ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הבאתי קוקטיילית בגיל חודשיים, היא עוד תגדל?
מנהל: מפקחים
הבאתי קוקטיילית בגיל חודשיים, היא עוד תגדל?
אחרי ששאלתי כל כך הרבה שאלות,ועזרתם לי כל כך הרבה,הוא הגיע!
שמו:קליק!
הוא בן חודשיים והוא ממש קטן חח הוא חצי מהקוקו שלי (קוקטייל בוגר),אך יחד עם זאת יש גם בשורות רעות,ניסיתי להכניס את קליק לכלוב של קוקו,בהתחלה קוקו בדק אותה ולאחר מכן הזיז אותה מהמקל שלו ונעמד שם,לא נתן לה לשבת במקום שלו,הקוקטייל חשש ולא זז,במהלך כל השהות של קליק בכלוב של קוקו,קוקו (הקוקטייל הבוגר)קיפץ לידה עם כנפיים פתוחות מעט,בצורת לב,כנראה ניסה להראות לה מי בעל הבית,בסוף זה הגיע למצב של תקיפה קטנה,מיד הוצאתי את קליק....!וליטפתי אותה כמה שאפשר...הרגעתי אותה,שמתי אותה בכלוב העגול,כרגע אבא שלי אמור להגיע,הוא הלך לקנות לה מתקני אוכל,מים ומקלות עמידה חדשים...
יש עצות,טיפים?אני מתכוון להוציא אותה כל יום ויום ,להשקיע בה...
איך השם?חח קליק..
היא ממש קטנה ביחס לקוקו הבוגר...דרך אגב אני כמעט בטוח שהיא וויטפיס..היא בת חודשיים כרגע,היא עוד תגדל?
מצטער שכרגע אין תמונות,זה כי כרגע היא בכלוב,היא די נלחצה מהתקיפה של קוקו..היא נחה לה אני מעדיף שלא להפריע לה ואצלם אותה כבר מחר ואשתף..
שמו:קליק!
הוא בן חודשיים והוא ממש קטן חח הוא חצי מהקוקו שלי (קוקטייל בוגר),אך יחד עם זאת יש גם בשורות רעות,ניסיתי להכניס את קליק לכלוב של קוקו,בהתחלה קוקו בדק אותה ולאחר מכן הזיז אותה מהמקל שלו ונעמד שם,לא נתן לה לשבת במקום שלו,הקוקטייל חשש ולא זז,במהלך כל השהות של קליק בכלוב של קוקו,קוקו (הקוקטייל הבוגר)קיפץ לידה עם כנפיים פתוחות מעט,בצורת לב,כנראה ניסה להראות לה מי בעל הבית,בסוף זה הגיע למצב של תקיפה קטנה,מיד הוצאתי את קליק....!וליטפתי אותה כמה שאפשר...הרגעתי אותה,שמתי אותה בכלוב העגול,כרגע אבא שלי אמור להגיע,הוא הלך לקנות לה מתקני אוכל,מים ומקלות עמידה חדשים...
יש עצות,טיפים?אני מתכוון להוציא אותה כל יום ויום ,להשקיע בה...
איך השם?חח קליק..
היא ממש קטנה ביחס לקוקו הבוגר...דרך אגב אני כמעט בטוח שהיא וויטפיס..היא בת חודשיים כרגע,היא עוד תגדל?
מצטער שכרגע אין תמונות,זה כי כרגע היא בכלוב,היא די נלחצה מהתקיפה של קוקו..היא נחה לה אני מעדיף שלא להפריע לה ואצלם אותה כבר מחר ואשתף..

Re: שיתוף-הבאתי קוקטייל חדש
בהתחלה תקרב את הכלובים של שניהם אחד על יד השני כדי שהם יתרגלו אחד לשני.
אחרי כמה ימים תוציא את שניהם ביחד לבחוץ
אחרי כמה ימים תשים את שניהם אל היד שלך,כל אחד ביד אחרת.
ואז לאט לאט להפגיש בינהם.
אחרי כמה ימים תוציא את שניהם ביחד לבחוץ
אחרי כמה ימים תשים את שניהם אל היד שלך,כל אחד ביד אחרת.
ואז לאט לאט להפגיש בינהם.

Re: שיתוף-הבאתי קוקטייל חדש
תודה,יש לי שאלה אחת...
הקוקטליית עוד תגדל?עד איזה גיל הם עוד גודלים ואני מתכוון מבחינה פיזית לא מבחינת שינוי צבע וכו'
כי היא ממש קטנה לעומת קוקו שלי
הקוקטליית עוד תגדל?עד איזה גיל הם עוד גודלים ואני מתכוון מבחינה פיזית לא מבחינת שינוי צבע וכו'
כי היא ממש קטנה לעומת קוקו שלי

Re: הבאתי קוקטיילית בגיל חודשיים, היא עוד תגדל?
דקל ענה לך.
אבל הכלוב העגול ממש לא מומלץ לתוכים,קח את זה בחשבון.
שיהיה בהצלחה
אבל הכלוב העגול ממש לא מומלץ לתוכים,קח את זה בחשבון.
שיהיה בהצלחה
"אהבה אמיתית לכאב נולדה"
אני יודע,תראה לגודל שלה אני יכול להגיד לך שזה מספיק+ היא יחסית ממש קטנה...אפילו מימדי הכלוב הזה גדולים עליה...אם בהמשך אני יראה שהיא תגדל משמעותית ,מיד ארכוש כלוב נוסף...
להתחיל לאלף אותה בגיל הזה או לחכות עוד קצת?
להתחיל לאלף אותה בגיל הזה או לחכות עוד קצת?

אל תצפה שהיא תגיע לגודל ענק.
במידה והיא גודלת זה לא יעבור את הס"מ שניים.
תחליף כלוב בהקדם האפשרי.
בנוגע לאילוף-חכה קצת היא רק הגיע,תן לה את החודש ככה ואז תתחיל.
במידה והיא גודלת זה לא יעבור את הס"מ שניים.
תחליף כלוב בהקדם האפשרי.
בנוגע לאילוף-חכה קצת היא רק הגיע,תן לה את החודש ככה ואז תתחיל.

לגודל הכלוב אין ממש קשר לכך שכלוב עגול אינו מומלץ, בכלוב עגול התוכי מאבד את ההתמצאות במרחב מאחר וכשהוא יטפס על הסורגים הוא יסתובב ולא יגיע לנקודה כלשהיא, עוזי גם הסביר את החשיבות שהלתוכי תהיה את הפינה המוכרת שבה הוא יבחר לעמוד וירגיש בטוח .
טוב,אני אחפש כלובים זולים יחסית,כרגע ההוצאות שלי לגבי נושא התוכים די גבוהות,תוכי נוסף,מקלות עמידה,צעצועים,נדנדה,מתקן אוכל,מתקן שתייה,אוכל, ועוד המון...אני אחפש כלוב זול יחסית ,או ביד 2..
אחת השאלות שכרגע הכי חשובות לי כמה ואם בכלל היא עוד תגדל?
אחת השאלות שכרגע הכי חשובות לי כמה ואם בכלל היא עוד תגדל?

תעלה תמונה שנראה אותה, אם היא עם ניצוי מלא היא יכולה לגדול מעט יותר .
לגבי הציוד, כל כלוב שאתה רוכש מכיל כבר כלי אוכל ומקלות עמידה אז חבל לקנות בנפרד.
לגבי הציוד, כל כלוב שאתה רוכש מכיל כבר כלי אוכל ומקלות עמידה אז חבל לקנות בנפרד.