ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חתולים סביב כלוב התוכים
מנהל: מפקחים
Re: חתולים סביב כלוב התוכים
מסכים עם אביהו ואוהד, אני אישית העברתי את כלי האוכל והמים של החתולים ליד הווליאר של התוכים.

-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
אם יש לך רשת כפולה אתה לא צריך לדאוג אולם אם אין לך רשת כפולה וחתול ישרוט תוכי תאלץ לקחת את התוכי לווטרינר
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
כדור כדורסל 7 הכי כבד שיש לי זה הכי טוב שאני יכול להציע!
(דרך אגב שירלי ההצעה של האוכל, לא עובדת בכלל למה שאבא שלי כל הזמן נותן להם אוכל מצוץ לבית שלי וכשהוא לא נמצא אף אחד לא נותן להם אוכל אז הם באים לתוכים. וגם בגלל שהוא נותן להם אוכל יש גם יותר חתולים בסביבה!!)
למשל חודש שעבר אני ואחי קמנו פעמיים בלילה בגלל חתול מטומטם שתכף את התוכים וניסה לאכול אותם!! בפעם אחד ב3 בלילה ובפעם שנייה ב5 בלילה!!!!
ואחרי זה גם הנקבה אלבינו שלי כמעט מטה!! היא דיממה מלאאאא וליכלכה את כל הכלוב! בקושי הצלחתי לישון בגלל שפחדתי שהיא תמות!! וגם עד שהשגתי אותה!!
אני ואחי יודעים מתי התוכים משתוללים לפי זה שיש לי פעמון (צעצוע) באמצע הכלוב וכל פעם שהם מתעופפים ומשתוללים אז הפעמון הזה עושה מלא רעש וככה אנחנו יודעים שיש בעיה! (עד כדי כך שאפילו מעיר אותנו!) אז אנחנו ישר רצים לכלוב. בדרך כלל עם כדורים!
(דרך אגב שירלי ההצעה של האוכל, לא עובדת בכלל למה שאבא שלי כל הזמן נותן להם אוכל מצוץ לבית שלי וכשהוא לא נמצא אף אחד לא נותן להם אוכל אז הם באים לתוכים. וגם בגלל שהוא נותן להם אוכל יש גם יותר חתולים בסביבה!!)
למשל חודש שעבר אני ואחי קמנו פעמיים בלילה בגלל חתול מטומטם שתכף את התוכים וניסה לאכול אותם!! בפעם אחד ב3 בלילה ובפעם שנייה ב5 בלילה!!!!
ואחרי זה גם הנקבה אלבינו שלי כמעט מטה!! היא דיממה מלאאאא וליכלכה את כל הכלוב! בקושי הצלחתי לישון בגלל שפחדתי שהיא תמות!! וגם עד שהשגתי אותה!!
אני ואחי יודעים מתי התוכים משתוללים לפי זה שיש לי פעמון (צעצוע) באמצע הכלוב וכל פעם שהם מתעופפים ומשתוללים אז הפעמון הזה עושה מלא רעש וככה אנחנו יודעים שיש בעיה! (עד כדי כך שאפילו מעיר אותנו!) אז אנחנו ישר רצים לכלוב. בדרך כלל עם כדורים!
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
רק להעביר אותם למקום אחר יפתור את הבעיה. מניסיו.
להב התכוונתי להרחיק מיום ליום את מיקום הקערה הרחק מהבית ולא להמשיך להאכיל צמוד לבית..
אני שמעתי שמגן של שמש של רכב מפחיד את החתולים (הכסוף ) אפשר לקנות כמה יחידות ולעטוף את הכלוב בשורה ועל הריצפה
(את הטיפ קיבלתי מאודטה תוכנית הטלויזה )זה עזר לי לחתול שאהב לשבת על הכורסאות בחצר של הבית שלי
מקווה שעזרתי
סתוית
(את הטיפ קיבלתי מאודטה תוכנית הטלויזה )זה עזר לי לחתול שאהב לשבת על הכורסאות בחצר של הבית שלי
מקווה שעזרתי
סתוית
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
גם אבא שלי לא מאכיל צמוד לבית אבל הם יודעים מאיפה הוא בא והם מחכים לו שם וכשהוא לא נותן להם אוכל... יש את התוכים של להב!
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~