ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלות בנוגע לקוקוטיילים - כלוב מתאים, הרגלה למזון, רבייה
מנהל: מפקחים
שאלות בנוגע לקוקוטיילים - כלוב מתאים, הרגלה למזון, רבייה
שבת שלום
יש לי מספר שאלות בנוגע לרביית קוקוטלים
יש לי זוג קוקוטלים כחודש אצלי הם היו זוג עובד שעבדו בווליר
הכנסתי אותם לכלוב בגודל 74 אורך 70+ הקוקוטלים האלה גדלו בווליר הכלוב לא ממש מתאים לקוקוטלים ואני מעוניין לקבל עצה לכלוב המתאים לקוקוטלים כלוב נחמד שיכול לשבת בבית במחירים סבירים
שאלה לגבי מזון
הקוקוטלים לא נוגעים בפירות וירקות חוץ מתערובת לקוקוטלים יש דרך להרגיל קוקוטלים פראה למזון מגוון.ץ??.
הזוג קוקוטלים עבד בווליר ולקחתי אותם אחרי ססבבה ראשון שהבאתי אותם לכלוב שלי אני לא רואה זיווגים ולא רואה התעניינות אחד בשני
האם אפשר לעשות משהו בנידון?
אם אפשר לקבל קצת יותר מידע על ריבוי קוקוטלים אני רק התחלתי לגדל קוקוטלים
תודה רבה לכל העוזרים
[title][/title]
יש לי מספר שאלות בנוגע לרביית קוקוטלים
יש לי זוג קוקוטלים כחודש אצלי הם היו זוג עובד שעבדו בווליר
הכנסתי אותם לכלוב בגודל 74 אורך 70+ הקוקוטלים האלה גדלו בווליר הכלוב לא ממש מתאים לקוקוטלים ואני מעוניין לקבל עצה לכלוב המתאים לקוקוטלים כלוב נחמד שיכול לשבת בבית במחירים סבירים
שאלה לגבי מזון
הקוקוטלים לא נוגעים בפירות וירקות חוץ מתערובת לקוקוטלים יש דרך להרגיל קוקוטלים פראה למזון מגוון.ץ??.
הזוג קוקוטלים עבד בווליר ולקחתי אותם אחרי ססבבה ראשון שהבאתי אותם לכלוב שלי אני לא רואה זיווגים ולא רואה התעניינות אחד בשני
האם אפשר לעשות משהו בנידון?
אם אפשר לקבל קצת יותר מידע על ריבוי קוקוטלים אני רק התחלתי לגדל קוקוטלים
תודה רבה לכל העוזרים
[title][/title]
Re: שאלות בנוגע לקוקוטיילים - כלוב מתאים, הרגלה למזון, רבייה
לגביי הכלוב - יש כלוב רבייה B423 הוא מתאים לזוג קוקטיילים, אם יש לך משהו דומה וזה נראה לך לא מספיק לדעתי הפיתרון הכי טוב זה
לבנות בעצמך כלוב, בגודל שמתאים לך.
לגביי המזון - פשוט תמשיך לשים בכלוב והם יתרגלו עם הזמן. ממליצה להתחיל עם תירס (קלח תירס טרי) וסלק (אפשר לקצוץ או לחתוך
קוביות) - אצלי ממש אוהבים את זה. אח"כ תגוון עם פירות וירקות נוספים.
אתה יכול לפזר קצת תערובת מעל הפירות\ירקות וככה למשוך את התוכים, אבל השיטה הכי טובה היא התמדה - כשהם יתרגלו לראות את זה
הם יבינו שזה מאכל בטוח ויטעמו ועם הזמן יאכלו ללא בעיה.
הם אצלך תקופה קצרה, הם רק סיימו להסתגל למקום החדש.. תתן להם זמן, זה יקרה לבד.
מידע על קוקטיילים תמצא בלקסיקון: קוקטייל - Cockatiel
תזונה נכונה: פירוט מרכיבי מזון לתוכים
שאלות נפוצות - בריאות, סכנות, אופי, מזון, כלובים, רבייה ועוד
אם יש לך שאלות נוספות תשאל..
בהצלחה
לבנות בעצמך כלוב, בגודל שמתאים לך.
לגביי המזון - פשוט תמשיך לשים בכלוב והם יתרגלו עם הזמן. ממליצה להתחיל עם תירס (קלח תירס טרי) וסלק (אפשר לקצוץ או לחתוך
קוביות) - אצלי ממש אוהבים את זה. אח"כ תגוון עם פירות וירקות נוספים.
אתה יכול לפזר קצת תערובת מעל הפירות\ירקות וככה למשוך את התוכים, אבל השיטה הכי טובה היא התמדה - כשהם יתרגלו לראות את זה
הם יבינו שזה מאכל בטוח ויטעמו ועם הזמן יאכלו ללא בעיה.
הם אצלך תקופה קצרה, הם רק סיימו להסתגל למקום החדש.. תתן להם זמן, זה יקרה לבד.
מידע על קוקטיילים תמצא בלקסיקון: קוקטייל - Cockatiel
תזונה נכונה: פירוט מרכיבי מזון לתוכים
שאלות נפוצות - בריאות, סכנות, אופי, מזון, כלובים, רבייה ועוד
אם יש לך שאלות נוספות תשאל..
בהצלחה

תנסה לשים על הירקות והפירות מזון ביצים,אצלי כולם חולים על זה.

