ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כשאני מוציא את אחד הקוקטילים השני צועק וקורא לו מה לעשות?
מנהל: מפקחים
-
NATANCOHEN
- בקיעה

- שם פרטי:: נתן
כשאני מוציא את אחד הקוקטילים השני צועק וקורא לו מה לעשות?
כשאני מוציא רק את אחד הקוקטילים של השני שורק וקורא ככה שנוצא מצב שאני לא יכול לשחק רק עם אחד מהם וחייב להוציא את שניהם אם אני מוציא רק את קוקו הוא לא מפסיק לשרוק למתוקית ולא נותן ללטף אותו ואם אני מוציא רק את מתוקית קוקו לא מפסיק להשתגע בכלוב ולקרוא לה והעניין הוא שהם בכלל לא מסתדרים בדרך כלל מיום ליום זה משתפר אבל מתוקית עדיין תוקפת אותו שהוא שר ורודף אחריה מב אפשר לעשות? להמשיך להוציא אותם ביחד?

Re: כשאני מוציא את אחד הקוקטילים השני צועק וקורא לו מה לעשות
כשאתה מוציא אחד אתה נשאר בחדר כך שהשני רואה אתכם? או שאתה יוצא מהחדר?
אתה יכול להמשיך ככה ובסופו של דבר הם יבינו שגם אם אחד מהם "נעלם" לשני לזמן מה, בסוף הם חוזרים להיות יחד, ויתרגלו למצב
אבל לדעתי עדיף להוציא יחד, אם הבאת את הזכר שיארח חברה לנקבה עדיף לעודד אותם להיות יחד כמה שיותר
אתה יכול להמשיך ככה ובסופו של דבר הם יבינו שגם אם אחד מהם "נעלם" לשני לזמן מה, בסוף הם חוזרים להיות יחד, ויתרגלו למצב
אבל לדעתי עדיף להוציא יחד, אם הבאת את הזכר שיארח חברה לנקבה עדיף לעודד אותם להיות יחד כמה שיותר
-
NATANCOHEN
- בקיעה

- שם פרטי:: נתן
הבאתי זכר בשביל ריבוי אבל בחרתי אחד האכלת יד כדי לא לגרום לנקבה לאבד את ההחתמה אם עדיף להוציא יחד אני יוציא אותם ביחד למרות שהנקבה מעדיפה לצאת לבד אבל אז הזכר לא מפסיק לחפש אותה אז אני ימשיך להוציא אותם ביחד

אתה יכול לקחת את אחד מהם כשאתה מוציא אותו לחדר אחר,ככה הם לא יראו אחד את השני וינסו לתקשר.
אומנם רק בכמה דקות הראשונות הם יתקשרו ואחר כך זה יפסיק..
אומנם רק בכמה דקות הראשונות הם יתקשרו ואחר כך זה יפסיק..