ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הוצאתי את הקוקטילית שלי מהכלוב היא בלעה משהו והתחילה להקיא
מנהל: מפקחים
-
NATANCOHEN
- בקיעה

- שם פרטי:: נתן
הוצאתי את הקוקטילית שלי מהכלוב היא בלעה משהו והתחילה להקיא
הוצאתי את הקוקטילית שליח מהכלוב היא בלעה משהו והתחילה להניע את הראש מצד במהירות ולפלוט מזון קליפות לא מקולפות של גרעינים שהיא העיפה לכל מקום בשעה הזאת אין וטרינרים ואני לא יודע מה לעשות היא לא אפטית היא נושמת כבד ורועדות אני חושב שהיא נחנקה ממשהו מה לעשות
עריכה היא נרגעה קצת מההקאות והנשימה שלה פחות מהירה והיא מנקה את עצמה אבל הדופק שלה מהיר מאוד ואני פוחד שהיא תקיא שוב בקיא שלה בהתחלההיו אבנים יכול להיות שהיא בלעה אבל וזה מה שגרם לה להקיא?
עריכה היא נרגעה קצת מההקאות והנשימה שלה פחות מהירה והיא מנקה את עצמה אבל הדופק שלה מהיר מאוד ואני פוחד שהיא תקיא שוב בקיא שלה בהתחלההיו אבנים יכול להיות שהיא בלעה אבל וזה מה שגרם לה להקיא?

Re: הוצאתי את הקוקטילית שלי מהכלוב היא בלעה משהו והתחילה לה
תבדוק אם תקוע לה משהו בלוע או באיזור הבליעה.
-
NATANCOHEN
- בקיעה

היא לא משתפת פעולה ופותחת את המקור מה שאני יודע שהיו כמה אבנים בקיא שלה אני לא מרגיש שיש משהו בולט באיזור הבליעה והיא נרגעה עכשיו אבל עדיין אני בלחץ עכשיו בגלל שהיא הקיאה היא מאוד רעברה ומחפשת מה לאכול ואני לא יודע אם לאפשר לה לאכול או לא
עריכה:
היא כרגע לישלשה והצואה שלה רגילה
עריכה:
היא כרגע לישלשה והצואה שלה רגילה

תן לה לעשות כרצונה, אל תאכיל בכוח , אם היא מרגישה צורך לאכול שתאכל. יתכן שנתקע לה משהו בגרון והשתחרר, פשוט תעקוב אחריה לראות שהכל בסדר.
-
NATANCOHEN
- בקיעה

החזרתי אותה לכל השארתי אור דלוק היא אכלה קצת ואחר כך הכינה את עצמה לשנה אז לא רציתי להפריע וחיבתי את האור אני מקווה שהיא באמת בלעה משהו והקיאה אותו והיא לא חולה היא נראת יותר טוב הנשימה שלה עכשיו רגועה וגם הדופק נראה לי שלא רק אני נילחצתי מזה שהיא מקיאה אלה גם היא נלחצה מאוד

בטוח שזה אבנים? איך הייתה לה גישה לאבנים? 

מסכים עם שירליי איך הייתה לה באמת גישה לאבנים ואיך היא בלע אבן ?<

-
NATANCOHEN
- בקיעה

שיחררתי אותה על הרצפה של החדר של ההורים שלי ויש רווח בין הפרקט לבין המשקוף של הדלת והיא כירסמה שם והוציאה חתיכות של קיר שהיו בין המשקף לפרקט בכל מקרה היא התעוררה עכשיו היא פעילה מאוד מגיבה לשריקות של התוכונים משתוללת בכלוב והיא כבר לא מקיאה אז כנראה שאתמול היא נחנקה והיא לא חולה או משהו כזה כרגע נראה שהיא בסדר גמור אני למדתי את הלקח שאני לא משחרר אותה לבד בחדר יותר

יופי שמח לשמוע שהכל בסדר