ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נסיעה לאילת ל4 ימים, מה יהיה הכי טוב לניוטון ...
מנהל: מפקחים
- שגיא_
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: אזור הצפון
- שם פרטי:: שגיא
נסיעה לאילת ל4 ימים, מה יהיה הכי טוב לניוטון ...
טוב אז אני מתכונן לסוע לאילת למשך 3 וחצי ימים ..
התכנון היה שנשים את ניוטון ביגור (הם אמרו שאין בעיה לפני חודש וחצי בערך) אבל אתמול אבא שלי היתקשר אליהם ושאל אותם שוב והם אמרו שהם לא מקבלים שום תוכים בגלל חשש למחלה ואני מבין אותם.
רציתי לדעת אם ניוטון הישאר בבית למשך השלוש וחצי ימים האלה לבד וכל יום סבא שלי יבוא וישים לו אוכל ומים זה יהיה בסדר ?
התכנון היה שנשים את ניוטון ביגור (הם אמרו שאין בעיה לפני חודש וחצי בערך) אבל אתמול אבא שלי היתקשר אליהם ושאל אותם שוב והם אמרו שהם לא מקבלים שום תוכים בגלל חשש למחלה ואני מבין אותם.
רציתי לדעת אם ניוטון הישאר בבית למשך השלוש וחצי ימים האלה לבד וכל יום סבא שלי יבוא וישים לו אוכל ומים זה יהיה בסדר ?
Re: נסיעה לאילת ל4 ימים, מה יהיה הכי טוב לניוטון ...
תשאיר לו טלוויזיה בווליום בינוני בנוסף...שים לו ערוץ הופ או משהו של ילדים..
לא גבוה מידי שיוכל לישון גם.. ומעט אור אך לא יותר מידי..שוב שלא יהיה בחשכה מידי ולא באור מידי אולי משהו בקרבת חלון יהיה טוב...(להקפיד שלא ייצלה בחום)
אם הוא לא תוקפני כלפי סבא שלך וסבא שלך מרים אותו לפעמים ואתה סומך עליו שלא יברח לו או משהו כזה.. תגיד לו שיוציא אותו ל 5 דק לפחות שימתח כנפיים וירגיש קצת מגע וצומי...
הכל יהיה בסדר =]
לא גבוה מידי שיוכל לישון גם.. ומעט אור אך לא יותר מידי..שוב שלא יהיה בחשכה מידי ולא באור מידי אולי משהו בקרבת חלון יהיה טוב...(להקפיד שלא ייצלה בחום)
אם הוא לא תוקפני כלפי סבא שלך וסבא שלך מרים אותו לפעמים ואתה סומך עליו שלא יברח לו או משהו כזה.. תגיד לו שיוציא אותו ל 5 דק לפחות שימתח כנפיים וירגיש קצת מגע וצומי...
הכל יהיה בסדר =]
עדיף שישאר בבית מאשר במקום שהוא לא מכיר.
תעשה כמו שצחי אמר
תעשה כמו שצחי אמר

גם אני נוסעת לאילת ל5-6 ימים באוגוסט. אני משאירה את קוני בבית. יגיע ידיד שלי (שהיא מכירה) ויחליף לה כל יום מים ואוכל. הכי טוב להשאיר בסביבה מוכרת, כי אם אתה נותן אותו למישהו אחר יש את עניין ההסתגלות.

התוכי שלך יכול עוד בעצמו להידבק במחלה כשהוא נמצא עם תוכים אחרים. עשו לך טובה שלא קיבלו אותו. אם יש אפשרות להשאיר את התוכי
בבית זה הדבר הטוב ביותר , צריך רק שיגיו פעם ביום להשגיח שיש וכל ומים ולגאוג לתעסוקה.
בבית זה הדבר הטוב ביותר , צריך רק שיגיו פעם ביום להשגיח שיש וכל ומים ולגאוג לתעסוקה.
- שגיא_
- פוקח עיניים

הבעיה שאני מפחד שניוטון יברח לו וסבא שלי לא ידע איך להחזיר אותו לכלוב ..
היום או מחר אני יקנה לניווטון צעצועים חדשים וזה כבר יהיה תעסוקה לא ?
היום או מחר אני יקנה לניווטון צעצועים חדשים וזה כבר יהיה תעסוקה לא ?
אז תנסה לארגן משהו שיודע להחזיר את התוכי שלך לכלוב
הייתי ממליץ לך להוסיף כל מיני משחקים לכלוב ולדאוג להחליף מים כל יום
אין לך אפשרות לכחת אותו איתך
אני אישית לוקח את הארה שלי והקוקוטל איתי לכל פינה שאני נוסע
הייתי ממליץ לך להוסיף כל מיני משחקים לכלוב ולדאוג להחליף מים כל יום
אין לך אפשרות לכחת אותו איתך
אני אישית לוקח את הארה שלי והקוקוטל איתי לכל פינה שאני נוסע
אם אתה דואג שהסבא לא יוכל להחזיר אל תוציא אותו, תן לו תעסוקה ופשוט שיוודאו שיש לו אוכל ומים ושהכל בסדר לא צריכה להיות בעייה.
- שגיא_
- פוקח עיניים

טוב תודה 
יכול להיות שלניוטון תיהיה חרדת נטישה והוא יתחיל לנשוך ולתקוף אותי ?
יכול להיות שלניוטון תיהיה חרדת נטישה והוא יתחיל לנשוך ולתקוף אותי ?
סביר להניח שלא יקרה כלום , כשתחזור תתיחס אליו מרחוק ותתן לו זמן לעכל את הנוכחות שלך ולאחר מכן תיגש אליו, פשוט לא להיכנס הבייתה ולהתנפל עליו.