סהר שים לב בבקשה לחוקים , הן בנוגע לפניות אישיות והן בתגובה אחר תגובה טרם קיבלת מענה. דבר נוסף, זירוז לקבלת מענה אם בפניה ישירה או בהקפצת ההודעה מאוד לא נוח ולא נעים, מנהלים וחברים מגיבים כאשר הם יכולים ואף אחד לא מתעלם ממה שכתבת . כשיוכלו להגיב יגיבו.
לגבי גזירת הנוצות, תצטרך לפרוס כנף ולצלם כדי שנראה את אופן הגזירה.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
צעצועים\משחקים\סטנדים לגוזל קוקטייל
מנהל: מפקחים
Re: צעצועים\משחקים\סטנדים לגוזל קוקטייל
מסכימה עם אביהו ואלי.. אם תוכל תצלם את הכנף פרושה
בכל מקרה אם היא עפה למעלה ומצליחה להישאר בגובה ו\או לזוז אחורה או קדימה כנראה היא לא גזורה טוב
מקווה שהכלוב שלה (הקבוע) לא על הריצפה תמיד כי הכלוב צריך להיות במקום גבוה אחרת התוכי מרגיש חוסר ביטחון וזה גם מסביר למה היא
מנסה להגיע גבוה כל הזמן
הכלוב צריך להיות המקום הכי בטוח בשביל התוכי
והכלוב הזה חלוד ועגול מקווה שהיא לא נמצאת שם הרבה כי זה רק יכול להזיק
טוב שהחזרת אותה לכלוב כשהיא עפה (אבל שוב, לא לכלוב הזה..) תמשיך ככה ותוודא שהיא גזורה כראוי, ואני בטוחה שהיא תפסיק לנסות
לעוף עם הזמן
עוד משהו, היא צעירה וזה טבעי שהיא מנסה לחזק ולהשתמש בכנפיים, גם פיצי ככה היא בת חודשיים+ והיא עפה מענף לרצפה של הכלוב
ובחזרה למעלה, מחזקת כנפיים.. כשאני מנקה בכלוב או מחליפה להם אוכל היא עפה לי לכתף או לראש ומצייצת.. זה התנהגות טבעית בסך הכל.. פשוט כדי שתהיה לך "שליטה" על התוכי ושתוכל לאלף אותה וכד' וכמובן לביטחונה עדיף שלא תהיה לה יכולת תעופה
בכל מקרה אם היא עפה למעלה ומצליחה להישאר בגובה ו\או לזוז אחורה או קדימה כנראה היא לא גזורה טוב
מקווה שהכלוב שלה (הקבוע) לא על הריצפה תמיד כי הכלוב צריך להיות במקום גבוה אחרת התוכי מרגיש חוסר ביטחון וזה גם מסביר למה היא
מנסה להגיע גבוה כל הזמן
הכלוב צריך להיות המקום הכי בטוח בשביל התוכי
והכלוב הזה חלוד ועגול מקווה שהיא לא נמצאת שם הרבה כי זה רק יכול להזיק
טוב שהחזרת אותה לכלוב כשהיא עפה (אבל שוב, לא לכלוב הזה..) תמשיך ככה ותוודא שהיא גזורה כראוי, ואני בטוחה שהיא תפסיק לנסות
לעוף עם הזמן
עוד משהו, היא צעירה וזה טבעי שהיא מנסה לחזק ולהשתמש בכנפיים, גם פיצי ככה היא בת חודשיים+ והיא עפה מענף לרצפה של הכלוב
ובחזרה למעלה, מחזקת כנפיים.. כשאני מנקה בכלוב או מחליפה להם אוכל היא עפה לי לכתף או לראש ומצייצת.. זה התנהגות טבעית בסך הכל.. פשוט כדי שתהיה לך "שליטה" על התוכי ושתוכל לאלף אותה וכד' וכמובן לביטחונה עדיף שלא תהיה לה יכולת תעופה

כמובן,הכלוב העגול לרוב לא נמצא על הרצפה אלא על לידי על השולחן מחשב,אפילו יותר גבוה ממני,והכלוב הקבוע שלה על גלגלים ככה שכבר יש לה גובה...
לגבי גזירת הכנפיים,הייתי רוצה לגזור שוב,למרות שהיא לא אוהבת שנוגעים לה בכנף,אאלץ להשתמש מעט בכוח תוך כדי ליטופים וכו'....
בגלל שכולה לבנה,זה די מבלבל אשמח אם תסבירי לי איך ומה לגזור...אני לא רוצה לעשות טעויות ובעיקר בגיל הזה,לגבי קולומוס,נוצות דם אחרות וכו',אני לא רואה כלל,הכול לבן חלק חלק...
לגבי גזירת הכנפיים,הייתי רוצה לגזור שוב,למרות שהיא לא אוהבת שנוגעים לה בכנף,אאלץ להשתמש מעט בכוח תוך כדי ליטופים וכו'....
בגלל שכולה לבנה,זה די מבלבל אשמח אם תסבירי לי איך ומה לגזור...אני לא רוצה לעשות טעויות ובעיקר בגיל הזה,לגבי קולומוס,נוצות דם אחרות וכו',אני לא רואה כלל,הכול לבן חלק חלק...

מעולה
בבקשה תפתח נושא חדש לגביי גזירת נוצות עם כותרת מתאימה ותקבל הסבר

בבקשה תפתח נושא חדש לגביי גזירת נוצות עם כותרת מתאימה ותקבל הסבר