ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

הקוקטייל שלי לא יציב ונראה שיש לו משהו באצבע

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: נתן

הקוקטייל שלי לא יציב ונראה שיש לו משהו באצבע

שליחה על ידי NATANCOHEN »

קוקו הקוקטייל החד שלי לא כל כך יציב משני סיבות אחת שהוא גזור גרוע ושתיים הרבה פעמים הוא לוקח את אחת האצבעות האחוריות קדימה ניסתי לעבוד איתו שיפסית לקחת את האצבע קדימה בזמן שעשיתי לו סולם בכך שלא ציפרתי אותו כל פעם שהוא לקחת את האצבע קדימה והוא קלט שזה לא בסדר והמשיך את הסולם בלי לעשות את זה אבל יש לי תחושה שהוא יחזור לזה ואני חושב שזה כן בשליטתו אפשר לאלף אותו להפסיק את זה?
תמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

Re: הקוקטייל שלי לא יציב ונראה שיש לו משהו באצבע

שליחה על ידי שירלי87 »

אתה מתכוון שכשהוא מטפס הוא נאחז כמו ציפור (3 אצבעות קדימה 1 אחורה)? נשמע מוזר..
אתה יכול להעלות סרטון קצר?

אם הוא שולט בזה אני מאמינה שאפשר לאלף אותו, השאלה למה הוא מתנהג ככה\למה נוח לו יותר ככה
NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה

זה לא בדיוק שלוש קדימה הוא פשוט לא פותח את הרגל(מרפה את האחיזה) בזמן התיפוס ומשאיר אותה מכופפת ושהוא במקום שהוא רצה להגיע אליו הוא עומד עם רגל סגורה (ככה אצבע אחורית אחת נכנסת בין השתי הקידימיות) ורק אחרי כמה שניות הוא פותח את הרגל ואוחז כמו שצריך ברגל אחת הוא אוחז כמו שצריך אבל זה לסרוגין פעם רגל ימין ופעם שמאל
תמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

אוקי, עכשיו הבנתי תמונה
נראה לי שזה בגלל הגיל, אם הוא צעיר יחסית זה נורמלי. גם פיצי, כשרק התחילה לטפס על הרשת ועל מקלות, הייתה מסתבכת קצת
עם האחיזה. הוא ילמד עם הזמן והתרגול
NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה

באיזה גיל הם כבר אמורים להתחיל להיות יציבים? לי אמרו שהוא בן 5-6 חודשים ונראה לי שהוא צעיר יותר האם אחיזה כזאת נורמלית לתוכי בן 5-6 חודשים?
תמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

נראה לי עד גיל 3 חודשים וחצי +- אין סיבה שתהיה בעיה בטיפוס..
אני בספק שהוא בן 5 חודשים.. הוא כנראה צעיר, ואם עד היום שהוא הגיע אליך הוא היה רק בתחתית כלוב הגמילה אז זה נורמלי
שהוא מתקשה לטפס
עם התרגול תבוא היציבות
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”