ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
האם זה כמו אצל בני האדם ? - תוכי מפהק
מנהל: מפקחים
Re: האם זה כמו אצל בני האדם ? - תוכי מפהק
אני משחק איתווו המוווווון ! נראה לי הוא פשוט מותש ... לפחות איזה 3-5 שעות ביום ..

קרדיט לשירלי 87 ^^
-
arikman151
- ביצה

- שם פרטי:: יש כינוי
כן אז הוא פשוט עייף
תקנה צעצועים ותחליף כל הזמן בין הצעצועים החדשים לישנים.
ככה לתוכי לא יהיה משעמם ויהיה לו מספיק גירויים.
ככה לתוכי לא יהיה משעמם ויהיה לו מספיק גירויים.

אוקיי , ובערך כל כמה זמן להחליף משחקים ?

קרדיט לשירלי 87 ^^
כשהתוכי לא מתעניין בצעצוע - תחליף
אפשר לקנות\להכין 6 צעצועים, כל שבוע לשים 2 אחרים.. ככה יש גיוון לתוכי
אפשר לקנות\להכין 6 צעצועים, כל שבוע לשים 2 אחרים.. ככה יש גיוון לתוכי
תכין צעצועי חיפוש מזון.
עשיתי כמה והתוכים פשוט פירקו את הצעצוע.
עשיתי כמה והתוכים פשוט פירקו את הצעצוע.

כשהתוכי לא מתעניין בצעצוע אפשר לנסות לשדרג אותו או להסיר אותו ולהחליף בצעצוע אחר.
אפשר להחליף צעצוע גם כשהתוכי מתעניין, נשאר לו טעם של עוד וכשמחזירים לו אותו הוא מאושר. בינתיים שמים לו צעצוע אחר כדי שיתעניין בו וכך הלאה . צעצועים שהתוכי מאוד אוהב ומתעניין אפשר להסיר ולשים בצד, כאשר נוסעים לחופשה או נעדרים ליותר מיום יומיים אפשר לשים לו את הצעצוע האהוב והמוכר, היתרון שזה לא צעצוע חדש שאיננו יודעים האם הוא ילחץ ממנו מצד אחד ומצד שני אנו יודעים שהוא גילה בו התעניינות כך שהצעצוע יעסיק אותו ללא ספק.
אפשר להחליף צעצוע גם כשהתוכי מתעניין, נשאר לו טעם של עוד וכשמחזירים לו אותו הוא מאושר. בינתיים שמים לו צעצוע אחר כדי שיתעניין בו וכך הלאה . צעצועים שהתוכי מאוד אוהב ומתעניין אפשר להסיר ולשים בצד, כאשר נוסעים לחופשה או נעדרים ליותר מיום יומיים אפשר לשים לו את הצעצוע האהוב והמוכר, היתרון שזה לא צעצוע חדש שאיננו יודעים האם הוא ילחץ ממנו מצד אחד ומצד שני אנו יודעים שהוא גילה בו התעניינות כך שהצעצוע יעסיק אותו ללא ספק.
בהחלט הבנתי !
תודה רבה , אני אנסה באמת לעשות משחק חיפוש מזון
תודה רבה , אני אנסה באמת לעשות משחק חיפוש מזון

קרדיט לשירלי 87 ^^