תודה רבה על המידע והעזרה
בנוגע לכלוב האם שווה לי להזמין את הכלוב הזה הוא לחפש כלוב גדול יותר תראו בעיקרון אין לי הקצבת מחיר שאני מקציב לכלוב ההנאה שלי היא ריבוי תוכים אני מגדל להקה ענקית של פינקים זברה והכיף שלי היה להיביא זוג קוקוטלים שמתי אותם בכלוב אבל אני חייב למצוא כלוב גדול יותר בגינה שלי אין אפשרות להשים כלוב והחדר מלא בפינקים שאני כרגע מחפש למכור ולעבור לגידול קוקוטלים וגידול דררות
בעיקרון אני רוצה להתחיל אם הזוג הזה לתת להם מחזור ראשון להחתים ולמכור במחירים סימלים
עיקרונית אני עוד מטלבת בנוגע למכירת הלהקה של הפינקים הרבה מאוד שנים איתי
אז אני מחפש כלוב אם תתנו לי המלצה טוובה יותר לכלוב יותר טוב או על הכלוב הזה השמח מאוד להזמין אותו מהאתר שהפנתה אותי אילו
השמח מאוד ללמוד עוד דברים הנוגעים לגידול קוקוטלים תודה לכם
ושהיה שבוע טוב ומבורך
בנוגע לכלוב האם שווה לי להזמין את הכלוב הזה הוא לחפש כלוב גדול יותר תראו בעיקרון אין לי הקצבת מחיר שאני מקציב לכלוב ההנאה שלי היא ריבוי תוכים אני מגדל להקה ענקית של פינקים זברה והכיף שלי היה להיביא זוג קוקוטלים שמתי אותם בכלוב אבל אני חייב למצוא כלוב גדול יותר בגינה שלי אין אפשרות להשים כלוב והחדר מלא בפינקים שאני כרגע מחפש למכור ולעבור לגידול קוקוטלים וגידול דררות
בעיקרון אני רוצה להתחיל אם הזוג הזה לתת להם מחזור ראשון להחתים ולמכור במחירים סימלים
עיקרונית אני עוד מטלבת בנוגע למכירת הלהקה של הפינקים הרבה מאוד שנים איתי
אז אני מחפש כלוב אם תתנו לי המלצה טוובה יותר לכלוב יותר טוב או על הכלוב הזה השמח מאוד להזמין אותו מהאתר שהפנתה אותי אילו
השמח מאוד ללמוד עוד דברים הנוגעים לגידול קוקוטלים תודה לכם
ושהיה שבוע טוב ומבורך
בשביל להחתים צריך שיהיה מקור חימום , יש לך מקור חימום?
יש לי אמונה ויש לי מדגרה
אין לי בעיה אם מקור חימום זה לא הבעיה ואפשרי להוציא אותם בסוף ניצוי ולעבוד איתם למרות שזה לא באותה רמת החתמה אבל עדיין אפשרי בגיל 35 יום לא קריטי
אין לי בעיה אם מקור חימום זה לא הבעיה ואפשרי להוציא אותם בסוף ניצוי ולעבוד איתם למרות שזה לא באותה רמת החתמה אבל עדיין אפשרי בגיל 35 יום לא קריטי
אתה יכול לבנות כלוב מפלטות קישחות של מטר מרובע.
זה יכול להיות מעולה לקוקטיילים.
זה יכול להיות מעולה לקוקטיילים.

תראו הבעיה היא שאני משכיר יחידת דיור וכמו שאתם יודעים יחידות דיור זה חדר סלון ומטבח קטן מתאים לזוג אנשים יש לי מחסן בגינה שבוא אני מאחסן את הפינקים שלי ואני לא רוצה לשלב פינקים וקוקוטלים אני גם בסוף מוציא את הפינקים למכירה
בגלל חוסר מקום
ולבנות כלוב של מטר על מטר לא נראה לי היה מתאים לסלון יש לי קוקוטל האכלת יד בכלוב אם גאקו שגדלו ביחד
ויש לי כלוב שלל קוקוטלים גם בסלון אין מקום ואני מחפש כלוב שיכול לפתור לי את הבעיה לפחות ל 3 עד 4 חודשים הבאים יש ברשותי גם כמה כלובים רביעיה כלוב עגול וכלוב מלבן מתאים לתוכונים יותר תראו תנו לי איזה המלצה המתאימה לכלוב נחמד המתאים לרבייה לקוקוטלים
שאפשר לנייד אותו במעבר דירה שזה עוד 3 חודשים לדירה גדולה יותר אתם יודעים כלוב נחמד לא מכוער שיראה סבבה אפילו יד שנייה
אלי ממה שהבנתי אתה מנהל הקהילה ורציתי לשאול ...
*מציע לך בחום לקרוא את חוקי האתר.
[sales][/sales]
בגלל חוסר מקום
ולבנות כלוב של מטר על מטר לא נראה לי היה מתאים לסלון יש לי קוקוטל האכלת יד בכלוב אם גאקו שגדלו ביחד
ויש לי כלוב שלל קוקוטלים גם בסלון אין מקום ואני מחפש כלוב שיכול לפתור לי את הבעיה לפחות ל 3 עד 4 חודשים הבאים יש ברשותי גם כמה כלובים רביעיה כלוב עגול וכלוב מלבן מתאים לתוכונים יותר תראו תנו לי איזה המלצה המתאימה לכלוב נחמד המתאים לרבייה לקוקוטלים
שאפשר לנייד אותו במעבר דירה שזה עוד 3 חודשים לדירה גדולה יותר אתם יודעים כלוב נחמד לא מכוער שיראה סבבה אפילו יד שנייה
אלי ממה שהבנתי אתה מנהל הקהילה ורציתי לשאול ...
*מציע לך בחום לקרוא את חוקי האתר.
[sales][/sales]