ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פשפשים שמגיעים לתוכי מהעץ
מנהל: מפקחים
-
peleg10000
- בקיעה

- שם פרטי:: יש כינוי
פשפשים שמגיעים לתוכי מהעץ
יש לי פשפשים ליד הכלוב שמגיעים מהעץ תפוזים הסיני אני לא יודע מה לעשות אני פוחד לרסס כי התוכים חופשיים ואני פוחד שזה רעיל
Re: פשפשים שמגיעים לתוכי מהעץ
יש לך ריסוס נגד כינים לתוכים רסס אותו על העץ ונקה איתו את הכלוב לא היה לך יותר כלום בכלוב אפשר למצוא את זה בכל חנות חיות עלות של תכשיר כזה עד 50 שקלים
אפשר לשתול רודה (פיגם מצוי) ליד התפוז הסיני, זה צמח שמרחיק חרקים.. תתייעץ עם המוכר במשתלה לגביי היעילות של הצמח
ובאופן כללי ממה שהבנתי כדאי שגזע של עץ הדר יהיה בצל אז זה יועיל לו בכל מקרה
אתה יכול לשים בינתיים מלכודות נייר כאלו (פתיונות) שתולים על ענפי העץ.
אתה יכול לכסות את העץ ברשת צפופה וכשהחרקים יראו שאין כניסה הם יעזבו..
הם נמשכים לריח של הפירות אם אני לא טועה אז תנסה להוריד את כל הפירות מהעץ עד שתמצא פיתרון קבוע (רשת/צמח רודה)
כמו שדקל אמר תנסה להרחיק את הכלוב מהעץ.
tukim, זה חומר רעיל ואם הוא מרסס על העץ זה יכול לפגום בפירות.. מה גם שחומר נגד טפילים של תוכים לא נועד לריסוס עצים.
ובאופן כללי ממה שהבנתי כדאי שגזע של עץ הדר יהיה בצל אז זה יועיל לו בכל מקרה
אתה יכול לשים בינתיים מלכודות נייר כאלו (פתיונות) שתולים על ענפי העץ.
אתה יכול לכסות את העץ ברשת צפופה וכשהחרקים יראו שאין כניסה הם יעזבו..
הם נמשכים לריח של הפירות אם אני לא טועה אז תנסה להוריד את כל הפירות מהעץ עד שתמצא פיתרון קבוע (רשת/צמח רודה)
כמו שדקל אמר תנסה להרחיק את הכלוב מהעץ.
tukim, זה חומר רעיל ואם הוא מרסס על העץ זה יכול לפגום בפירות.. מה גם שחומר נגד טפילים של תוכים לא נועד לריסוס עצים.
האמתי שירלי אני השתמשתי בחומר הזה לא על עץ פרי ואין חרקים ונמלים עליו העץ עצמו נכנס לתוך בית הגידול ככה נותן לתוכים אווירה נוחה יותר
-
peleg10000
- בקיעה

- שם פרטי:: יש כינוי
אי אפשר להזיז לא את העץ ולא את הכלוב העץ בגובה של 4.5/5 מטר והכלוב במידות של3.5/3.5/2 שתיהם מקובעים לקטוף את כל הפירות אי אפשר יש לפעמים שזה ממש גרוע כמה אלפי פירות מי שראה עץ תפוז סיני בשעה טובה כולו כתום... אין איזה תרסיס לא רעיל לתוכים שיהרוג את הפשפשים
??????
פשפשים מהעץ אינם מזיקים לתוכים, פשפשים שחיים וניזונים מפירות עץ או נמשכים לריח לא חיים על תוכים.