קניתי לפני חודשיים בערך קוניור גרין צ'יק להמשך האכלה הוא היה בן חודש וחצי בערך
הטעות הגדולה ביותר שעשיתי בזמן שהאכלתי אותו זה שהוצאתי אותו למשך זמנים ארוכים מאוד מהכלוב והשארתי אותו איתי על הכתף/רגל/שולחן וגם לא גזרתי לו נוצות תעופה חשבתי לגזור לו אבל אני לא ארגיש עם זה שלם
יש לו ביטחון עצמי גבוה מדי והוא מנסה להראות התנהגות דומיננטית ושהוא בכלוב והוא רוצה לצאת אז לפחות 3 פעמים ביום יש חצי שעה שהוא צועק ומשתגע בכלוב בשביל לצאת
אני כבר המון זמן מתעלם ממנו שהוא עושה את זה ומתעלם לגמרה גם אבא שלי ואחותי למדו להתעלם ממנו למרות שזה מאוד קשה וזה לא עוזר
הוא גם התחיל בזמן האחרון לנשוך מאוד חזק ולא קרה לו שום דבר שיתן לו סיבה לעשות את זה אני חושב זה בגלל שהוא פוחד לחזור לכלוב
הכלוב שלו גם בגודל מתאים יש מספיק מקלות עמידה,נדנדה,סולם,מראה עם פעמון שהוא חיסל את הפעמון לגמרה וכדורים וגם יש לו תא הטלה שהוא ישן בו
אני חייב לשנות אותו אני כמעט מיואש לגמרה כמעט פרסמתי אותו למכירה אבל אני לא מסוגל
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוניור גרין צ'יק משגע אותי
מנהל: מפקחים
Re: קוניור גרין צ'יק משגע אותי
אני מציע שבשלב ראשון תגזור לו את נוצות התעופה, את התוצאות הטרגיות אנו רואים כמעט בכל יום אם בפציעה של התוכי או בריחה.
לגבי הרעש בכלוב , זה נכון שזה קשה אבל זו השיטה היחידה לתקן את הטעות שעשיתם, תמשיכו להיות עיקביים זה יפסק, לא לשכוח להמתין לפחות מספר דקות של שקט לפני ההוצאה מהכלוב.
לגבי הרעש בכלוב , זה נכון שזה קשה אבל זו השיטה היחידה לתקן את הטעות שעשיתם, תמשיכו להיות עיקביים זה יפסק, לא לשכוח להמתין לפחות מספר דקות של שקט לפני ההוצאה מהכלוב.