ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איך מאכילים גוזל תוכון?
מנהל: מפקחים
-
רן-א
- בקיעה

- אזור מכירה: צפון
- שם פרטי:: ran-abzach
איך מאכילים גוזל תוכון?
שלום לכולם השבוע אניי הולך להביא גוזל תוכון ,לקוקטייל שלי הייתי נותן 4cc אז האם לתת גם לתוכון ככה? וכל כמה שעות להאכיל? אני אביא אותו בן שבועיים! ואני יכול להשים אותו עם קוקטייל האכלת יד באותו כלוב?

Re: איך מאכילים גוזל תוכון?
לגבי מינון דייסה-זה לא מדויק,נותנים עד שהזפק מלא ועגול..
כנ''ל לזמני האכלות...נותנים כשהזפק מתרוקן,תעקוב אחריו ואחרי כמה ימים תדע בערך כמה ארוחות הוא אוכל וכל כמה זמן.
הוא קטן מדי בשביל להיות בכלוב,הוא צריך להיות באומנת\קופסא..הכלוב חשוף מדי בשבילו.
תוכל להתחיל להרגיל את הקוקטייל לתוכון וכשיגמל תוכל לגדל אותם יחד בתנאי שייסתדרו.
בהצלחה!
החתמת גוזלים
גמילת גוזלים
כנ''ל לזמני האכלות...נותנים כשהזפק מתרוקן,תעקוב אחריו ואחרי כמה ימים תדע בערך כמה ארוחות הוא אוכל וכל כמה זמן.
הוא קטן מדי בשביל להיות בכלוב,הוא צריך להיות באומנת\קופסא..הכלוב חשוף מדי בשבילו.
תוכל להתחיל להרגיל את הקוקטייל לתוכון וכשיגמל תוכל לגדל אותם יחד בתנאי שייסתדרו.
בהצלחה!
החתמת גוזלים
גמילת גוזלים
-
רן-א
- בקיעה

תודה שי!

4 CC לגוזל תוכון בן שבועיים נשמע לי הרבה מידי , אני מציע שתתחיל ב 2 -2.5 CC ולראות האם זה מספק ומתאים, חשוב לא "לפוצץ " את הגוזל באוכל .
*כמות המזון נערכה .
*כמות המזון נערכה .
-
רן-א
- בקיעה

תודה רבה אלי!!