קניתי תוכי ג'קו ואני צריך עזרה הוא בן שנה וחצי בערך
למה הוא מוציא נוצות מהחזה?
כשאני מנסה להוציא אותו הוא צועק ונושך אותי ממש חזק גם כשאני מביא לו ממתק מה לעשות?
כדאי להוציא אותו מהכלוב אחרי שהוא היה אצלי יום אחד?
איזה אוכל לתת לו?
כמה זמן צריך לתת לו להיתרגל לאזור?
תודה לעונים
[title][/title]
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ג'אקו חדש עם בעית מריטה צרחות ונשיכות | ייעוץ לתזונה
מנהל: מפקחים
Re: ג'אקו חדש עם בעית מריטה צרחות ונשיכות | ייעוץ לתזונה
שלום אביב וברוך הבא,
הוצאת נוצות מהחזה יכולה להעיד על תיסכול וצער בו שרוי התוכי עבר המעבר. כנראה שהוא בלחץ מאוד חזק מהמעבר ומהנסיונות שלך להרים
אותו או לגעת בו. האם לפני שרכשת אותו הוא היה מורט?היו חסרים לו נוצות?
לתוכי לוקח בין שבוע לשבועיים להתרגל לסביבה, עליך להניח לו לנפשו ולתת לו תקופת הסתגלות, לא ללחוץ עליו או לכפות עליו מגע.
האם אצל המגדל ממנו קנית הוא עלה על היד ולא פחד?
איזה מזון הוא אכל אצל המגדל?
אתה יכול לצלם את התוכי ולהעלות תמונה?
הוצאת נוצות מהחזה יכולה להעיד על תיסכול וצער בו שרוי התוכי עבר המעבר. כנראה שהוא בלחץ מאוד חזק מהמעבר ומהנסיונות שלך להרים
אותו או לגעת בו. האם לפני שרכשת אותו הוא היה מורט?היו חסרים לו נוצות?
לתוכי לוקח בין שבוע לשבועיים להתרגל לסביבה, עליך להניח לו לנפשו ולתת לו תקופת הסתגלות, לא ללחוץ עליו או לכפות עליו מגע.
האם אצל המגדל ממנו קנית הוא עלה על היד ולא פחד?
איזה מזון הוא אכל אצל המגדל?
אתה יכול לצלם את התוכי ולהעלות תמונה?
הוא לא היה מורט וגם הוא היה עולה על היד של המגדל והוא לא אוכל את האוכל שהבאתי לו שזה גרעינים תירס ועוד כמה דברים שאני לא יודע איך קוראים להם
אם התוכי מפוחד תן לו זמן להתאקלם , תיגש אליו לאט עם צ'ופר ביד אבל אל תנסה לתפוס אותו או לגרום לו לפחד.
תן לו להתרגל לסביבה החדשה לקולות לאנשים ואליך ותתקדם איתו בלי לחץ.
תברר עם המגדל ממנו קנית מה הוא אכל בתקופה שהוא היה אצלו ולפי זה תתן לו לאכול לפחות בתקופה הקרובה.
תן לו להתרגל לסביבה החדשה לקולות לאנשים ואליך ותתקדם איתו בלי לחץ.
תברר עם המגדל ממנו קנית מה הוא אכל בתקופה שהוא היה אצלו ולפי זה תתן לו לאכול לפחות בתקופה הקרובה.