ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מחר רוכש קוקטייל | 2 קוקוטיילים באותו כלוב | שמות לתוכים
מנהל: מפקחים
Re: מחר רוכש קוקטייל | 2 קוקוטיילים באותו כלוב | שמות לתוכים
בהצלחה , נשמח לעידכון.
60 40 30 זה קטן מדי לזוג קוקטיילים.. (פרא או מוחתמים, זה לא משנה)
תקח בחשבון שהתוכי הותיק יכול להיות טריטוריאלי כלפי החדש\ה ולתקוף אותו, ובכלוב כזה אין לו לאן לברוח
וכמו שנאמר כלוב עגול לא מתאים, לדעתי כדאי שתקנה\תבנה כלוב חדש וגדול מספיק לשניהם
תקח בחשבון שהתוכי הותיק יכול להיות טריטוריאלי כלפי החדש\ה ולתקוף אותו, ובכלוב כזה אין לו לאן לברוח
וכמו שנאמר כלוב עגול לא מתאים, לדעתי כדאי שתקנה\תבנה כלוב חדש וגדול מספיק לשניהם
את זה אני יעשה בהמשך 100 אחוז,אך כרגע להתחלה שניהם בכלוב 60*40*30 או הוותיק שישאר בכלוב הזה והשני בכלוב עגול?

אם "בהמשך" יהיה כלוב מתאים, הייתי מביאה תוכי נוסף "בהמשך", ולא עכשיו.. 
אם זה זמני ואתה מביא כלוב מתאים ממש בקרוב, לדעתי עדיף לשים אותם בנפרד, ואם אתה יכול להשיג לתוכי החדש כלוב שהוא לא עגול זה יהיה מצויין
אם זה זמני ואתה מביא כלוב מתאים ממש בקרוב, לדעתי עדיף לשים אותם בנפרד, ואם אתה יכול להשיג לתוכי החדש כלוב שהוא לא עגול זה יהיה מצויין
בסוף עוד חצי שעה מגיע אליי הבייתה קוקטייל אפור רגיל,לא וויטפיס
תאחלו בהצלחה
חח איך אני מתלהב..
תאחלו בהצלחה
חח איך אני מתלהב..

בהצלחה, תדאג לו לתנאים טובים כדי שירגיש טוב.