ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

ציפורי אהבה-האם להוסיף עוד תוכי לזוג בשלבי חיזור

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
עומר מנור5
ביצה
ביצה
שם פרטי:: יש כינוי

ציפורי אהבה-האם להוסיף עוד תוכי לזוג בשלבי חיזור

שליחה על ידי עומר מנור5 »

שלום,יש לי זוג ציפורי אהבה בצבע ירוק בשלבי החיזור ואני הולך להרחיב במקצת את בית הגידול שלי,שאני יעביר את הזוג לכלוב החדש אני רוצה להוסיף ציפור אהבה בצבע כחול.האם כדי למרות שהם בשלבי החיזור?,זכר או נקבה,?
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

Re: ציפורי אהבה-האם להוסיף עוד תוכי לזוג בשלבי חיזור

שליחה על ידי דקל »

אתה רוצה כאילו שהציפור החדשה תזדווג עם אחד מהזוג?
אם כן אז עדיף שלא.
לכל תוכי צריך להיות בן זוג אחד.
אם אתה רוצה להוסיף עוד תוכי בלי שום קשר לזוג אז תוסיף לו\לה בן זוג כדי שהוא לא יהיה בודד.
תמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

ציפורי אהבה ידועים כטריטוריאלים ואגרסיביים, אם תכניס תוכי חדש לכלוב עם זוג ותיק הם עלולים לריב איתו, לפצוע ואף להרוג אותו.
לפי מה שידוע לי ציפורי אהבה רצוי לגדל 3 זוגות ומעלה כדי שלא יהיה זוג אחד דומיננטי שיפריע לזוג השני החלש יותר.

אז או שתביא זוג נוסף ותשים בכלוב נפרד, או שתגדיל משמעותית את הכלוב ותביא 2 זוגות נוספים לפחות
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

4007 כתב:ציפורי אהבה ידועים כטריטוריאלים ואגרסיביים, אם תכניס תוכי חדש לכלוב עם זוג ותיק הם עלולים לריב איתו, לפצוע ואף להרוג אותו.
מדוייק מאוד מניסיון עבר שלי.
סמל אישי של משתמש
zehavi
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי zehavi »

גם אני מסכים עם שירלי.
אם הזוג כבר מחובר תוספת של תוכי נוסף תגרום כמעט בוודאות למריבות. אם התוכי החדש יהיה מספיק חזק לעמוד בפני הזוג אז הוא סתם יפריע להם להתרבות וגם עלול בגוזלים שלהם אם יהיו.
בקיצור, או זוג בודד, או להקה של 3 זוגות ומעלה.
אגב, יצאתי מנקודת הנחה שהתוכי הנוסף הוא ציפור אהבה מאותו סוג. אם זה סוג אחר אז בכלל אין על מה לדבר.
קוקוטיילים, קקריקים, מזמרים, בורקסים, בנגלזים אבל תכלס, אין כמו תוכונים...
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”