ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בקע גוזל מתי תבקע הביצה השניה? החתמה פוגעת בו או בהורים?
מנהל: מפקחים
Re: בקע גוזל מתי תבקע הביצה השניה? החתמה פוגעת בו או בהורים?
שיהיה לו ניצוי מלא רק אז
אם הוא יבכה כל פעם ויקבל דייסה זה לא טוב. גוזל צריך לאכול בשעות קבועות ולא מתי שהוא רוצה
גוזלים מטבעם תמיד ירצו עוד אוכל וזה חשוב לא לתת כל פעם אלא מתי שהזפק מתרוקן ובשעות קבועות.
בהצלחה
אם הוא יבכה כל פעם ויקבל דייסה זה לא טוב. גוזל צריך לאכול בשעות קבועות ולא מתי שהוא רוצה
גוזלים מטבעם תמיד ירצו עוד אוכל וזה חשוב לא לתת כל פעם אלא מתי שהזפק מתרוקן ובשעות קבועות.
בהצלחה

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
תתני לו כלוב גדול ככל הניתן, את יכולה למצוא כלוב שיהיה גדול ומרווח לתוכון בסביבות 150-200 ש"ח..אחלה ארמון
את מוזמנת לפתוח נושא בפורום קניה ומכירה לגביי הכלוב.
גיל חודש וחצי\חודשיים אפשר ללכת לוטרינר, תודאי שהוטרינר מתמחה בתוכים. וטרינר שלא מתמחה עלול לגזור נוצות דם ולגורם דימום.
וכדאי שלא תהיה לחתול הזדמנות לקפוץ ו"להוכיח" שהוא מסוכן, אז להשגיח טוב טוב ולמנוע גישה לתוכי..
תזהרי כי הם זריזים וחלילה הוא יכול לפצוע את הגוזל.

את מוזמנת לפתוח נושא בפורום קניה ומכירה לגביי הכלוב.
גיל חודש וחצי\חודשיים אפשר ללכת לוטרינר, תודאי שהוטרינר מתמחה בתוכים. וטרינר שלא מתמחה עלול לגזור נוצות דם ולגורם דימום.
וכדאי שלא תהיה לחתול הזדמנות לקפוץ ו"להוכיח" שהוא מסוכן, אז להשגיח טוב טוב ולמנוע גישה לתוכי..
תזהרי כי הם זריזים וחלילה הוא יכול לפצוע את הגוזל.
אז רגע כשאני אקח אותו בגיל 3 שבועות,מתי השעות הנכונות להאכיל אותו וכמה פעמיים ביום?
ואזיה כלוב יתאים לתוכון שיראה לו ארמון?
עכשיו יש להם כלוב גדול,שמתאים להם,אבל לקנות עוד כלוב כזה לא יצא,כי התוכי הזה יהיה בטוח הבית. וצריך כלוב שיכנס פה.וגם חשבתי על זה שגם הוא לבד,וגם יהיה האכלת יד,זאת אומרת שהוא לא יהיה תמיד בכלוב,ואז יספיק לו משהו סביר,כאילו יחסית גדול,אבל לא כמו של ההורים שלו.
ואזיה כלוב יתאים לתוכון שיראה לו ארמון?
עכשיו יש להם כלוב גדול,שמתאים להם,אבל לקנות עוד כלוב כזה לא יצא,כי התוכי הזה יהיה בטוח הבית. וצריך כלוב שיכנס פה.וגם חשבתי על זה שגם הוא לבד,וגם יהיה האכלת יד,זאת אומרת שהוא לא יהיה תמיד בכלוב,ואז יספיק לו משהו סביר,כאילו יחסית גדול,אבל לא כמו של ההורים שלו.
בגיל 3 שבועות אני חושב שהוא צריך לאכול שלוש ארוחות ביום+-
בערך
7.00
15.00
23.00
בערך
7.00
15.00
23.00

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
בין 3-4 ארוחות ביום , תלוי בריקון הזפק , די מהר (ימים ) יורדים ל 3 ארוחות בגיל הזה.
כלוב מעולה לתוכון את יכולה לראות בתוכי שופס:
http://www.tukinfo.com/tukishops/%D7%9B ... -3002.html
כלוב מעולה לתוכון את יכולה לראות בתוכי שופס:
http://www.tukinfo.com/tukishops/%D7%9B ... -3002.html
כשאני אקח אותו,זה יהיה בדיוק בימים האחרונים שלי בעבודה,ואז אני קמה ב5 בבוקר,וחוזרת אחרי 4. אז איך יהיה נכון להאכיל אותו?
וכלוב בדיוק כזה יש לי בצבע כחול,ואין לי מקום לעוד כזה.
ראיתי בפורום אחלה כלוב,נראה לי אני אקנה את מה שראיתי,בגודל הוא דומה אבל הוא על מבנה עם גלגלים,ואז זה מתאים לי בדיוק,לתוכי יהיה מקום,ולי יהיה מקום למקם את זה בסלון בבית ככה שיהיה גם איתנו וגם בחלון
וכלוב בדיוק כזה יש לי בצבע כחול,ואין לי מקום לעוד כזה.
ראיתי בפורום אחלה כלוב,נראה לי אני אקנה את מה שראיתי,בגודל הוא דומה אבל הוא על מבנה עם גלגלים,ואז זה מתאים לי בדיוק,לתוכי יהיה מקום,ולי יהיה מקום למקם את זה בסלון בבית ככה שיהיה גם איתנו וגם בחלון
במקרה כזה תצטרכי להוציא את הגוזל קצת יותר גדול, תוכלי לתת שלוש ארוחות ביום בשעה 5:00 - 16:00 - 23:00 עדיין זה לא הכי
אופטימלי בגלל מרווח השעות היחסית גדול בין 5 בבוקר ל 4 אחר הצהרים .
אופטימלי בגלל מרווח השעות היחסית גדול בין 5 בבוקר ל 4 אחר הצהרים .
יותר כבר שתחקי לגוזל בהטלה הבאה לא?
ככה תוכלי להחתים כמו שצריך
ככה תוכלי להחתים כמו שצריך

אבל אחרי כמה ימים אני אתחיל לימודים,בסביבות 8 אני אצע מהבית,ואחזור ב16+
זאת אומרת האכלה תיהיה ב6-7 או מתי שצריך,ואז זה יזוז גם בשעת הצהורים,נכון?
אז באיזה גיל להוציא אותו?
זאת אומרת האכלה תיהיה ב6-7 או מתי שצריך,ואז זה יזוז גם בשעת הצהורים,נכון?
אז באיזה גיל להוציא אותו?
ההבדלים לדעתי הם ארוכים.
הכי עדיף בשבילך זה לקנות גוזל גמול או לתת למישהו להחתים לך אותו
הכי עדיף בשבילך זה לקנות גוזל גמול או לתת למישהו להחתים לך אותו