ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ביצה כלואה ??? קוקטייל
מנהל: מפקחים
Re: ביצה כלואה ??? קוקטייל
תודה.
כן, אני נמנע מלהתקרב אליהם, נכנס רק לוולייר פעם ב. כדי להכניס להם אוכל.
לא נוגע להם בתא הטלה, רק פתחתי אותו לשניה מלמעלה כששניהם אכלו כדי לצלם, אחרת אני לא יכול לראות מה קורה בפנים כי הוא גבוה יחסית.
כן, אני נמנע מלהתקרב אליהם, נכנס רק לוולייר פעם ב. כדי להכניס להם אוכל.
לא נוגע להם בתא הטלה, רק פתחתי אותו לשניה מלמעלה כששניהם אכלו כדי לצלם, אחרת אני לא יכול לראות מה קורה בפנים כי הוא גבוה יחסית.
אין וטרינרים לתוכים בארץ הזאת!!!!
שלומית לוי? בחו''ל.
עדי גנץ - חוזר אלי בטלפון חמש דקות לפני שהוא מתקפל והולך הביתה, ואומר לי שזה כנראה דחוף אבל 'רק מחר'.
כל השאר במרחק שעה נסיעה. איזה סיוט.
בינתיים התוכית ממש מדאיגה אותי. אולי אני מדמיין אבל היא נראית קצת פחות פעילה, אומנם היא אוכלת כמו חזיר אבל היציאות שלה לא משהו, אם מאתמול בערב היא לא עשתה צרכים, הייתי מצפה שהיום יהיה לה משהו ענקי, אבל יציאה די בינונית. וגם עושה רושם שהיא מתקשה כשהיא מוציאה את זה.
וכמובן הנפיחות הזאת שמבאסת אותי לאללה.
כנראה מחר על הבוקר לוקח אותה לוטרינר, מקווה שהיא לא תמות לי בפתאומיות.

שלומית לוי? בחו''ל.
עדי גנץ - חוזר אלי בטלפון חמש דקות לפני שהוא מתקפל והולך הביתה, ואומר לי שזה כנראה דחוף אבל 'רק מחר'.
כל השאר במרחק שעה נסיעה. איזה סיוט.
בינתיים התוכית ממש מדאיגה אותי. אולי אני מדמיין אבל היא נראית קצת פחות פעילה, אומנם היא אוכלת כמו חזיר אבל היציאות שלה לא משהו, אם מאתמול בערב היא לא עשתה צרכים, הייתי מצפה שהיום יהיה לה משהו ענקי, אבל יציאה די בינונית. וגם עושה רושם שהיא מתקשה כשהיא מוציאה את זה.
וכמובן הנפיחות הזאת שמבאסת אותי לאללה.
כנראה מחר על הבוקר לוקח אותה לוטרינר, מקווה שהיא לא תמות לי בפתאומיות.
אה, ולשירלי או כל מי שמבין....
אני מצרף תמונות של האחוריים שלה, אם הנפיחות הזאת מוכרת למישהו ולא נראית כסימן אזהרה רע מאוד אני ממש ממש אשמח לדעת..... הלוואי.
http://www.siz.co.il/my/nomkaotvt0zl.jpg
http://www.siz.co.il/my/4zh1cjimjymg.jpg
http://www.siz.co.il/my/nomkaotvt0zl.jpg
http://www.siz.co.il/my/4zh1cjimjymg.jpg
Re: אה, ולשירלי או כל מי שמבין....
זה נראה ביצה שהיא עומדת להטיל
ככה זה היה אצל התוכונים שלי
ככה זה היה אצל התוכונים שלי

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
היא אמורה להטיל היום, זה נורמלי אם היא פחות פעילה וזה נורמלי שקשה לה ללשלש.. יש לה ביצה שם..
הנפיחות שרואים בתמונה זו הביצה
אם היא אוכלת ומתפקדת (הולכת, מטפסת) אין סיבה לדאוג לדעתי
אחרי ההטלה תראה שה"נפיחות" תעלם..
היא נכנסה לתא היום?
הנפיחות שרואים בתמונה זו הביצה
אם היא אוכלת ומתפקדת (הולכת, מטפסת) אין סיבה לדאוג לדעתי
אחרי ההטלה תראה שה"נפיחות" תעלם..
היא נכנסה לתא היום?
היי.
כן היא נכנסה לתא הטלה ממש לפני חצי שעה.
גם השכם בבוקר קמתי והיא היתה בתוך התא, הזכר כירסם מהסידן ונכנס לתא, הם היו ביחד כמה דקות בפנים. מעניין מה הם עושים ביחד שם.....
בקיצור, נכון לעכשיו אני כנראה אלך מחר בבוקר לוטרינר איתה.
משיחה איתו הוא אמר שזה לא כלכך נשמע טוב שיש לה שם נפיחות, ואולי יש מקום לרנטגן וכל זה.
אני עכשיו די בדילמה האמת, כי מצד אחד אני לא רוצה להסתכן ,שהיא לא תמות לי פתאום. מצד שני, כאן אני מקבל את הרושם שזה לא כזה חמור ואם מישהו אחר יצא לו להתקל בתופעה הזו, אולי זה יהיה קצת חבל לקחת אותה באמצע התקופה הזאת לוטרינר, לאשפוז צילומים וכל הבלאגן הזה.
מה לעשות!
כן היא נכנסה לתא הטלה ממש לפני חצי שעה.
גם השכם בבוקר קמתי והיא היתה בתוך התא, הזכר כירסם מהסידן ונכנס לתא, הם היו ביחד כמה דקות בפנים. מעניין מה הם עושים ביחד שם.....
בקיצור, נכון לעכשיו אני כנראה אלך מחר בבוקר לוטרינר איתה.
משיחה איתו הוא אמר שזה לא כלכך נשמע טוב שיש לה שם נפיחות, ואולי יש מקום לרנטגן וכל זה.
אני עכשיו די בדילמה האמת, כי מצד אחד אני לא רוצה להסתכן ,שהיא לא תמות לי פתאום. מצד שני, כאן אני מקבל את הרושם שזה לא כזה חמור ואם מישהו אחר יצא לו להתקל בתופעה הזו, אולי זה יהיה קצת חבל לקחת אותה באמצע התקופה הזאת לוטרינר, לאשפוז צילומים וכל הבלאגן הזה.
מה לעשות!
אלל תיקח אותה לוטרינר
זה יגרום לה לחץ מיותר
אם תראה שהנפיחות תיעלם אז כנראה היא הטילה
זה יגרום לה לחץ מיותר
אם תראה שהנפיחות תיעלם אז כנראה היא הטילה

