ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקטיילים שעדיין לא התרגלו אלי
מנהל: מפקחים
Re: קוקטיילים שעדיין לא התרגלו אלי
כבר נתנו לך את האפשרויות לה שאת יכולה לעשות.
לדעתי,תני להם להיות פרא,תרכשי להם כלוב רבייה מתאים ובכלוב שנשאר לך תקני לך אחד מוחתם
ברמה גבוהה כדי שיהיה לך עם מי לשחק..
לדעתי,תני להם להיות פרא,תרכשי להם כלוב רבייה מתאים ובכלוב שנשאר לך תקני לך אחד מוחתם
ברמה גבוהה כדי שיהיה לך עם מי לשחק..

רוני אם אני לא טועה הבאתם אותם לרבייה, לדעתי תתני להם להיות זה עם זו כמו שהציעו לך
כשיהיה גוזל תוכלי להחתים ולהרגיל אלייך, זה הפתרון הכי טוב לדעתי
בכל מקרה לא כדאי לכפות מגע, תשמרי מרחק בימים הבאים, תשקיעי יותר בדיבור\תקשורת ומתן צ'ופרים
תני להם להרגיש שהם במקום בטוח
כשיהיה גוזל תוכלי להחתים ולהרגיל אלייך, זה הפתרון הכי טוב לדעתי
בכל מקרה לא כדאי לכפות מגע, תשמרי מרחק בימים הבאים, תשקיעי יותר בדיבור\תקשורת ומתן צ'ופרים
תני להם להרגיש שהם במקום בטוח
- ronihoshen
- בקיעה

- שם פרטי:: ronihoshen
אני שילמתי 600 שקל על זוג מוחתמים וקיבלתי זוג מורגלים (וגם זה לא בטוח) ... אני ממש מאוכזבת מאנשים! 
אני כבר ישאיר אותם ככה ... למרות שלפעמים הם מצייצים לתשומת לב ... לא חשוב ..
.אבל הם עוד צעירים אז נחכה קצת עם התא הטלה ...
יש לי שאלה : יש לי את הכלוב דגם 3002 איך אני אכניס לשם תא הטלה ואיזה מידה צריך בשביל קוקטיילים?

אני כבר ישאיר אותם ככה ... למרות שלפעמים הם מצייצים לתשומת לב ... לא חשוב ..
.אבל הם עוד צעירים אז נחכה קצת עם התא הטלה ...
יש לי שאלה : יש לי את הכלוב דגם 3002 איך אני אכניס לשם תא הטלה ואיזה מידה צריך בשביל קוקטיילים?

לדעתי תנהגי כמו ששירלי ציינה בקשר לזוג התוכים, מאחר ואינם מוחתמים השאירי אותם כזוג וכשיגיע הזמן ויהיו גוזלים תחתימי לעצמך גוזל.
לדעתי כדאי שאת הכלוב 3002 תשאירי לתוכי האכלת יד כשיהיה לך ותתני לזוג כלוב רבייה מרווח יותר.
לדעתי כדאי שאת הכלוב 3002 תשאירי לתוכי האכלת יד כשיהיה לך ותתני לזוג כלוב רבייה מרווח יותר.
רוני אל תקחי קשה את עניין הכסף.. אני שילמתי 700 על שני מוחתמים (מחנות חיות) ושניהם היו פחדנים, יותר מזה אחד מהם מת לי אחרי
זמן מה.. מבחינתי רציתי תוכי לרבייה ולא מוחתם ואחרי מספר ניסיונות כושלים דרך האינטרנט החלטתי ללכת "על בטוח" ולקנות מה שאני
רואה בחנות וזהו. כאב לי מאוד שאיבדתי אחד מהם אבל ממש לא אכפת לי מהכסף (ולא אני לא רוטשילד...) העיקר שקיבלתי תוכי.
ממה שהבנתי הבאת תוכים לריבוי, אז אם הם לא מוחתמים טוב זה לא צריך לאכזב אותך, ההיפך זה יותר טוב כי יש תוכים שמרוב שהם
מוחתמים כראוי - הם לא מוכנים להתחבר לתוכים אחרים..
את לא יודעת איך העניינים יתפתחו, אני מאמינה שבהמשך הם יהיו יותר חברותיים כמובן תלוי בגישה שלך. בנוסף אם יתרבו ויהיו לך גוזלים
ההשקעה שלך השתלמה בעצם.. מאה שקל יותר מהמחיר הממוצע זה לא סוף העולם
ועוד משהו יכול להיות שבגלל שהם שניים הם מוצאים ביטחון זה בזו, ובגלל זה לא חברותיים יחסית, זה לא אומר שהם לא מוחתמים.
זה טבעי תוכי בוגר שמגיע לבית חדש יהיה קצת פחדן, ואחרי תקופת הסתגלות מתחיל להיקשר למגדל
אבל אצלך הם באו ביחד אז זה הגיוני שאחרי הסתגלות הם יקשרו זה לזה ואולי פחות אלייך..
שוב, עם הזמן הם יתרגלו ולא יפחדו, יהיו חברותיים יותר.. ככה אני מאמינה
הם צריכים כלוב גדול יותר, לא זוכרת את המידות אבל תראי את הכלובי רבייה שיש באתר זה יתאים להם
אני הייתי מביאה להם את הכלוב הכי גדול שאפשר בעיקר במחשבה על גוזלים שיהיו בעתיד שלא יהיה צפוף מדי עד שימצאו בתים חדשים
בהצלחה
זמן מה.. מבחינתי רציתי תוכי לרבייה ולא מוחתם ואחרי מספר ניסיונות כושלים דרך האינטרנט החלטתי ללכת "על בטוח" ולקנות מה שאני
רואה בחנות וזהו. כאב לי מאוד שאיבדתי אחד מהם אבל ממש לא אכפת לי מהכסף (ולא אני לא רוטשילד...) העיקר שקיבלתי תוכי.
ממה שהבנתי הבאת תוכים לריבוי, אז אם הם לא מוחתמים טוב זה לא צריך לאכזב אותך, ההיפך זה יותר טוב כי יש תוכים שמרוב שהם
מוחתמים כראוי - הם לא מוכנים להתחבר לתוכים אחרים..
את לא יודעת איך העניינים יתפתחו, אני מאמינה שבהמשך הם יהיו יותר חברותיים כמובן תלוי בגישה שלך. בנוסף אם יתרבו ויהיו לך גוזלים
ההשקעה שלך השתלמה בעצם.. מאה שקל יותר מהמחיר הממוצע זה לא סוף העולם
ועוד משהו יכול להיות שבגלל שהם שניים הם מוצאים ביטחון זה בזו, ובגלל זה לא חברותיים יחסית, זה לא אומר שהם לא מוחתמים.
זה טבעי תוכי בוגר שמגיע לבית חדש יהיה קצת פחדן, ואחרי תקופת הסתגלות מתחיל להיקשר למגדל
אבל אצלך הם באו ביחד אז זה הגיוני שאחרי הסתגלות הם יקשרו זה לזה ואולי פחות אלייך..
שוב, עם הזמן הם יתרגלו ולא יפחדו, יהיו חברותיים יותר.. ככה אני מאמינה
הם צריכים כלוב גדול יותר, לא זוכרת את המידות אבל תראי את הכלובי רבייה שיש באתר זה יתאים להם
אני הייתי מביאה להם את הכלוב הכי גדול שאפשר בעיקר במחשבה על גוזלים שיהיו בעתיד שלא יהיה צפוף מדי עד שימצאו בתים חדשים
בהצלחה

