ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכים מתים אחד אחרי השני
מנהל: מפקחים
תוכים מתים אחד אחרי השני
יש לי להקה של 7 זוגות לצערי החלו למות לי התוכים אחד אחרי השני בהפרשים של יומיים שלוש מתו לי 3 תוכים כבר ואני מאכיל אותם בתערובת איכותית לתוכים נותן להם גזר חסה ירק כרוב ולצערי הם מתים למרות שיש מלא הטלות 2 נקבות יושבים על בין 12-15 ביצים ואלו שמתו הם גוזלים והאמא שלהם יכול להיות שנתתי להם משהו לא טוב ?
Re: מתים אחד אחרי השני
תפרט עוד על התזונה.. תציין כל מזון שנתת להם
את התוספות אתה מוציא אחרי מספר שעות או משאיר בכלוב?
יש סידן בכלוב?
מה מצב התאים? (נקיים, מלוכלכים, עובש..)
מה המצב בלהקה, יש עימותים/תקיפות או שהם מסתדרים יחד?
את התוספות אתה מוציא אחרי מספר שעות או משאיר בכלוב?
יש סידן בכלוב?
מה מצב התאים? (נקיים, מלוכלכים, עובש..)
מה המצב בלהקה, יש עימותים/תקיפות או שהם מסתדרים יחד?
יכול להיות שזוג אחר נכנס לתא של הזוג והרג את הגוזלים?
האם ראית זוגות אחרים נכנסים לתאים?
האם ראית זוגות אחרים נכנסים לתאים?

לא הגוזלים ניהיו חולים והאמא ניראתה גם קצת לא טוב אבל השארתי אמרתי בטח זה ישתפר כי היא אכלה עפה תפקדה אך הייתה נפוחה כמו כדור הגוזלים שלה היו על הפנים זפק ריק מסביב לביב מלא צואה אז החלטתי לנסות להציל אותם בעקבות שלא יכלו לקבל אותי באותו יום לוטרינר ולאחר יום שבררתי תסכום הוא דרש 200 ש''ח רק על כך שאני מביא תתוכים בלי שהוא בדק אותם בלי שהוא אומר מילה, מחיר לא צודק לפי דעתי, יש את כל סוגי הדוחן פשתן חיטא הכל משהו כמו 8-10 סוגים בתוך התערובת אני נותן חסה כרוב גזר קישוא פיטרוזיליה, לפני שבוע נתתי להם קליפה של ביצה קשה חיממתי אותי 3 וחצי ד'ק במיקרוגל וריסקתי לתוך האוכל הבתי הטלה נקיים הכלוב נקי יש לפעמים מריבות אבל זה מריבות של הגדולים שננשכו גוזל אחד (שחיי) והורידו לו קצת שיער מהראש אני מחליף כל 3-4 ימים מים כי יש להם 3 בקבוקים אוכל יש להם גם כמות שמפסיקה ליומיים שלוש ...
Re: תוכים מתים אחד אחרי השני
אוקיי יעשה... הינה תמונה של הנקבה שמתה
http://www.siz.co.il/my/m3ym0xjdozdq.jpg
http://www.siz.co.il/my/m3ym0xjdozdq.jpg
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: תוכים מתים אחד אחרי השני
אסף שלח את אחת הגוויות של התוכים לנתיחה שלאחר המוות בכדי לוודא שלא מדובר במחלה
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל