ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מידע על מאיירס
מנהל: מפקחים
מידע על מאיירס
שלום חברים,
אשמח למידע על התוכי-"מאיירס"(מאייר):
1.רעש-(הקנה מידה שהיה לי בבית זה קוקטליים וקוניור אז אשמח לדעת איפה הוא ממוקם)
2.-עלות,(בערך) לתוכי האכלת יד.
3.משהו מיוחד אצלו-צואה נוזלית/מזון מיוחד וכו'
4.מגדל מהפורום שגידל כזה אשמח אם יצור איתי קשר.
תודה
אשמח למידע על התוכי-"מאיירס"(מאייר):
1.רעש-(הקנה מידה שהיה לי בבית זה קוקטליים וקוניור אז אשמח לדעת איפה הוא ממוקם)
2.-עלות,(בערך) לתוכי האכלת יד.
3.משהו מיוחד אצלו-צואה נוזלית/מזון מיוחד וכו'
4.מגדל מהפורום שגידל כזה אשמח אם יצור איתי קשר.
תודה
Re: מידע על מאיירס
1. רעש - משפחת האפריקאים נחשבים שקטים, אבל מבחינת עוצמת קול יש להם שריקות גבוהות\חורקות. אז הוא לא רועש כמו קוניור, בטח לא בתדירות, גם לא כמו זכר קוקטייל.. אבל אם הוא שורק שומעים אותו היטב.
2. אין לי מושג
3. אין מיוחד, מזון עיקרי כופתיות, תוספות קבועות: פרי ירק השרייה, תערובת זרעים. לשלשת רגילה כמו רוב התוכים.
4. אם אתה רוצה מידע זה בסדר, אם זה בענייני מכירות תפתח בבקשה נושא בפורום קניה ומכירה.
מידע נוסף מהלקסיקון: Meyer's Parrot
2. אין לי מושג
3. אין מיוחד, מזון עיקרי כופתיות, תוספות קבועות: פרי ירק השרייה, תערובת זרעים. לשלשת רגילה כמו רוב התוכים.
4. אם אתה רוצה מידע זה בסדר, אם זה בענייני מכירות תפתח בבקשה נושא בפורום קניה ומכירה.
מידע נוסף מהלקסיקון: Meyer's Parrot
תודה רבה על העזרה,התלבטתי אולי לקנות תוכי מאיר גוזל בגיל חודש ולסיים את האאכלה וכך גם הוא יהיה יותר מורגל,וגם המחיר יהיה יותר זול,כדי או שזה טיפשי?
אם זה מצליח זה כדאי, אם זה נכשל זה אפילו מאוד טיפשי. אם אין לך ניסיון תן לאחרים לעשות את העבודה וקח גוזל גמול.
צריך לקחת בחשבון שללא ניסיון וכלים אתה עלול לגרום נזק או סיבוכים (האכלה לא נכונה\טמפרטורה לא מתאימה וכד')
לכן לדעתי כדאי לקחת גוזל בתהליך גמילה\גמול, ולתת יום-יומיים ארוחה ביום עד שיגמל לחלוטין כדי לחזק את הקשר. גם זה מיותר אם
אתה קונה ממגדל אמין ומקצועי שהחתים כראוי את הגוזל והרגיל אותו למגע.
מבחינת מחיר, כמו שכתבתי אם אין לך יכולת לספק תנאים מתאימים ואין לך ניסיון בהאכלה עדיף לא להסתכן, כי ה"זול" הופך ל"יקר"
כשמאבדים את הגוזל..
גם לא כדאי להתפתות לקנות בזול ממקורות לא אמינים.. אם המחיר נמוך מאוד יחסית זה צריך להדליק נורה אדומה לפחות לדעתי
בהצלחה
לכן לדעתי כדאי לקחת גוזל בתהליך גמילה\גמול, ולתת יום-יומיים ארוחה ביום עד שיגמל לחלוטין כדי לחזק את הקשר. גם זה מיותר אם
אתה קונה ממגדל אמין ומקצועי שהחתים כראוי את הגוזל והרגיל אותו למגע.
מבחינת מחיר, כמו שכתבתי אם אין לך יכולת לספק תנאים מתאימים ואין לך ניסיון בהאכלה עדיף לא להסתכן, כי ה"זול" הופך ל"יקר"
כשמאבדים את הגוזל..
גם לא כדאי להתפתות לקנות בזול ממקורות לא אמינים.. אם המחיר נמוך מאוד יחסית זה צריך להדליק נורה אדומה לפחות לדעתי
בהצלחה

כן ברור שאני לא רוצה לסכן את התוכי פשוט חשבתי שהחיבור יהיה יותר טוב(כמובן שלקחתי את העניין לגבי המחיר...).
אני פשוט מפחד לקנות תוכי ושהוא יעשה רעש צורם/מפריע בבית (כמו הקוניורים שהיו לי),ושאני ארגיש לא בנוח מבחינת הרעש.ומבחינת ההורים שלי...
אני פשוט מפחד לקנות תוכי ושהוא יעשה רעש צורם/מפריע בבית (כמו הקוניורים שהיו לי),ושאני ארגיש לא בנוח מבחינת הרעש.ומבחינת ההורים שלי...
איזה קוניורים היו לך וכמה?
יש לי ראש חום ולא מאייר, אבל הם מאותה משפחה..
בתקופה שהוא היה חדש בבית היו לו שריקות גבוהות בבוקר ופשוט התעלמנו, עם הזמן הוא למד לפטפט קצת אז בבקרים במקום השריקות
הוא פשוט מדבר. כיום יש עוד תוכים בבית (קוקטיילים) וכשהם שורקים הוא מגיב להם אז מדי פעם שומעים את עוצמת הקול שלו (השריקות
הגבוהות) אבל במהלך היום הוא דיי אילם, ואם הוא משמיע קול לרוב זה פיטפוט.
כמובן יש יוצאים מן הכלל, אבל תוכים אפריקאים (סנגל, מאייר, ראש חום, רד בליד..) הרבה יותר שקטים מקוניורים
בתקופה שהוא היה חדש בבית היו לו שריקות גבוהות בבוקר ופשוט התעלמנו, עם הזמן הוא למד לפטפט קצת אז בבקרים במקום השריקות
הוא פשוט מדבר. כיום יש עוד תוכים בבית (קוקטיילים) וכשהם שורקים הוא מגיב להם אז מדי פעם שומעים את עוצמת הקול שלו (השריקות
הגבוהות) אבל במהלך היום הוא דיי אילם, ואם הוא משמיע קול לרוב זה פיטפוט.
כמובן יש יוצאים מן הכלל, אבל תוכים אפריקאים (סנגל, מאייר, ראש חום, רד בליד..) הרבה יותר שקטים מקוניורים
היו לי 2 קוניורים עין לבנה,עד לפני כמה חודשים עד שההורים שלי נשברו בגלל הרעש.
ותודה שירלי!:)
ותודה שירלי!:)