צהריים טובים,
ראשית הסרטון הוסר. זה לא מדריך זה סרטון פרסומי... רק טלפונים ודרכי יצירת קשר.
הדבר היחיד שיש שם וגם לא לצערי אני לא ממש יכול לקרא "הדרכה" זה קטע שבו הוא מראה איך לשים את החליפה.
הבעיה בסרטון הזה ובכל הסרטונים שיצא לי לראות בנושא שהם מציגים תוכים שהורגלו כבר לחליפה ולכן אין תהליך הדרכה בנושא הרגלה. אלא איפה לשים את הרגליים ואיך לסגור את החליפה.. הוא גם בדרך אומר שצריך "סבלנות והתמדה", אני לא חושב שיש מגדל שלא מבין זאת.
בכל מקרה, אני לא יודע למה נהיה לה קרחות, אולי החליפה קטנה? אולי אתה פשוט עושה זאת "בכוח" כשהיא מתנגדת ומקשה עלייך לשים את החליפה ונתלש לה נוצות? כמה זמן אתה מנסה כבר להרגיל אותה לחליפה?
לא צריך לעושת בכוח, צריך לעשות את זה בשלבים ולקחת את הזמן לפי התוכי. ברור שאם זה נותן לך תחושה של "התעללות" בגלל התנגדות של התוכי לא צריך להמשיך לפעול, לפחות לא באותה שיטה. אתה יכול להסתכל בתהליך הרגלה שעשה רועי ופרסם את כל השלבים בפורום:
חליפת טיסה - ביקורת ותהליך ההרגלה
לצערי אני רואה יותר ויותר מאוכזבים מהמוצר אפילו עם תוכים נוחים כמו קוקטיילים. אני לא מאשים את המוצר, אלא את הדרך בה משווקים את המוצר בארץ ומציגים זאת כקלי קלות \ "הוקוס פוקוס" והתוכי בתוך החליפה. זה מצריך זמן רב, המון סבלנות, התמדה אך לפני כן בניית אמון עם התוכי. אם התוכי לא סומך על המגדל ב-100% זה מאוד יקשה על התהליך. לכן, אני בעד המוצר כאשר מבצעים זאת בתהליך ההחתמה. לאחר מכן זה לא "כזה פשוט" לפחות לא כמו שמציגים זאת (ותלוי בעוד בסוג התוכי, אופי והדרך בה התוכי גדל).