ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

קוקוטיילים חדשים | מצב ניצוי | חששות | שריקות

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

saharlevi
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

Re: קוקוטיילים חדשים | מצב ניצוי | חששות | שריקות

שליחה על ידי saharlevi »

וואי ממש עד כדי כך?אני מכיר אישית כמה ילדים שהוציאו מה שנקרא "בכוח" קוקטליים ועם הזמן הם הבינו שהבעלים לא מזיקים ולאט לאט התחילו לבקש לצאת לבד...
אבל אני מעדיף לא לקחת סיכונים ולהקשיב לך
תמונה
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

שליחה על ידי דקל »

סתם סבל לתוכי.
תתאר את עצמך במקום התוכי (תמיד תחשוב ככה),פתאום באים מכניסים לבית שלך יד ענקית ומושכים אותך בכח לצאת לבחוץ.
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

לכן אמרתי לך לשים את היד מתחת לרגליים שלה בעדינות ולגרום לה לעמוד על היד, גם אם היא נרתעת טיפה עדיין זה לא להחזיק אותה בכוח, ברגע שהיא עולה תרים את היד אליך ממש באיטיות ואת דיש השניה תשאיר לתמיכה , לאחר שתוציא תקרב אותה לגוף והיא כבר תרגיש נוח יותר.
saharlevi
גוזל
גוזל

שליחה על ידי saharlevi »

אתה יכול להסביר לי את זה קצת יותר מפורט וטוב..אני אנסה מה שאמרת אבל באמת שלא הבנתי...ברגע שאני אלייה ונוגע בה היא חוששת והולכת ממני..
תמונה
saharlevi
גוזל
גוזל

שליחה על ידי saharlevi »

עכשיו ניסיתי..אני לא יודע מה יש לה היא ממש מפחדת ממני..אני רק מכניס את היד לכלוב היא הולכת לצד השני שאני כמעט נוגע בה היא מתכופפת ממש שאני נוגע בה..היא מנסה ללכת ממני לא מבין אותה,היום אפילו,בפעם הראשונה שזה קורה היא העיזה לפתוח את המקור עליי לפי דעתי כתקיפה..לא מבין למה היא לא ידידותית..היא ממש מפחדת,היום הגיע למצב של כמעט תוקפת...והיא גוזל..אם יש רעיונות,עצות אשמח לממש אותם כמה שיותר מהר שהיא עוד גוזל..
באמת שאני מתבאס ממנה,מלא זמן חיכיתי שהיא תגיע,כבר תכננתי הכול,איך אני ישחק איתה,אילף אותה והיא בכלל לא רוצה לצאת!
תמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

היא מטיילת בכלוב כבר בחופשיות או שהיא עדיין לא זזה יותר מדי?
saharlevi
גוזל
גוזל

שליחה על ידי saharlevi »

אפשר להגיד שהיא מטיילת בחופשיות...לרוב בפינה עם האוכל והמקל ,אבל זה כי יותר גבוה היא לא יכולה לטפס והיא כבר התרגלה...אבל סך הכול לאן שהיא יכולה להגיע היא די מטיילת שם
תמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

הבנתי..

תראה, אתה מצפה לתוכי חברותי וידידותי כי הוא "מוחתם", אתה צריך להבין שהיא גוזל, היא ממש תינוקת, ברגע אחד היא הופרדה
מהמגדל שלה ה"אמא" שלה, מכל מה שמוכר לה, הגיעה לסביבה חדשה, היא צריכה זמן הסתגלות ולא שתכניס ידיים לכלוב ותנסה להוציאה..
כשהיא תכיר אותך, תרגיש נוח בחברה שלך, תרגיש ביטחון ולא מאויימת, היא תעלה על היד
אם אני זוכרת נכון גם קוקו בהתחלה פחד ואח"כ נהיה חברותי יותר נכון?

לדעתי כדאי שבימים הקרובים תתן לה להיות בכלוב, תדבר אליה.. אם קוקו רגיל אליך - תרים אותו ותלטף אותו לידה שהיא תראה..זה עוזר
ככה הקוקטיילית הפראית שלי התרגלה אליי, היא ראתה שאני מלטפת ומרימה את הזכרים והיא הבינה ש"בטוח אצלי"..

כשהיא תתחיל לטפס בכלוב ולטייל בחופשיות ולא להיצמד לפינה - אז תנסה שוב להרים אותה.
ככה אני הייתי עושה
תמונה
saharlevi
גוזל
גוזל

שליחה על ידי saharlevi »

טוב,תודה מקווה שיקרה בקרוב,פשוט קצת לא מסתדר לי ,החתמה טובה ועוד גוזל בדרך כלל מסתגלים מהר,מחפשים ידיים...אצלה זה לא ככה,כנראה שאתה צודקת וזה רק עניין של זמן
תמונה
saharlevi
גוזל
גוזל

שליחה על ידי saharlevi »

עכשיו התקשרתי אל המגדל של קליק הגוזל,סיפרתי לו שהיא לא רוצה לצאת מהכלוב,היא מפחדת ממגע אדם..הוא אמר לי אה אל תפחד תוציא אותה בכוח ותלטף אותה תרגיע אותה היא כבר תתרגל אלייך..הוא אומר ככה זה כי היא בכלוב חדש ,צריך להוציא אותה בכוח ולהרגיל אותה אלייך..תוציא אותה פעם פעמיים בכוח והיא כבר תרצה לצאת לבד...
מה אתם אומרים על התגובה שלו?בעד?נגד?
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”