום ישן וער בלילה
נראה לי הוא התייבש הוא לא רוצה להתעורר ועכשיו אבא שלו האכיל אותו בכוח כי הוא לא רצה לאכול מה לעשות?

מה אתה מתכוון "לא רוצה להתעורר" ? אי אפשר להאכיל בכוח אם הוא אוכל מהאבא אז הוא רוצה.
-
NATANCOHEN
- בקיעה

האבא תפס לו את המקור ופתח אותו בכוח בלי רצות של הגוזל והכוונה בלא רוצה להתעורר שמסביב יש מלא רעש והוא לא מתעורר אני מעיר אותו והוא חוזר לישון עכשיו ניסתי להרים את המיכל כדי שהוא ישתה הוא שתה לגימה התעורר לשתי דקות וחזר לישון במילים אחרות הוא על גבול האפתי

המקרה כזה אין לנו אפשרות לעזור וצריך שוטרינר יראה אותו, אולי הוא ישן כי הוא מאוד עייף, אולי הוא חלש, אולי הוא חולה , אין אפשרות לקבוע במה מדובר ע"י תיאור בלבד.
-
NATANCOHEN
- בקיעה

נראה שהוא שבר את הרגל הזזתי אותו וראיתי שהוא לא יכול לעמוד על הרגל איך אני יכול לקבע לו אותה?אין לי אפשרות כרגע לקחת אותו לוטרינר
נערך לאחרונה על ידי NATANCOHEN ב 20 יוני 2011 12:35, נערך פעם 1 בסך הכל.

-
NATANCOHEN
- בקיעה

הוא שבר את הרגל במקום שאי אפשר לקבע אלא רק לנתח והוא התחיל לגסוס כבר אז אין מצב שאני יספיק לקחת אותו לוטרינר לפני שהוא ימות ניסתי לשכנע את אמא שלי לנסוע לאשדוד לגדי שרביט גם אם צריך ניתוח היא לא מוכנה בטענה שהוא גם ככה גוזל והוא חלש מהתחלה ככה שהוא לא ישרוד אם ינתחו אותו ולפי מה שדודה שלי אומרת (היא לומדת ריפוי ועיסוק) במקום כזה גם אצל בני אדם וגם אצל חיות אין אפשרות קיבוע ולחשוב שלפני שעה הוא רק צלע עליה ועוד יכל לעמוד ועכשיו הוא כבר שוכב ולא מסוגל לזוז

-
NATANCOHEN
- בקיעה

בסופו של דבר אחרי שדיברתי עם וטרינר והוא אמר שיש לגוזל סיכוי לשרוד אמא שלי השתכנעה לקחת אותו לוטרינר באתי לקחת אותו ומצאתי אותו מת

מצער לשמוע .
-
NATANCOHEN
- בקיעה

הוא התדרדר יחסית מהר מוקדם יותר הוא רק צלע ולאט לאט זה החמיר כי הוא לא יכל לשתות או לאכול ואחרי קצת זמן הוא מת