ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
2 זוגות של גרינים יסתדרו בכלוב של 2*2*2 מטר?
מנהל: מפקחים
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: 2 זוגות של גרינים יסתדרו בכלוב של 2*2*2 מטר?
שיהיה המון הצלחה איתם תתן להם תנאים מעולים ואתה תראה תוצאות מרשימות
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תודה ארז.
חברים התכנית קצת השתנתה ...
בקרוב אני אביא זוג קוקטיילים נוסף ו2 הזוגות יחיו בכלוב 1.20 רוחב/50 עומק/1.40 גובה. עם תאים חיצוניים.
ומה שאני הולך לעשות עם הזוג גרינים האכלות יד זה שאני אביא רשת ואני ארשת את הסטנד של הכלוב של הגרין צ'יקים הפראיים.
המידות של הסטנד בעיקר הגובה אני לא יודע. העומק 47 ס''מ/הרוחב 1.55 והגובה אני משער 70-60 ס''מ.
לפי דעתכם מה עדיף? לתת לזוג הגרין צ'יק האכלות יד כלוב של 1*1*1 מטר מרובע או לשים אותם בכלוב שאני יכול ליצור בסטנד?
הנה תמונה של הכלוב מאתמול או משלשום לא זוכר.
חברים התכנית קצת השתנתה ...
בקרוב אני אביא זוג קוקטיילים נוסף ו2 הזוגות יחיו בכלוב 1.20 רוחב/50 עומק/1.40 גובה. עם תאים חיצוניים.
ומה שאני הולך לעשות עם הזוג גרינים האכלות יד זה שאני אביא רשת ואני ארשת את הסטנד של הכלוב של הגרין צ'יקים הפראיים.
המידות של הסטנד בעיקר הגובה אני לא יודע. העומק 47 ס''מ/הרוחב 1.55 והגובה אני משער 70-60 ס''מ.
לפי דעתכם מה עדיף? לתת לזוג הגרין צ'יק האכלות יד כלוב של 1*1*1 מטר מרובע או לשים אותם בכלוב שאני יכול ליצור בסטנד?
הנה תמונה של הכלוב מאתמול או משלשום לא זוכר.
נכון, מה עדיף? לבנות להם כלוב מטר ריבוע או לשים אותם מתחת לכלוב של הגרינים?
אם אשים אותם מתחת לכלוב של הגרינים יהיה להם מטר וחצי של תעופה.
אם אשים אותם מתחת לכלוב של הגרינים יהיה להם מטר וחצי של תעופה.
אני אישית לא אוהב לראות את התוכים בתחתית הכלוב , מגדלים ככה אבל התחושה אצלי לא נוחה, התוכים צריכים להימצא בגובה מעל פני האדמה כדי להרגיש בטוחים ולכן אני הייתי הולך על כלוב של מטר מרובע בגובה.
תודה נשקול את העניין. אני כמעט סגור על ללכת על 1*1*1.
גם לדעתי עדיף מטר מרובע.
למרות שהכלוב למטה יותר ארוך הם בתחתית ולדעתי זה מוציא את כל היופי של התוכי כי בקושי רואים אותו..
למרות שהכלוב למטה יותר ארוך הם בתחתית ולדעתי זה מוציא את כל היופי של התוכי כי בקושי רואים אותו..