ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מחר רוכש קוקטייל | 2 קוקוטיילים באותו כלוב | שמות לתוכים
מנהל: מפקחים
מחר רוכש קוקטייל | 2 קוקוטיילים באותו כלוב | שמות לתוכים
הוא גוזל בן חודשיים
1.מה עדיף?ששתי הקוקטליים יהיו באותו כלוב במידות
60 רוחב
40 גובה
30 עומק
או שאחד בכלוב הזה ואחד בכלוב עגול בגובה 50 סמ
2.אם אכניס אם שתיהם לאותו כלוב,יש אופציה שההאכלה שלהם תתקלקל?אם כן אשים כל אחד בכלוב נפרד..
3.שמות....ובבקשה לא להביא לי את הקישור עם כל השמות,אלא את השמות שאתם הייתם ממליצים לי..אחת הבעיות שלי בבחירת השם היא שבגיל הזה אני לא יוכל לדעת מין וזה בעיה לתת שם של בן או של בת ובסוף יתגלה לי להפך....צריך שם גם וגם כזה חח....
תודה!
1.מה עדיף?ששתי הקוקטליים יהיו באותו כלוב במידות
60 רוחב
40 גובה
30 עומק
או שאחד בכלוב הזה ואחד בכלוב עגול בגובה 50 סמ
2.אם אכניס אם שתיהם לאותו כלוב,יש אופציה שההאכלה שלהם תתקלקל?אם כן אשים כל אחד בכלוב נפרד..
3.שמות....ובבקשה לא להביא לי את הקישור עם כל השמות,אלא את השמות שאתם הייתם ממליצים לי..אחת הבעיות שלי בבחירת השם היא שבגיל הזה אני לא יוכל לדעת מין וזה בעיה לתת שם של בן או של בת ובסוף יתגלה לי להפך....צריך שם גם וגם כזה חח....
תודה!

- שלומי כהן
- גוזל

- אזור מכירה: נרכז
- שם פרטי:: שלומי כהן
Re: מחר רוכש קוקטייל
קודם כל בהצלחה ברכישה ומזל טוב
לא רצוי ששני תוכים האכלת יד יהיו באותו כלוב
כך יהיה באפשרותך לישמור על רמת ההחתמה.

לא רצוי ששני תוכים האכלת יד יהיו באותו כלוב
כך יהיה באפשרותך לישמור על רמת ההחתמה.
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: מחר רוכש קוקטייל
1. ישנה עדיפות שתוכים האכלות יד יהיו בכלובים שונים. אפשר להסתדר גם באותו כלוב, זה פשוט דורש "יותר" מהמגדל, אך שוב, ההמלצה להפריד. כלוב עגול לא בא בחשבון ובשום מקרה.להלן מאמר בנושא כלובים.
2. כפי שציינתי ב-1 עדיף בנפרד. זה יכול לפגוע ברמת ההחתמה ונדרש התייחסות שונה וקבועה בכדי לשמר את ההחתמות כראוי. אם ישנה אפשרות, שים בנפרד.
3. אני אוהב להסתכל על התוכים ולתת להם שמות לפי ההתנהגות\אופי. אבל אפשר "טוי" "קליק" "ציפ" "ציף" וכל שם שבעצם לא משנה אם זה זכר או נקבה.
שים לב שהכותרת שלך נערכה.
2. כפי שציינתי ב-1 עדיף בנפרד. זה יכול לפגוע ברמת ההחתמה ונדרש התייחסות שונה וקבועה בכדי לשמר את ההחתמות כראוי. אם ישנה אפשרות, שים בנפרד.
3. אני אוהב להסתכל על התוכים ולתת להם שמות לפי ההתנהגות\אופי. אבל אפשר "טוי" "קליק" "ציפ" "ציף" וכל שם שבעצם לא משנה אם זה זכר או נקבה.
שים לב שהכותרת שלך נערכה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
Re: מחר רוכש קוקטייל | 2 קוקוטיילים באותו כלוב | שמות לתוכים
תודה,עוזי אהבתי את השם "קליק"
אתה בטוח שבכלוב עגול בגובה 50 הקוקטייל לא יסתדר?כי אני מפחד להכניס את שתיהם לאותו כלוב ולהסתכן שרמת ההחתמה תהרס...
אתה בטוח שבכלוב עגול בגובה 50 הקוקטייל לא יסתדר?כי אני מפחד להכניס את שתיהם לאותו כלוב ולהסתכן שרמת ההחתמה תהרס...

- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
כלוב עגול לא טוב לתוכים. נתתי לך קישור למאמר אתה מוזמן לקרא.
ציטוט מהמאמר בנושא:
ציטוט מהמאמר בנושא:
בודאי שמתם לב כי רוב מוחלט של הכלובים הוא מרובע\מלבני והסיבה לכך היא פשוטה. תוכים לרוב ישנים במקום הגבוה ביותר כאשר הגב מופנה וקרוב ל"קיר" הכלוב בפינה. התוכים מרגישים בפינה זו מוגנים הרבה יותר.
מעבר לכך בכלובים עגולים יש קושי בסידור הצעצועים כשורה. בהקשר לנושא זה אציין כי נכון יהיה לא לשים צעצוע בכל הפינות ולזהות את מיקום הפינה ששם ישן התוכי ולתת לו שם מרחב נטול צעצועים.
UziDesign
UziDesign
טוב,אז מה שאתה אומר לי עדיף זוג בכלוב 60*40*30 מאשר אחד בכלוב כזה ואחד בעגול...אני מקווה מאוד מאוד מאוד שההחתמה תישאר כפי שהיא...דרך אגב,הקוקטייל שאני יביא הוא גוזל וויטפיס,יש הבדלים כלשהם בין וויטפיס לקוקטייל מכל סוג אחר?גם בוויטפיס הם עוד משתנים עד גיל הבגרות ואין אפשרות לזהות מין לפני?

- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
זה לא מה שאני אומר. אני אומר שכלוב עגול לתוכי הוא לא מתאים וזוג האכלת יד באותו כלוב זה לא כדאי.
אם אתה שואל אותי מעדיף אז, עדיף לדאוג לכלוב נוסף מתאים ושאינו עגול. ישנם כאלה מצויינים וממש לא יקרים.
צריך לחכות לבגרות.
אם אתה שואל אותי מעדיף אז, עדיף לדאוג לכלוב נוסף מתאים ושאינו עגול. ישנם כאלה מצויינים וממש לא יקרים.
צריך לחכות לבגרות.
UziDesign
UziDesign
תודה עוזי,אשתף מחר אחרי שארכוש אותו ואעלה תמונות,לאן להעלות את התמונות על מנת שכולם יוכלו לצפות והאם כזוג קוקטליים כבר אפשר לפתוח אשכול בפורום "בית הגידול שלי"?

- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
בית גידול אפשר לפתוח כשיש זוג לפחות בתוכנית רבייה. דהיינו זוג בוגר מוכן לעבודה+תא הטלה.
אין בעיה שתפתח דיון במגדלים עם תמונה\שתיים ותיתן הסבר על התוכים בכדי שזה לא יהיה לשם הצגה וקישור לגלריה שלך ששם אתה יכול להעלות כמה תמונות שאתה רוצה בתחום הגבלת הנפח. אם יש לך שאלות נוספות (יש גם הסבר בכללים ובעל האתר) פתח דיון בעל האתר בבקשה.
אין בעיה שתפתח דיון במגדלים עם תמונה\שתיים ותיתן הסבר על התוכים בכדי שזה לא יהיה לשם הצגה וקישור לגלריה שלך ששם אתה יכול להעלות כמה תמונות שאתה רוצה בתחום הגבלת הנפח. אם יש לך שאלות נוספות (יש גם הסבר בכללים ובעל האתר) פתח דיון בעל האתר בבקשה.
UziDesign
UziDesign
תודה רבה,מחר אקבל אותו אחר הצהריים,מיד אשתף