ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
יתושים ליד התוכים.? מזיק?
מנהל: מפקחים
יתושים ליד התוכים.? מזיק?
שלום לכולם, אצלי התוכים הם בכלובים בחצר, היום בערב יצאתי עם פנס לראות שהכל בסדר וראיתי הרבה יתושים סביב התוכים,
האם יתוש מזיק לתוכים? צריך לרסס? במה אם כן?
האם יתוש מזיק לתוכים? צריך לרסס? במה אם כן?
Re: יתושים ליד התוכים.? מזיק?
יתושים מגיעים בדרך כלל למקורות מים עומדים, תבדוק שאיןם לך בסביבת הכלוב איזורים שיש בהם כמויות מים עומדים .
יתכן ולא מדובר ביתושים אלא במה שנקרא "ברחשים" שמגיעים גם בגלל פסולת מזון .
יתכן ולא מדובר ביתושים אלא במה שנקרא "ברחשים" שמגיעים גם בגלל פסולת מזון .
יתושים רגילים לא ברחשים. אין מקורות מיים סביב.
אמרת שהכלוב בחצר, אז ייתכן והם באים לצמחיה ירוקה ודשא שיש בסביבה.
יתושים נמשכים לעישביה במיוחד בלילה.
יתושים נמשכים לעישביה במיוחד בלילה.

אוקי יכול להיות... זה מזיק?? יש פתרון?
אם מדובר ביתושים לא רק אצלך אז יש לכם באיזור בעייה רצינית, אם היתושים רק בקירבת הכלוב אתה צריך למצוא את הסיבה מדוע הם נמצאים שם.
לדעתי הסיבה היא מקור מים בהם היתושים יטילו ביצים או שיש ליכלוך אחרת אני לא יודע להסביר מה ליתושים ולתוכים, יתושים יחפשו לעקוץ ולמצוץ דם אבל לתוכים הם לא יכולים לעשות זאת.
לדעתי הסיבה היא מקור מים בהם היתושים יטילו ביצים או שיש ליכלוך אחרת אני לא יודע להסביר מה ליתושים ולתוכים, יתושים יחפשו לעקוץ ולמצוץ דם אבל לתוכים הם לא יכולים לעשות זאת.
תנסה לתלות עלי בזיליקום ליד/על הכלוב.. הריח אמור להרחיק יתושים וזבובים
תעדכן אם זה עובד
תעדכן אם זה עובד

תשתול מספר שתילים של לבנדר הריח שהם מדיפים דוחה יתושים ואם אתה רוצה לראות את המקורות שלי תבוא לפתח תקוה חגי