ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
2 זוגות של גרינים יסתדרו בכלוב של 2*2*2 מטר?
מנהל: מפקחים
2 זוגות של גרינים יסתדרו בכלוב של 2*2*2 מטר?
לפי דעתכם/ניסיונכם אתה חושבים ש2 זוגות של גרין צ'יקים יסתדרו בכלוב של 2*2*2 מטר?
או שעדיף שכל אחד יקבל כלוב של :
רוחב - מטר וחצי.
עומק - 45 ס''מ.
גובה - 90 ס''מ.
ליתר דיוק זוג אחד יהיה פרא וזוג שני יהיה האכלת יד. יקבלו תאים באותו גובה. ו לכל זוג יהיה כלי אוכל ומים בנפרד כדי שאם הזוג השני יגרש אותם מהאוכל יהיה להם איפה לאכול.
או שעדיף שכל אחד יקבל כלוב של :
רוחב - מטר וחצי.
עומק - 45 ס''מ.
גובה - 90 ס''מ.
ליתר דיוק זוג אחד יהיה פרא וזוג שני יהיה האכלת יד. יקבלו תאים באותו גובה. ו לכל זוג יהיה כלי אוכל ומים בנפרד כדי שאם הזוג השני יגרש אותם מהאוכל יהיה להם איפה לאכול.
Re: 2 זוגות של גרינים יסתדרו בכלוב של 2*2*2 מטר?
שתי האופציות מעולות
למרות שעדיף לך ללכת על האופציה השנייה
כל זוג כלוב עדיף בהרבה...
למרות שעדיף לך ללכת על האופציה השנייה
כל זוג כלוב עדיף בהרבה...

תודה אדיר אשמח לשמוע עוד תגובות.
תבחר מה שבא לך ..............
ריבויי טוב מאוד או יופי של מיני להקה ...
אתה מתכוון שזה הציפורים שלך ?
ריבויי טוב מאוד או יופי של מיני להקה ...
אתה מתכוון שזה הציפורים שלך ?
כן מתן זה התוכים שלי, יש לי כבר זוג גרין צ'יקים פראיים, וגרין צ'יק האכלת יד שבקרוב אעשה בדיקת מין ואצרף לו בן/בת זוג האכלת יד.
חשוב לי הכל, גם יופי של התוכים וגם של הכלובים, גודל הכלוב, וריבוי טוב. נראה לי שאני אלך על כלובים בנפרד. יותר קל לשלוט על התוכים ולא יהיו ספקות על אם הזוגות יריבו או לא.
חשוב לי הכל, גם יופי של התוכים וגם של הכלובים, גודל הכלוב, וריבוי טוב. נראה לי שאני אלך על כלובים בנפרד. יותר קל לשלוט על התוכים ולא יהיו ספקות על אם הזוגות יריבו או לא.
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
דין אם כולם מאותו המוטציה או שלא יפריע לך חיבור בן בני זוג שונים אז הכלוב הגדול יהיה אידיאלי
אולם כדאי מאוד להוסיף זוג נוסף כדי להימנע ממריבות בין שתי הזוגות
אולם כדאי מאוד להוסיף זוג נוסף כדי להימנע ממריבות בין שתי הזוגות
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
אהלן ארז, חשוב לי שכל זוג יהיה עסוק בעצמו ושלא יהיו ערבובים ביניהם. אני אגיד לך למה,
הזוג הפראי מורכב מזכר ילו סידד ונקבה ירוקה, במקרה הזה יצאו גוזלים זכרים ירוקים נשאי ילו סידד ונקבות ילו סידד. כך שאוכל לזהות מין בלי לבצע בדיקת DNA.
הזוג השני שאני מתכנן להרכיב יהיה מורכב מזכר/נקבת ילו סידד האכלת יד (אותו אחד שיש לי כרגע) ונצרף לו גם בן/בת זוג בצבע שונה או ילו סידד אני עדיין לא סגור. ככה שאם אני אשים אותו בכלוב אחד גדול יכול להיות שיקרו דברים שאני לא רוצה נגיד אם אני אביא לילו סידד בן זוג ירוק אז יכול להיות שהירוק הזה יתחבר עם הירוקה שנמצאת עם הילו סידד השני. בכל מקרה עדיין העניין לא סגור וכנראה שאני אביא לילו סידד ההאכלת יד גם עוד ילו סידד אבל אני לא בטוח לגבי זה.
הזוג הפראי מורכב מזכר ילו סידד ונקבה ירוקה, במקרה הזה יצאו גוזלים זכרים ירוקים נשאי ילו סידד ונקבות ילו סידד. כך שאוכל לזהות מין בלי לבצע בדיקת DNA.
הזוג השני שאני מתכנן להרכיב יהיה מורכב מזכר/נקבת ילו סידד האכלת יד (אותו אחד שיש לי כרגע) ונצרף לו גם בן/בת זוג בצבע שונה או ילו סידד אני עדיין לא סגור. ככה שאם אני אשים אותו בכלוב אחד גדול יכול להיות שיקרו דברים שאני לא רוצה נגיד אם אני אביא לילו סידד בן זוג ירוק אז יכול להיות שהירוק הזה יתחבר עם הירוקה שנמצאת עם הילו סידד השני. בכל מקרה עדיין העניין לא סגור וכנראה שאני אביא לילו סידד ההאכלת יד גם עוד ילו סידד אבל אני לא בטוח לגבי זה.
אם אתה לא רוצה שיתערבבו עדיף בנפרד
אבל לדעתי הם יסתדרו בכלוב 2*2*2.. כלוב ענק
אבל לדעתי הם יסתדרו בכלוב 2*2*2.. כלוב ענק
דקל זה מה שאני הולך לעשות,
יש לי בנתיים גוף מפרופילים מוכן שמיועד לאחד מהזוגות.
המידות 2 מטר רוחב/53 ס''מ עומק/1.30 גובה.
יש לי בנתיים גוף מפרופילים מוכן שמיועד לאחד מהזוגות.
המידות 2 מטר רוחב/53 ס''מ עומק/1.30 גובה.