שלום,
יש לי ג'אקו נקבה בת שנתיים וחצי. לאחרונה חשבתי שכדאי אולי להביא לה תוכי נוסף שיארח לה חברה.
למשהו יש מושג האם בכלל הבאת תוכי חדש תיהיה באמת חברה בשבילה או סתם יגרום לה לעוגמת נפש וקינאה כשתשומת הלב שלי תינתן גם למשהו אחר?
לדעתי ג'אקו הוא תוכי קצת מסובך ולכן חשבתי להביא סוג אחר של תוכי האם זה יהיה בכלל אפקטיבי מבחינת הג'אקו? אולי בגלל שמדובר בסוג אחר הם פשוט יתעלמו אחד מהשני
ושאלה אחרונה- במידה וההמלצה היא להביא תוכי נוסף האם לשכן אותם באותו כלוב?
תודה רבה
[title][/title]
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
להביא תוכי נוסף ישפיע על הג'אקו? לשכן אותם באותו הכלוב?
מנהל: מפקחים
Re: חברה לתוכי
התוכי האכלת יד נכון?
אם אתה רוצה להביא בן זוג אז תצטרך לתת לשניהם יחס שווה.לא מומלץ לשכן באותו הכלוב מכיוון שזה יכול להרוס
את איכות ההחתמה של התוכי ופשוט חבל.
תוכי אחר לא מומלץ לשכן באותו הכלוב כי גם יכול להרוס את רמת ההחתמה וגם יכולים לפצוע אחד את השני
אם אתה רוצה להביא בן זוג אז תצטרך לתת לשניהם יחס שווה.לא מומלץ לשכן באותו הכלוב מכיוון שזה יכול להרוס
את איכות ההחתמה של התוכי ופשוט חבל.
תוכי אחר לא מומלץ לשכן באותו הכלוב כי גם יכול להרוס את רמת ההחתמה וגם יכולים לפצוע אחד את השני

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
Re: להביא תוכי נוסף ישפיע על הג'אקו? לשכן אותם באותו הכלוב?
אם הבנתי נכון אתה רוצה להביא תוכי נוסף בשבילך, כי הג'אקו מסובך (נכון?)
במידה ותביא תוכי חדש ותתן לו יותר יחס, או אפילו יחס שווה, הג'אקו שלך עלולה לקנא ולהיות מתוסכלת מהעניין.. זה יכול לגרום גם
למריטה ובעיות התנהגות.
האם יש בעיה עם הג'אקו שלך? או - למה לדעתך הג'אקו צריכה חברה?
אולי אפשר לפתור את זה מבלי להביא תוכי נוסף..
לא מומלץ לשכן 2 תוכים באותו כלוב, מהסיבות שאביהו ציין, במיוחד אם תוכי אחד ותיק ורגיל לכלוב שלו ומצרפים לכלוב תוכי נוסף -
התוכי הותיק יכול להיות טריטוריאלי ולפצוע קשה את התוכי החדש
במידה ותביא תוכי חדש ותתן לו יותר יחס, או אפילו יחס שווה, הג'אקו שלך עלולה לקנא ולהיות מתוסכלת מהעניין.. זה יכול לגרום גם
למריטה ובעיות התנהגות.
האם יש בעיה עם הג'אקו שלך? או - למה לדעתך הג'אקו צריכה חברה?
אולי אפשר לפתור את זה מבלי להביא תוכי נוסף..
לא מומלץ לשכן 2 תוכים באותו כלוב, מהסיבות שאביהו ציין, במיוחד אם תוכי אחד ותיק ורגיל לכלוב שלו ומצרפים לכלוב תוכי נוסף -
התוכי הותיק יכול להיות טריטוריאלי ולפצוע קשה את התוכי החדש
-
arikman151
- ביצה

- שם פרטי:: יש כינוי
אני חושב שאני מסכים עם זה שאסור לשים אותם באותו כלוב ביחד...
אבל אם תביא עוד תוכי סתם נגיד קקדו ואקלקטוס אז תיצטרך לחבר בינהם
אתה תצטרך עוד כלוב גם לתוכי השני, אז תעשה ככה שים כול אחד בכלוב שלו רק שהכלובים היו די קרובים אחד לשני ותראה להם שכול מש אתה מביא לתוכי אחד את גם מביא לתוכי השני נגיד את מביא למישהו מהתוכים תפוח ישר תביא גם לשני הם יראו שיש לשניהם אותו יחס ואז תפתח את הפתח בכלוב לשניהם והם יצאו והתחברו אחד לשני אחר כך תעלה את שניים עליך (נגייד על הכתפיים) ותביא להם גרעינים נגיד של אבטיח, ובעצם בדבר הזה הם יראו שיש להם אותו יחס...
לחבר שלי היה כך והוא עשה את זה (לא אני אמרתי לו לעשות את זה הוא עשה לבד) וכיום יש לו גאקו,קוקטייל וקוניור ביחד...
מקווה שעזרתי
אבל אם תביא עוד תוכי סתם נגיד קקדו ואקלקטוס אז תיצטרך לחבר בינהם
אתה תצטרך עוד כלוב גם לתוכי השני, אז תעשה ככה שים כול אחד בכלוב שלו רק שהכלובים היו די קרובים אחד לשני ותראה להם שכול מש אתה מביא לתוכי אחד את גם מביא לתוכי השני נגיד את מביא למישהו מהתוכים תפוח ישר תביא גם לשני הם יראו שיש לשניהם אותו יחס ואז תפתח את הפתח בכלוב לשניהם והם יצאו והתחברו אחד לשני אחר כך תעלה את שניים עליך (נגייד על הכתפיים) ותביא להם גרעינים נגיד של אבטיח, ובעצם בדבר הזה הם יראו שיש להם אותו יחס...
לחבר שלי היה כך והוא עשה את זה (לא אני אמרתי לו לעשות את זה הוא עשה לבד) וכיום יש לו גאקו,קוקטייל וקוניור ביחד...
מקווה שעזרתי
אתה מתכוון להביא תוכי חדש בשביל הג'אקו או בשבילך?

-
arikman151
- ביצה

- שם פרטי:: יש כינוי
הוא כתב שזה בשביל הגאקו שלו