שלום
יום שבת פתחתי תא הטלה של תוכונים וראיתי שיש בו שלושה גוזלים רזים מאוד
באותו יום בערב שמתי לב שהאמא מתה פתאום, בד''כ כשהאמא מתה אז הזכר מאכיל אבל הוא כנראה לא עושה את זה כמו שצריך והם רזים נורא , אני בכלל לא בטוח שהם ישארו בחיים עוד יומיים בקצב הזה.
לעניין- אני לא בטוח שיהיה לי זמן להאכיל אותם בדיוק לפי השעות שצריך אבל בטוח שיותר טוב מהאבא, להוציא את הגוזלים להחתמה? או לנסות להאכיל אותם תוך כדי שהם בתא?
הגוזלים בני שבועיים-שלושה שבועות
בנוסף אם יש למשהו טבלה להאכלת גוזלים של תוכונים וכמה לדלל את האבקה?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
האכלת גוזלי תוכונים
מנהל: מפקחים
Re: האכלת גוזלי תוכונים , שאלה קצת דחופה
הם רקים בזפק? אם יש להם מזון בזפק תעשיר את המזון של האבא, תוסיף מזון ביצים בעדיפות למזון ביצים של בנלוקס, אם אתה יכול להשרות
תוסיף גם השרייה.
אם הזפק ריק אין ברירה אלא להוציאם..תצטרך לתת 4-5 ארוחות ביום , תתחיל עם יחס של 1:4 בארוחה ראשונה ותרד לאחר מכן ל 1:3.
תוסיף גם השרייה.
אם הזפק ריק אין ברירה אלא להוציאם..תצטרך לתת 4-5 ארוחות ביום , תתחיל עם יחס של 1:4 בארוחה ראשונה ותרד לאחר מכן ל 1:3.
עם איזה כלי אני יכול למדוד את היחס?
ואם מזרק אחד י\של דייסה מוכנה יספיק לשלושת הגוזלים לארוחה (מזרק של 5 סיסי)?
אם לא כמה צריך ?
כשאתה אומר 4-5 פעמים ביום מאיזה שעה עד איזה שעה? ההאכלה מבחינת שעות זהה בין תוכונים לקוקטיילים(כי יש טבלה יפה על האכלת קוקטיילים)
הרגע קניתי דייסה של פריטי בירד היא בסדר?
בנוסף אני זוכר שהיה לך סירטון של האכלה עם הסבר אתה יכול לתת לי קישור אליו?
ואם מזרק אחד י\של דייסה מוכנה יספיק לשלושת הגוזלים לארוחה (מזרק של 5 סיסי)?
אם לא כמה צריך ?
כשאתה אומר 4-5 פעמים ביום מאיזה שעה עד איזה שעה? ההאכלה מבחינת שעות זהה בין תוכונים לקוקטיילים(כי יש טבלה יפה על האכלת קוקטיילים)
הרגע קניתי דייסה של פריטי בירד היא בסדר?
בנוסף אני זוכר שהיה לך סירטון של האכלה עם הסבר אתה יכול לתת לי קישור אליו?
כל ההסברים וסירטון:
המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים
המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים