ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
של איזה גן (סוג) הקוקטייל האפור שלי נשא?
מנהל: מפקחים
של איזה גן (סוג) הקוקטייל האפור שלי נשא?
שלום, איזה מוטציה מעורבת עם האפור שלו לדעתכם?
Re: של איזה גן (סוג) הקוקטייל האפור שלי נשא?
יש עוד תמונה ובגלל שהן באיכות לא משהו כדי שאני אוכל להכניס לפה אז רציתי להביא כמה שיותר
רציני וויט פייס?
רציני וויט פייס?
מה פתאום אתה טועה אחי,וויט פייס זכר בעל ראש לבן,זה קוקטייל רגיל זכר6730 כתב:וויט פיס רגיל זכר

כן, אבל גם זכר רגיל לרוב מעורב במשהו כמו נגיד וויט פייס מעורב עם רגיל ושהגן הבולט הוא רגיל, זה מה שהוא התכוון שהגן הבולט רגיל אבל הוא נשא וויט פייס
כה זה רגיל ואייט פיס בקיצור לי יש ואאיט פיס בנתיים בלי ראש לבן הוא בן 4 חודשים

אתה לא יכול לדעת אם הוא נשא של משהו על פי מראה חיצוני(יש כאלה שיש).
אצלי יש קוקטייל זכר נשא לטינו ופנינה בגלל שאיפה שיש את הלבן בכנפיים יש לו גם נקודות צהובות וגם יש לו כמה נוצות צהובות בגוף.
אתה יודע מי ההורים שלו?
אצלי יש קוקטייל זכר נשא לטינו ופנינה בגלל שאיפה שיש את הלבן בכנפיים יש לו גם נקודות צהובות וגם יש לו כמה נוצות צהובות בגוף.
אתה יודע מי ההורים שלו?

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
כמו שסהר כתב - זה לא וייטפייס. וייטפייס=פנים לבנות, לזכרים פנים לבנות ולנקבה אפורות, לשניהם אין שמץ של גוון צהוב או כתום בפנים או בגוף.
אז זה אפור רגיל, יכול להיות שהוא נשא פנינה כי יש לו קצת גוון לבנבן בכנפיים אם אני לא טועה.. אבל זה לא בטוח
אפשר לדעת לפי הצאצאים מה הוא נושא
אז זה אפור רגיל, יכול להיות שהוא נשא פנינה כי יש לו קצת גוון לבנבן בכנפיים אם אני לא טועה.. אבל זה לא בטוח
אפשר לדעת לפי הצאצאים מה הוא נושא

תודה, הלוואי שהוא נשא פנינה כי גם הקוקוטיילית שלי נשאית פנינה ואני ממש רוצה גוזל פנינה 
יש לו נקודות לבנות בכנפיים...
יש לו נקודות לבנות בכנפיים...
בן כמה הוא.?
נקודות לבנות בכנפיים מעיד על זה שזאת נקבה...
והוא נראה לי רגיל נשא ווייט פייס כי הקצוות של הראש שלו (בין הצהוב לאפור)לבנים...
נקודות לבנות בכנפיים מעיד על זה שזאת נקבה...
והוא נראה לי רגיל נשא ווייט פייס כי הקצוות של הראש שלו (בין הצהוב לאפור)לבנים...