חשבתי להכין לתוכי שלי צעצוע כזה:
גליל נייר טואלט שמכוסה בשתי פתחיו בנייר ובפנים צופרים,התוכי צריך לכרסם,לפרק,להוציא את הנייר על מנת להגיע לצופר,השאלה שלי היא כזאת:האם מותר לתוכים פתקיות בצבע סגול ,ממש כמו דף רק קטנות?
צעצוע נוסף שחשבתי להכין:
לקמט נייר לבן רגיל(דף)ובחריצים שנוצרו להחביא צופרים
השאלה פה היא כזאת:
האם מותר לתוכים נייר לבן (דף)<
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
האם מותר לתוכים נייר-קוקטייל?
מנהל: מפקחים
Re: האם מותר לתוכים נייר-קוקטייל?
אפשר להביא גליל נייר טואלט, ואפשר נייר לבן\צבעוני
עדיף לא לתת עיתון יומי כי הדיו יורד ממנו ומלכלך את האצבעות אז זה בטח גם ירד כשהתוכי יגע בזה עם הלשון
אגב מדריכים בנושא: הכנת צעצוע מגליל נייר טואלט , עוד צעצוע מגליל נייר טואלט
עדיף לא לתת עיתון יומי כי הדיו יורד ממנו ומלכלך את האצבעות אז זה בטח גם ירד כשהתוכי יגע בזה עם הלשון
אגב מדריכים בנושא: הכנת צעצוע מגליל נייר טואלט , עוד צעצוע מגליל נייר טואלט
תודה שירלי,שהתכוונתי פתקיות וגם נייר בשניהם התכוונתי לחלקים ללא כתב..
דרך אגב,אין אופציה כזו שחס וחלילה התוכים יאכלו,או יחנקו מהנייר,הם פשוט מבינים שנייר לא אוכלים?כי אני ישתמש בצעצוע גם לגוזל ורציתי לוודא שגם הוא מספיק חכם על מנת להבין שלא אוכלים את הנייר..
תודה שירלי
דרך אגב,אין אופציה כזו שחס וחלילה התוכים יאכלו,או יחנקו מהנייר,הם פשוט מבינים שנייר לא אוכלים?כי אני ישתמש בצעצוע גם לגוזל ורציתי לוודא שגם הוא מספיק חכם על מנת להבין שלא אוכלים את הנייר..
תודה שירלי

אני יודעת שהתכוונת ללא כתב, אני לפעמים מוסיפה מידע לטובת כלל הגולשים.. אם מישהו תוהה לגביי נייר עיתון
אין סכנת חנק, הם יודעים לא לאכול..
אין סכנת חנק, הם יודעים לא לאכול..

אתה מתכוון לפיתקיות הקטנות האלה של המשרדים?
אם כן תגזור את החלק הזה של הדבק.
אם כן תגזור את החלק הזה של הדבק.