ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איך יכול להיות שעד עכשיו היא לא הטילה ביצים?
מנהל: מפקחים
איך יכול להיות שעד עכשיו היא לא הטילה ביצים?
יש לי קוקוטיילית נקבה, איך יכול להיות שהיא אצלי 3 שנים והיא לא הטילה אפילו ביצים לא פוריות?
- שלומי כהן
- גוזל

- אזור מכירה: נרכז
- שם פרטי:: שלומי כהן
Re: איך יכול להיות שעד עכשיו היא לא הטילה ביצים?
כל תוכית אים הזמן שלה ...
היא עים זכר בוגר?
הזוג מחובר?
אתה יודע בת כמה היא או היסטוריה בראותית שלה?
מה התזונה שאתה נותן להם?
היא עים זכר בוגר?
הזוג מחובר?
אתה יודע בת כמה היא או היסטוריה בראותית שלה?
מה התזונה שאתה נותן להם?
הזוג מכירים רק חודשיים, הם לא כ"כ מתייחסים אחד לשני, הוא זכר בוגר, פעם כשהיא הייתה לבד והייתי מתחיל אז נתתי זרעים, אבל עכשיו כופתיות פירות ירקות וזרעים (בעיקר כופתיות) יש תא הטלה גדול גם הכלוב נועד לרביית קוקוטיילים היא איתי מאז שהיא בגיל חצי שנה וחוץ מקרחות קטנות(אני חושב מולדות) אז לא ראיתי משהו חריג
- שלומי כהן
- גוזל

- אזור מכירה: נרכז
- שם פרטי:: שלומי כהן
היא לטינו?
שלוש שנים שאין ביצים ...
לפני חודשים הוספת זכר סבלנות.
היו לי זוג שרק לאחר שנה וחצי הביאו ביצים...
תאמין לי סבלנות מישתלמת..
שלוש שנים שאין ביצים ...
לפני חודשים הוספת זכר סבלנות.
היו לי זוג שרק לאחר שנה וחצי הביאו ביצים...
תאמין לי סבלנות מישתלמת..
חודשיים זה לא הרבה זמן, אתה רואה שיש כימיה ביניהם? יש התעניינות בתא? האם אתה בטוח שמדובר בזכר ונקבה?
הנקבה האכלת יד/לשעבר או "פרא"?
הנקבה האכלת יד/לשעבר או "פרא"?
תודה על התגובות, אבל הם יכולים להטיל גם בלי זכר...
הם רק לעיתים רחוקות מתקרבים ואז תוקפים ממש בקטנה ובלי פצעים לשנייה ומתרחקים. הנקבה כל הזמן עולה על המקל הקטן שדרכו עומדים ולפעמים מכניסה את הראש ואז הולכת למקום אחר. שניהם האכלת יד אבל הזכר יותר אוהב תשומת לב
נקבה= בדיקת דם+סימנים
זכר= אפור כהה, שורק שריקות ארוכות ויפות, דופק את המקור בקיר, לחיים כהוות, זנב וכנפיים חלקים
אז אני בטוח
הם רק לעיתים רחוקות מתקרבים ואז תוקפים ממש בקטנה ובלי פצעים לשנייה ומתרחקים. הנקבה כל הזמן עולה על המקל הקטן שדרכו עומדים ולפעמים מכניסה את הראש ואז הולכת למקום אחר. שניהם האכלת יד אבל הזכר יותר אוהב תשומת לב
נקבה= בדיקת דם+סימנים
זכר= אפור כהה, שורק שריקות ארוכות ויפות, דופק את המקור בקיר, לחיים כהוות, זנב וכנפיים חלקים
אז אני בטוח
מזון טוב וללא מחסור , תוסיף תערובת השרייה ומזון ביצים כהכנה לריבוי ומינימום הפרעות וסבלנות.
אווץ', אבל הם נמצאים במקום די מרכזי ואין אפשרות להעביר אותם למקום אחר ואני גם מאוהב בהם אני חייב להוציא אותם כל יום