יש לי שני גוזלי קוקוטייל מוחתמים, כאשר אחד רגוע מאד ושלו, ואילו השני כל הזמן זז, קופץ, מזיז ועף!
כמובן שקרוב אגזור לו את הכנפיים (אני צריך למצוא מישהו שיעשה זאת), אך כל הזמן שאני משחק איתו, הוא עף לי או על הכתף או על הראש.
אני יודע שהעניין הוא שהוא רוצה להרגיש מעליי ללהקה.
מה עליי לעשות חוץ מלגזור לו את הכנפיים?
נ.ב. ניסיתי לשחק איתו שהוא יהיה יותר נמוך כדי שירגיש שאני בדרגה יותר גבוהה ממנו- אך זה לא עזר.
בתודה רבה מראש, עמית.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכי מעופף
מנהל: מפקחים
Re: תוכי מעופף
גזירה דחוף .שלא ישבור מפרקת .רגל .כנף דחוףףףףףףףףףף
למען האמת אין לך צורך בשמרת מרחק כרגע עים הגוזלים. זה טבעי שהם רוצים להיות הכי קרובים לאבא חח {וגם מגיע להם }
בשלב יותר מאוחר חודש אחרי גמילה סופית משמעת חובה .
אם תתחיל את השלב הזה לפני הגמילה התוכי יכול לפרש את זה כדחיה מהלידר{מנהיג} ולשבות רעב. או כול מיני בעיות אחרות. לדוגמה. לפגוע באחים שלו.
למען האמת אין לך צורך בשמרת מרחק כרגע עים הגוזלים. זה טבעי שהם רוצים להיות הכי קרובים לאבא חח {וגם מגיע להם }
בשלב יותר מאוחר חודש אחרי גמילה סופית משמעת חובה .
אם תתחיל את השלב הזה לפני הגמילה התוכי יכול לפרש את זה כדחיה מהלידר{מנהיג} ולשבות רעב. או כול מיני בעיות אחרות. לדוגמה. לפגוע באחים שלו.

Re: תוכי מעופף
קודם כל כפי שהציע לך רמי קטום לו את הנוצות,זה לבטיחות התוכי וכמובן שלא יתעופף לפתע מהבית,התוכי עף ופעיל במיוחד
כתוצאה מהיכולת לעוף וכמו כל ציפור בטבע הוא מנצל את היכולת הזאת,לא חושב שתעופה ופעילות מצד התוכי כבר
יכולה להתפרש כניסיון לקחת מנהיגות,התוכי פשוט פעיל וכך צריך להיות.
כתוצאה מהיכולת לעוף וכמו כל ציפור בטבע הוא מנצל את היכולת הזאת,לא חושב שתעופה ופעילות מצד התוכי כבר
יכולה להתפרש כניסיון לקחת מנהיגות,התוכי פשוט פעיל וכך צריך להיות.