ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקטייל שלא צומח לו נוצות בראש
מנהל: מפקחים
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
Re: קוקטייל שלא צומח לו נוצות בראש
תאמת שהוא באמת יותר קטן מהרגיל....
אז מה את אומרת שהנקבה לא טובה? כי היא נשאית לוטינו אז אני חושב שהגן הזה של הקרחת הגיע ממנה... (האבא וייט פייס רגיל גדול במיוחד! והאמא פנינה נשיאת לוטינו אבל אין לאף אחד מהם קרחת)
אז מה לעשות להחליף את הנקבה?!?
אז מה את אומרת שהנקבה לא טובה? כי היא נשאית לוטינו אז אני חושב שהגן הזה של הקרחת הגיע ממנה... (האבא וייט פייס רגיל גדול במיוחד! והאמא פנינה נשיאת לוטינו אבל אין לאף אחד מהם קרחת)
אז מה לעשות להחליף את הנקבה?!?
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
הנקבה היא לוטינו פנינה אתה מתכוון? אם היא לא במופע לוטינו - היא לא נשאית לוטינו... רק זכרים יכולים להיות נשאים של המוטציה הזו
כנראה האמא/אבא של הזכר היו לוטינו עם קרחת..
הקוקטייל לוטינו הזה הוא הראשון שבקע להם? אם לא, שאר הגוזלים שבקעו היו נורמלים (ללא קרחות)?
כנראה האמא/אבא של הזכר היו לוטינו עם קרחת..
הקוקטייל לוטינו הזה הוא הראשון שבקע להם? אם לא, שאר הגוזלים שבקעו היו נורמלים (ללא קרחות)?
- lahav123
- פוקח עיניים

לא האמא פנינה רגילה...
וכן הוא הגוזל הראשון הכי גדול.
ולא הבנתי את מה שכתבת...
וכן הוא הגוזל הראשון הכי גדול.
ולא הבנתי את מה שכתבת...
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
אוקיי.. התכוונתי אם הוא לא הגוזל הראשון הבכור, רציתי לדעת אם הגוזלים הקודמים גדלו והיה להם ניצוי מלא ללא קרחות
ולגביי המוטציה התכוונתי שאין נקבות נשא לוטינו, רק זכרים נשאים. אז אם היא פנינה רגיל ולא פנינה לוטינו - היא לא נשאית לוטינו.
כלומר הזכר שלך נשא לוטינו, וכנראה אחד ההורים שלו היה לוטינו קירח, ובגלל זה הזכר העביר לגוזל "קרחת"
אם אתה לא רוצה שיצאו לך נקבות לוטינו עם קרחות תחליף את הזכר, הנקבה שלך בסדר
מקווה שהסברתי ברור, אם לא תשאל שוב ואני אנסה יותר טוב..
ולגביי המוטציה התכוונתי שאין נקבות נשא לוטינו, רק זכרים נשאים. אז אם היא פנינה רגיל ולא פנינה לוטינו - היא לא נשאית לוטינו.
כלומר הזכר שלך נשא לוטינו, וכנראה אחד ההורים שלו היה לוטינו קירח, ובגלל זה הזכר העביר לגוזל "קרחת"
אם אתה לא רוצה שיצאו לך נקבות לוטינו עם קרחות תחליף את הזכר, הנקבה שלך בסדר
מקווה שהסברתי ברור, אם לא תשאל שוב ואני אנסה יותר טוב..
- lahav123
- פוקח עיניים

סבבה.... הבנתי
הוא הגוזל הראשון של הזוג הזה...
עכשיו אם הזכר נשא לוטינו.... והוא וייט פייס זה אומר שהוא יכול להוציא גוזלים אלבינו אם אני יזווג אותו עם נקבה וייט פייס או אלבינו?
שכחתי לציין שהגוזל עם הקרחת הוא לא לוטינו רגיל אלה לוטינו פנינה!
הוא הגוזל הראשון של הזוג הזה...
עכשיו אם הזכר נשא לוטינו.... והוא וייט פייס זה אומר שהוא יכול להוציא גוזלים אלבינו אם אני יזווג אותו עם נקבה וייט פייס או אלבינו?
שכחתי לציין שהגוזל עם הקרחת הוא לא לוטינו רגיל אלה לוטינו פנינה!
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
גם לי היה שנתיים וחצי לוטינו..היה לו קרחת אבל היו עליה קצת נוצות קטנות..לא ברמה כזאת..
אולי הקרחת תתמלא טיפה, אבל היא לא נעלמת, זה מה שידוע לי