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
ראשית הנפיחות שאתה מדבר עליה היא נפיחות טבעית ולא נפיחות כתוצאה מביצה שתקועה בפתח הביב. אם ראית תוכי שהביצה תקועה היית מבדיל, תוכי שהביצה כלואה מראה נפיחות הרבה יותר גדולה ממש בטן כלפי מטה, ברוב רובם של המקרים התוכי נראה מאוד מסכן וחסר אונים, ממעט להתנועע ונראה מותש. אתה לא רואה סימנים כאלה ומדבר על תוכי פעיל.
צודק מי שאמר שלקיחת התוכי לוטרינר עלול ליצור לחץ מיותר אצל התוכי. אני אישית על פי התמונה לא רואה שיש בעייה.
אני מציע להוסיף בתא כלי מים ליצירת לחות שיכולה להקל על האם כך שאם ברצונה לטבול בקערת המים היא תוכל לעשות זאת, מעבר לזה כמה שפחות הפרעות טוב יותר. ישנם תוכים שמורגלים ממש לבני אדם ולא חוששים, אחרים עלולים בהחלט לעצור ולדחות הטלה .
בסופו של דבר ההחלטה היא שלך ובידייך וכמגדל שנמצא מול התוכי ורואה את ההתנהגות רק אתה יכול להחליט מה לעשות. אני ואחרים יכולים
לייעץ על סמך הנתונים שאתה מציג.
צודק מי שאמר שלקיחת התוכי לוטרינר עלול ליצור לחץ מיותר אצל התוכי. אני אישית על פי התמונה לא רואה שיש בעייה.
אני מציע להוסיף בתא כלי מים ליצירת לחות שיכולה להקל על האם כך שאם ברצונה לטבול בקערת המים היא תוכל לעשות זאת, מעבר לזה כמה שפחות הפרעות טוב יותר. ישנם תוכים שמורגלים ממש לבני אדם ולא חוששים, אחרים עלולים בהחלט לעצור ולדחות הטלה .
בסופו של דבר ההחלטה היא שלך ובידייך וכמגדל שנמצא מול התוכי ורואה את ההתנהגות רק אתה יכול להחליט מה לעשות. אני ואחרים יכולים
לייעץ על סמך הנתונים שאתה מציג.
נו מעולה אז היא מתפקדת.. ועדיין לא עברו 48 מההטלה האחרונה אז אין סיבה להילחץ 
רייצ'ל הנקבה קוקטייל שלי הטילה עד היום 7 ביצים - בכל יום הטלה הייתה לה נפיחות כזו בביב, זה הביצה
אחרי ההטלה זה נעלם כי הביצה יצאה
מניסיוני המועט זה נורמלי ואני לא מבינה אם הסברת לוטרינר שהיא הטילה לפני יומיים למה הוא אומר שזה חריג..
48 שעות +- בין כל הטלה זה טבעי ואם יש לה ביצה בבטן מן הסתם זה טבעי שיש נפיחות.. מה כשאישה בהריון לא רואים בטן?
בקיצור מסכימה עם אביהו, לא לקחת לוטרינר, לפחות לא היום
וכמו שאלי אמר מינימום הפרעות זה הכי טוב
בהצלחה

רייצ'ל הנקבה קוקטייל שלי הטילה עד היום 7 ביצים - בכל יום הטלה הייתה לה נפיחות כזו בביב, זה הביצה
אחרי ההטלה זה נעלם כי הביצה יצאה
מניסיוני המועט זה נורמלי ואני לא מבינה אם הסברת לוטרינר שהיא הטילה לפני יומיים למה הוא אומר שזה חריג..
48 שעות +- בין כל הטלה זה טבעי ואם יש לה ביצה בבטן מן הסתם זה טבעי שיש נפיחות.. מה כשאישה בהריון לא רואים בטן?
בקיצור מסכימה עם אביהו, לא לקחת לוטרינר, לפחות לא היום
וכמו שאלי אמר מינימום הפרעות זה הכי טוב
בהצלחה

אם הוא כל כך אוהב ציפורים והוא וטרינר למה הוא לא חיכה שתבוא(הוא אמר שזה דחוף) ....
לידע הכללי יש וטרינר תוכים מיקצועי ביותר בבינימינה .......
אם היא לא עפה אתה בבעיה אבל עם היא עפה ושוטה ואוכלת ולא מנופחת הכל בסדר .......
לידע הכללי יש וטרינר תוכים מיקצועי ביותר בבינימינה .......
אם היא לא עפה אתה בבעיה אבל עם היא עפה ושוטה ואוכלת ולא מנופחת הכל בסדר .......