- ronihoshen
- בקיעה

- שם פרטי:: ronihoshen
עוד שבועיים יש לי יום הולדת אז אני קונה טלפון ואם ישאר כסף אני אקנה להם את הכלוב ריבוי : B423 ... ובאותה הזדמנות נביא להם עוד שני קילו כופתיות
אם הם באמת זכר ונקבה (למרות שמי שחשבתי שהיא הנקבה נהייתה קצת ווקאלית) ויהיו סבבים יפים (את הראשונים המוצלחים אני אמכור כפרא ואז אני אתחיל להחתים) הם ממילא ההשקעה הזוג עצמו תוחזר עם ריבית אז באמת שהכסף זה לא הנקודה ...
הכלוב רבוי שכתבתי למעלה , הוא מספיק טוב? וגם אתגרתי את אבא שלי לבניית שני תאי הטלה (אחד שיהיה מותקן ברגיל בכלוב התוכים בעוד חצי שנה ועוד אחד ליתר ביטחון)
הכלוב רבוי שכתבתי למעלה , הוא מספיק טוב? וגם אתגרתי את אבא שלי לבניית שני תאי הטלה (אחד שיהיה מותקן ברגיל בכלוב התוכים בעוד חצי שנה ועוד אחד ליתר ביטחון)

הכלוב הזה מעולה 
מאוד מרווח ונוח.
הבעיה איתו זה שאי אפשר להוציא את הרשת של המגירה כדי לנקות
ודי קשה להגיע לנקודות מסויימות.
מאוד מרווח ונוח.
הבעיה איתו זה שאי אפשר להוציא את הרשת של המגירה כדי לנקות
ודי קשה להגיע לנקודות מסויימות.

יש לי את הכלוב הזה לקוניור שלי
אחלה כלוב
הקוניור משתולל בו ומשחק חופשי
רציתי להביא לו בת זוג לשם אבל זה יהיה להם קטן מדי..
אחלה כלוב
הקוניור משתולל בו ומשחק חופשי
רציתי להביא לו בת זוג לשם אבל זה יהיה להם קטן מדי..

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
רוני אני במקומך פעם הבאה תבדקי טוב טוב את התוכי לפני שאת קונה ולא סתם להתלהב מהמחיר בגלל שדורשים 700 לזוג אז ישר לחשוב שמדובר בתוכים איכותיים. בלי שום קשר אני גם קניתי לפני שנתיים - שנתיים וחצי נקבת קוקטייל מחנות חיות ב450 שקל שהייתי קצת פחדנית בשבוע הראשון ולמזלי "נפלתי" על קוקטיילית חמודה ביותר שגם אחרי הטלה עם גוזלים ואחרי שהייתה בערך שנה וחצי - שנתיים עם בן זוג ההחתמה נשארה מצויינת היא לא מפחדת וחמודה ביותר ולא נושכת. (לזרים היא לא נותנת ללטף אותה כמו שלי היא נותנת)