להב, אם הגוזלית היא לוטינו פנינה (היא גם נשאית וייטפייס אגב) - אפשר לדעת שהזכר שלך (הוייטפייס) הוא נשא לוטינו ופנינה
(ומי יודע מה עוד
)
וכן, אם תזווג אותו עם נקבה וייטפייס, 50% מהגוזלים נקבות יצאו אלבינו
אבל זה תלוי אם הוא נושא לוטינו ופנינה בשני כרומוזומים שונים או באותו כרומוזום
אם שתי המוטציות נמצאות על אותו כרומוזום X, יצאו נקבות 50% וייטפייס לוטינו פנינה ז"א "אלבינו" עם כתמים/פנינה/גווני אפור, לא לבן כמו שאלבינו אמור להיות
ו 50% וייטפייס (נקי),
אם המוטציות אצל הזכר לא נמצאות על אותו כרומוזום, יצאו לך נקבות 50% וייטפייס פנינה, 50% אלבינו
מקווה שלא סיבכתי אותך..
אבל תקח בחשבון שהנקבות לוטינו/אלבינו שיצאו מהזכר הזה הן יהיו קרחות רוב הסיכויים..
עריכה: יכול להיות שיצאו לך גם גוזלים אחרים, אם ההורים נושאים עוד מוטציות..
זכרים יכולים לשאת כל מוטציה, נקבות יכולות לשאת פייד, וייטפייס, פאלוו, כסף ופני פסטל
אז לפי הגוזלים אפשר לדעת פחות או יותר מה ההורים נשאים
להב, אם הגוזלית היא לוטינו פנינה (היא גם נשאית וייטפייס אגב) - אפשר לדעת שהזכר שלך (הוייטפייס) הוא נשא לוטינו ופנינה
(ומי יודע מה עוד
)וכן, אם תזווג אותו עם נקבה וייטפייס, 50% מהגוזלים נקבות יצאו אלבינו
אבל זה תלוי אם הוא נושא לוטינו ופנינה בשני כרומוזומים שונים או באותו כרומוזום
אם שתי המוטציות נמצאות על אותו כרומוזום X, יצאו נקבות 50% וייטפייס לוטינו פנינה ז"א "אלבינו" עם כתמים/פנינה/גווני אפור, לא לבן כמו שאלבינו אמור להיות
ו 50% וייטפייס (נקי),
אם המוטציות אצל הזכר לא נמצאות על אותו כרומוזום, יצאו לך נקבות 50% וייטפייס פנינה, 50% אלבינו
מקווה שלא סיבכתי אותך..
אבל תקח בחשבון שהנקבות לוטינו/אלבינו שיצאו מהזכר הזה הן יהיו קרחות רוב הסיכויים..
עריכה: יכול להיות שיצאו לך גם גוזלים אחרים, אם ההורים נושאים עוד מוטציות..
זכרים יכולים לשאת כל מוטציה, נקבות יכולות לשאת פייד, וייטפייס, פאלוו, כסף ופני פסטל
אז לפי הגוזלים אפשר לדעת פחות או יותר מה ההורים נשאים
- lahav123
- פוקח עיניים

קצת סיבכת אותי אבל לא משנה... חחחחח אבל הבנתי חלק....
בסוף השבוע אני מקבל שלוש קוקטיילים שהם יהיו איתו באותו הכלוב (הפרדתי אותו מהנקבה שלו בגלל שהם הוציא גוזלים אפורים לפי הגנטיקה)
אז איתו בכלוב יהיו שתי נקבות אלבינו ווייט פייס פנינה....
ואם אני אראה שבאמת יוצאים לו גוזלים קרחים אז אני ימכור אותו.
בסוף השבוע אני מקבל שלוש קוקטיילים שהם יהיו איתו באותו הכלוב (הפרדתי אותו מהנקבה שלו בגלל שהם הוציא גוזלים אפורים לפי הגנטיקה)
אז איתו בכלוב יהיו שתי נקבות אלבינו ווייט פייס פנינה....
ואם אני אראה שבאמת יוצאים לו גוזלים קרחים אז אני ימכור אותו.
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
הוציאו או יוציאו? בכל מקרה נכון הרוב יצאו להם אפור רגיל ורק נקבות לוטינו פנינה..
(יצאו גם זכרים פנינה אבל גם הם יהפכו לאפור רגיל בסופו של דבר)
בהצלחה
(יצאו גם זכרים פנינה אבל גם הם יהפכו לאפור רגיל בסופו של דבר)
בהצלחה

- שלומי כהן
- גוזל

- אזור מכירה: נרכז
- שם פרטי:: שלומי כהן
כמו ששירלי אמרה זה גינטיקה תישאר קרחת אבל יותר קטנה.1014 כתב:הוצאתי להחתמה גוזל קוקטייל לוטינו והוא נגמל בערך לפני שבועיים ולא צומחות לו נוצות בראש ואין לי מושג למה....
והוא לא מרוט או משהו כזה...
ולאומת זאת אחיו שיותר קטן ממנו צמחו כמעט כל הנוצות.
ממה זה?
בהצלחה.