ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכי מכרסם את הקיר
מנהל: מפקחים
תוכי מכרסם את הקיר
בזמן האחרון שאני משחרר את התוכי מהכלוב הוא הולך לקיר ומכרסמם אותו כזה ואז את הפירורים זורק לרצפה או אוכל זה יכול לגרום לו למשהו בעיכול
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: תוכי מכרסם את הקיר
בטח. זה לא בריא בכלל, צבע מכיל רעלים. בדרך כלל הם מכרסים קיר כשיש להם חוסר בסידן.
ממה מורכב המזון שלו?
ממה מורכב המזון שלו?
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
אני מביא לו תערובת דוחן ירקות פירות ואני מביא לו מדי פעם כופתיות (כי הוא לא כלכך אוכל אותם) ויש לו בכלוב הרבה סידן קניתי לו לא מזמן והוא אוכל הרבה מזה
- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
באיזה תוכי מדובר? ומה הכוונה הרבה סידן בכלוב? סיגן יכול לבוא בכל מיני צורות ואיכויות. איזה מקור סידן אתה נותן.
וכדאי שתרשום את התפריט בצורה מסודרת. כמו: מה קבוע? מה אתה נותן כתוספת וכמה פעמים בשבוע..
וכדאי שתרשום את התפריט בצורה מסודרת. כמו: מה קבוע? מה אתה נותן כתוספת וכמה פעמים בשבוע..
UziDesign
UziDesign
מדובר בתוכי קוקטייל רגיל ולסידן יש לו צורה של עיגול לגבי איכות אני לא יודע והתפריט שלו זה ככה הקבוע זה התערובת דוחן ופירות וירקות ותוספת זה הכופתיות שאני נותן לו פעמיים בשבוע
- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
אבן גיר אתה מתכוון? אני לא מתייחס לאבן הגיר, לא אוהב אותן ובטח שלא מתייחס אליהן כמקור סידן.
קודם כל אם המזון העיקרי הוא תערובת, היא צריכה להיות תערובת עשירה. אני לא יודע למה כוונתך דוחן אבל אני מאוד מקווה שזה באמת לא פשוט דוחן.. דוגמא לתערובת עשירה: דוחן נקי, דוחן לבן, חריע, דוחן שחור, בוריאה, חמניות, סיטריה אדומה, ליפתית, ניגר פשתן וכופתיות / כופתיות ירק.
אחרי שדאגת לתערובת עשירה דואגים למקור סידן קבוע בכלוב: סבידה, מזון ביצים, קליפות ביצים.
כופתיות (במידה ואין לך בתערובת) תיתן בכל יום.
תוספות: השרייה (רצוי 3 פעמים בשבוע), פירות\ירקות (רצוי 3 פעמים בשבוע).
קודם כל אם המזון העיקרי הוא תערובת, היא צריכה להיות תערובת עשירה. אני לא יודע למה כוונתך דוחן אבל אני מאוד מקווה שזה באמת לא פשוט דוחן.. דוגמא לתערובת עשירה: דוחן נקי, דוחן לבן, חריע, דוחן שחור, בוריאה, חמניות, סיטריה אדומה, ליפתית, ניגר פשתן וכופתיות / כופתיות ירק.
אחרי שדאגת לתערובת עשירה דואגים למקור סידן קבוע בכלוב: סבידה, מזון ביצים, קליפות ביצים.
כופתיות (במידה ואין לך בתערובת) תיתן בכל יום.
תוספות: השרייה (רצוי 3 פעמים בשבוע), פירות\ירקות (רצוי 3 פעמים בשבוע).
UziDesign
UziDesign
אני בעיה עוזי אני יעשה את זה תודה