ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הקוקטליים עפים ומקבלים מכות בתוך הכלוב-בסטרס
מנהל: מפקחים
הקוקטליים עפים ומקבלים מכות בתוך הכלוב-בסטרס
אני לא יודע מה קרה לקוקטליים שלי אבל פתאום אני שומע קולות של הכנפיים שלהם ושל הכלובים אני רצתי למרפסת אני רואה את קוקו עף בתוך הכלוב במהירות מפחידה,אוכל מכות מהצדדים של הכלוב הפך חצי מהכלוב ,אני חושב שנפצע בכנפיים,קליק נלחצת אחריו וגם מתחילה לעוף בלי לעצור בתוך הכלוב אני מאוד מפחד עליהם ועל קליק בעיקר,היא עוד גוזל והיא יכולה להיפצע בקלות...זה כבר קרה לו פעם אחת אבל מזמן..הם פשוט עפים במהירות שבחיים לא ראיתי עם הכנפיים פרוסות עד הסוף ואוכלים מכות מהכלוב..כרגע הם נרגעו...אני כמעט בטוח ששתיהם נפצעו...
מחר בבוקר אלך אליהם..
מחר בבוקר אלך אליהם..

Re: הקוקטליים עפים ומקבלים מכות בתוך הכלוב-בסטרס
אוקייי יש סטרס רציייניי ביותר כעיקרון תכניס לבית את קליק
ותבדוק עם משהו הפחיד אותם נחש ג'וק חתול
ותבדוק עם משהו הפחיד אותם נחש ג'וק חתול

כנראה שמשהו ניסה לתקוף אותם,בגלל זה הם נבהלו.
מה גודל הכלוב שלהם?
מה גודל הכלוב שלהם?

של הבוגר
60רוחב
40 גובה
39 עומק
ושל הקוקטליית
כלוב עגול בגובה 45
60רוחב
40 גובה
39 עומק
ושל הקוקטליית
כלוב עגול בגובה 45

לדעתי הם צריכים מחסה כלשהו.. תנסה הלילה לכסות את הכלוב בבד כהה
אני השנייה התעוררתי אני אצא לבדוק אם הם נפגעו....יש מצב שבגלל "טראומה" שעברה עליהם הלילה ההחתמה של הגוזל תהרס עוד יותר והא תהיהה עוד יותר פחדנית?
ובאמת שלא היה כלום יצאתי אני מסתכל עליו אין כלום כלום פתאום......בום!עף עף עף עף עף אוכל מכות והגוזל נלחץ עף גם עף עף עכשיו נצא אליהם נעדכן אם קרה משהו
ובאמת שלא היה כלום יצאתי אני מסתכל עליו אין כלום כלום פתאום......בום!עף עף עף עף עף אוכל מכות והגוזל נלחץ עף גם עף עף עכשיו נצא אליהם נעדכן אם קרה משהו

יכול להיות שהם ראו משהו רחוק או שמעו רעש.. יכול להיות שעף לידם חרק כלשהו..
יכול להיות שהיא קצת תחשוש אבל זה לא משהו שהורס החתמה
יכול להיות שהיא קצת תחשוש אבל זה לא משהו שהורס החתמה
עכשיו יצאתי אליהם הזכר הייה קצת תוקפני תחילה,אך השיטה הקבועה,אני הולך לשנייה והוא מתחיל לצעוק שאני יבוא אליו אז זזתי לשנייה והוא קרא לי ורצה ליטופים,את הגוזל לא ניסיתי אפילו...באמת שאני מתחיל להתייאש..משהו בהתחמה שלה לא נרא לי היום אתקשר שוב למגדל שלה ונראה מה הוא מציע..זו לא האכלת יד לפי דעתי..תוכי שפוחד ממגע אדם והמגדל אומר "תוציא תוציא בכוח הוא כבר יתרגל" זה לא ההחתמה הכי טובה שאפשר להשיג..

תצלם את הכלוב אני אישית חושב שהוא קטן מידי,לי יש בעיה עם כלובים קטנים
כלוב לזוג קוקוטילים צריך להיות גדול יותר,שהם יוכלו לפרוס כנפיים ולעוף,זאת דעתי האישית
בהצלחה .
כלוב לזוג קוקוטילים צריך להיות גדול יותר,שהם יוכלו לפרוס כנפיים ולעוף,זאת דעתי האישית
בהצלחה .