ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

בניית כלוב לזוג קוקטיליים

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: בניית כלוב לזוג קוקטיליים

שליחה על ידי eli_lea »

חבל שפתחת אשכול נוסף , כשממשיכים ומעדכנים באותו אשכול אפשר להתיחס אל כל הנושא כמכלול אחד שלם ולא לחפש בין הנושאים השונים שנפתחים מה הוחלט לגבי סידור בנייה או קנייה של כלוב.
אתה לא מצטייר בעיני כאדם לא אחראי או כאדם שרק האינטרס שלו עומד לנגד עיניו, אני אומר את דעתי ואינך חייב לקבלה מצד שני אני ממשיך ואמשיך לייעץ ולענות לשאלותיך במטרה לעזור לך להגיע להחלטה נכונה. וכדי שזה יקרה אני אעיר ואביא בפניך את המצבים שעלולים להיוצר ויתכן שלא חשבת עליהם כגון הצורך בטיפול וטרינרי והעלויות שלו.
חלק ניכר מהערות שלי הערות כלליות, אני לא מכיר אותך באופן אישי אבל חלק מהתשובה ניתנת ומפורטת (לעיתים יתר על המידה) עבור הקהילה כולה.בסך הכל כל הקהילה קוראת את האשכולות וכל חבר יכול לעשות חשבון נפש ללמוד ולשפר או לקבל החלטות על סמך הדברים שנכתבים.
כמובן שאין לי דבר אישי כנגד מי מהחברים ובטח לא צריך לקחת או לקבל את התשובות הניתנות כפגיעה אישית זו לא המטרה.
saharlevi
גוזל
גוזל

שליחה על ידי saharlevi »

לא אלי זה ברור,רק הייתי חייב לציין שעד עכשיו הצגתי רק חסרונות ושתהיו מודעים לזה,שאני לא אצא כאחד לא אחראי "שדואג רק לתחת שלו"...
ולגבי האשכול הנוסף,אני פשוט יודע שאתם אוהבים סדר בפורום וכל נושא באשכול אחר..
תמונה
jango65
ביצה
ביצה

שליחה על ידי jango65 »

יש לך כלוב ריבואי
מידות 46*44*78 (78 רוחב) וזה עולה 150 וזה בא מוכן כמו שצריך הכי טוב..
saharlevi
גוזל
גוזל

שליחה על ידי saharlevi »

יכול להיות שאני יביא יד 2
100*60*40
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”