לגביי גזירת נוצות תפתחי נושא חדש בבקשה..ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
החתמת גוזל קוקטייל
מנהל: מפקחים
Re: החתמת גוזל קוקטייל
יופי מעולה
לגביי גזירת נוצות תפתחי נושא חדש בבקשה..
לגביי גזירת נוצות תפתחי נושא חדש בבקשה..Re: החתמת גוזל קוקטייל
רוני תגזרי לו נוצות, כמה שאת חושבת שזה צער בעלי חיים וזה העצמאות שלו , הוא יכול להתעופף החוצה ולא יסתדר מבחינת אוכל בטבע וימות אז חבל...
ואני אומר את זה מניסיון אם קוקטיילים כבר עף לי איזה אחד או שניים גם מאותה סיבה שאת אומרת ועכשיו ברגע שאני רואה אותם פעם ראשונה עפים אני ישר גוזר כנפיים,כי אחרי זה זה עוול לך ולתוכי..
בהצלחה..
ואני אומר את זה מניסיון אם קוקטיילים כבר עף לי איזה אחד או שניים גם מאותה סיבה שאת אומרת ועכשיו ברגע שאני רואה אותם פעם ראשונה עפים אני ישר גוזר כנפיים,כי אחרי זה זה עוול לך ולתוכי..
בהצלחה..
- ronihoshen
- בקיעה

- שם פרטי:: ronihoshen
מעדכנת ...
קיווי אוכל כל 12 שעות ככה .. ב11 וב11 .. לעשות את הארוחות ב9 ו9? ולקיווי יש קצת ריח של פיפי מהזנב ... כאילו נספג הריח או משהו כזה .. אני יכולה לעשות משהו בנוגע לזה?
הוא אוכל 5 מ"ל בכל ארוחה ובשאר הוא אוכל כופתיות .. הצבע של הלשלשת שלו היא חומה בגלל הכופתיות ... הוא ישן הרבה והוא כבר באורך 16 ס"מ + ! אני כל כך אוהבת אותו חחחXD אני מכורה אליו
קיווי אוכל כל 12 שעות ככה .. ב11 וב11 .. לעשות את הארוחות ב9 ו9? ולקיווי יש קצת ריח של פיפי מהזנב ... כאילו נספג הריח או משהו כזה .. אני יכולה לעשות משהו בנוגע לזה?
הוא אוכל 5 מ"ל בכל ארוחה ובשאר הוא אוכל כופתיות .. הצבע של הלשלשת שלו היא חומה בגלל הכופתיות ... הוא ישן הרבה והוא כבר באורך 16 ס"מ + ! אני כל כך אוהבת אותו חחחXD אני מכורה אליו

את יכולה לתת ב 9:00 בבוקר ובלילה ב 22:00-23:00
- ronihoshen
- בקיעה

- שם פרטי:: ronihoshen
אוקי .. יש בעיונת ... אני נוסעת לטיול של חמישה ... ולא נראה לי שהוא יצליח לאכול רק כופתיות ... אני נוסעת ביום חמישי ... מה לעשות?

קיווי מדהים
לגבי עניין הנסיעה שלך
תדאגי למישהו שיאכיל אותו בזמן שאת לא נמצאת ויגמול אותו
אם יש לך איזה קרוב משפחה שאת יכולה להשאיר אותו אצלו תלמדי אותו כבר מעכשיו איך מאכילים בהשגחתך
הוא גם יכול להיגמל עד יום חמישי
אי אפשר לדעת...

לגבי עניין הנסיעה שלך
תדאגי למישהו שיאכיל אותו בזמן שאת לא נמצאת ויגמול אותו
אם יש לך איזה קרוב משפחה שאת יכולה להשאיר אותו אצלו תלמדי אותו כבר מעכשיו איך מאכילים בהשגחתך
הוא גם יכול להיגמל עד יום חמישי
אי אפשר לדעת...

- שלומי כהן
- גוזל

- אזור מכירה: נרכז
- שם פרטי:: שלומי כהן
תאחרי עם ארוחת הבוקר לשעה 10:00 ותבדקי את הזפק במישוש
את ארוחת הלילה תתני ב 11:00 כך ביום א׳ ו-ב׳
את אומרת שהוא כבר אוכל כופתיות....
ביום שלישי אני מאמין שהוא בשעה 10 בבוקר יהיה מלא בזפק עם כן
תורדי את ארוחת הבוקר.
אם הוא לא מלא להמשיך כמו ביום א׳ וב׳ ביום שלישי.
מה שאת צריכה לדאוג זה לארוחת הלילה שמישהו יחליף אותך.
יש סכוי טוב שהוא יגמל עד יום חמישי.
בהצלחה ותהני בטיול
את ארוחת הלילה תתני ב 11:00 כך ביום א׳ ו-ב׳
את אומרת שהוא כבר אוכל כופתיות....
ביום שלישי אני מאמין שהוא בשעה 10 בבוקר יהיה מלא בזפק עם כן
תורדי את ארוחת הבוקר.
אם הוא לא מלא להמשיך כמו ביום א׳ וב׳ ביום שלישי.
מה שאת צריכה לדאוג זה לארוחת הלילה שמישהו יחליף אותך.
יש סכוי טוב שהוא יגמל עד יום חמישי.
בהצלחה ותהני בטיול