חברים שלום רב,
הוספתי לפני שבועיים זוג של פסיפיק פרוטלט, כהרגלי, אני מציב כלי אוכל המאפשרים מילוי אחת לשבוע או יותר.
במקרה של הזוג הנ"ל, שכפי שידוע ונרשם בכל מקום מדובר בתוכי קטנטן והיפראקטיבי.
הזוג הנ"ל, מוציא 90% לפחות מהמזון מחוץ לכלי (ללא אכילה כמובן)
מוזר מה, אבל ניסיתי לעקוב, כיצד זה קורה, כי בכל פעם שאני מגיע, ישנה ערימה של אוכל מתחת לכלי האוכל.
ובכן, נראה שהם פשוט מניעים את הראש, ומשליכים מחוץ לכלי את מרבית האוכל המוגש להם.
האם יש למשהו רעיון, כיצד להתמודד עם הבעיה ?
תודה וחג שמח
גדעון
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פיזור האוכל מחוץ לכלי האוכל - רעיונות להתמודדות
מנהל: מפקחים
Re: פיזור האוכל מחוץ לכלי האוכל - רעיונות להתמודדות
כופתיות בכלי אוכל עמוק מנירוסטה
האם הם בכלוב בתוך הבית, או בכלוב בגינה?
בכל מקרה הם זורקים לא רק עם הראש, אלה גם עם הרגליים.
אצלי עושה את התרגיל "המלוכלך" הזה הזכר האקלקטוס, שלמרות שאני מסבירה לו שזה המון כבף וחבל לבזב
(וזה בכלל לא מצחיק) הוא עושה את זה גם עם הראש, וגם עם הרגליים לכל הרוחות הוא משלח את המזון
תנסה לשים מתחת לכלי אוכל מגש יותר גדול, כמו תבנית אפייה שלשם יכול לפול הכל, והם יכולים לאכול גם משם ( ולבטח גם יפזרו עוד)
בכל מקרה הם זורקים לא רק עם הראש, אלה גם עם הרגליים.
אצלי עושה את התרגיל "המלוכלך" הזה הזכר האקלקטוס, שלמרות שאני מסבירה לו שזה המון כבף וחבל לבזב
(וזה בכלל לא מצחיק) הוא עושה את זה גם עם הראש, וגם עם הרגליים לכל הרוחות הוא משלח את המזון
תנסה לשים מתחת לכלי אוכל מגש יותר גדול, כמו תבנית אפייה שלשם יכול לפול הכל, והם יכולים לאכול גם משם ( ולבטח גם יפזרו עוד)

כתבתי הודעה ונמחקה אולי אני בטעות
אז הכי טוב לעשות שבכה לאוכל על הקופסא וככה הם לא יכולים לטלטל את הראש
ואפשר לשים מגש למטה שהאוכל שנזרק יפול ואז אוספים אותו.
אז הכי טוב לעשות שבכה לאוכל על הקופסא וככה הם לא יכולים לטלטל את הראשואפשר לשים מגש למטה שהאוכל שנזרק יפול ואז אוספים אותו.
פיתרון טוב,כלי טיפה גדול יותר למטה,אני אוהב את כלי הפלסטיק בצורת מלבן כשלמעלה מחולקים לתאים כביכול,כלים זולים ומונעים קצת את פיזור האוכל.