ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

התוכי לא רוצה לצאת מהכלוב

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
גיא סבג
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

התוכי לא רוצה לצאת מהכלוב

שליחה על ידי גיא סבג »

היי לפני כחודש קניתי עוד קוקטייל האכלת יד בנוסף לקוקטייל שיש לי כבר.
הקוקטייל החדש שקניתי לא רוצה לצאת מהכלוב שאני מכניס את היד לכלוב (לאט ולא בתנועות מהירות וחדות) הוא פשוט בורח ממני כשאני משאיר את הכלוב פתוח והוא יוצא הוא לא בורח שאני מקרב אליו את היד להפך הוא עולה עליה ואין לו בעיה עם זה הוא לא מתנגד יכול להיות שהוא עוד לא התרגל למקום החדש??תמונה
איך אני יוכל להוציא אותו שהוא בתוך הכלוב מבלי שהוא יחשוש ממני.
הקוקטייל ה"ישן" לא ככה מתי שאני פותח את הכלוב הוא ישר קופץ ליד שלי.
איך אני יכול לפתור את הבעיה??תמונה

תודה לעוזריםתמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: התוכי לא רוצה לצאת מהכלוב

שליחה על ידי eli_lea »

חודש זה מספיק זמן כדי להתרגל לסביבה, הדבר הטוב ביותר במקרים כאלה זה לתת לתוכי להתרגל לידיים בכלוב, לשבת ליד הכלוב כשהיד בפתח הכלוב עם צ'ופר ולבחון את ההתנהגות של התוכי, אם הוא מתקרב ואוכל להמשיך עם זה מבלי לנסות להעלותו, פשוט לא לגרום לו לרתיעה מניסיון להעלותו ליד. יגיע שלב בו הוא יהיה בסביבת הידיים מבלי לחשוש ואילו יטפס בעצמו, זה מצריך סבלנות אבל זה יצליח עם גישה נכונה.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”