ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בית הגידול של ניב מגוז (הוא הולך לגדול ובהרבה)
מנהל: מפקחים
Re: בית הגידול של ניב מגוז (הוא הולך לגדול ובהרבה)
תתחדש!! מת כבר לראות את הזוג ג'אקויים שתביא... אגב מה סדר גודל המחיר של זוג בוגר עובד?

- שגיא_
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: אזור הצפון
- שם פרטי:: שגיא
תתחדש, ושיהיה בהצלחה בגידול 
לא הבנתי מה יאוכלס בכלוב הימני, אני רואה בקומה עליונה קוקוטיילים אבל בין הכלוב העליון לתחתון אין מגש ואין הפרדה וצריך לסדר את זה.
בין זוג הג'אקו שתביא לבין השכנים צריכה להיות הפרדה מושלמת כי אם לא השכנים יאבדו מהר מאוד את האצבעות.
תא ההטלה צריך להיות במקום הרחוק ביותק מחזית הכחלוב בצד שמאל למעלה (קרוב לגדר או לחומה מאחורי הכלוב) את התא תאבטח עם סוגרים למניעת אפשרות לפתיחה ותרשת אותו עם רשת כגון "רשת פלטות" .אתה יכול גם למקם את התא בתוך הכלוב כאשר פתח הגישה צמוד לרשת ושם לעשות דלת ברשת.אם לא הבנת אני אשרטט לך.
כלי האוכל בחזית הכלוב.במקרה שלך ממליץ מאוד להימנע מפתיחת דלתות גישה להחלפת מים ואוכל וכדאי להשתמש בכלי אוכל מסתובבים כגון הכלים שבקישור:
http://www.tukinfo.com/tukishops/%D7%A6 ... D7%9D.html
בהצלחה בהבאת התוכים וכמובן תעדכן.
בין זוג הג'אקו שתביא לבין השכנים צריכה להיות הפרדה מושלמת כי אם לא השכנים יאבדו מהר מאוד את האצבעות.
תא ההטלה צריך להיות במקום הרחוק ביותק מחזית הכחלוב בצד שמאל למעלה (קרוב לגדר או לחומה מאחורי הכלוב) את התא תאבטח עם סוגרים למניעת אפשרות לפתיחה ותרשת אותו עם רשת כגון "רשת פלטות" .אתה יכול גם למקם את התא בתוך הכלוב כאשר פתח הגישה צמוד לרשת ושם לעשות דלת ברשת.אם לא הבנת אני אשרטט לך.
כלי האוכל בחזית הכלוב.במקרה שלך ממליץ מאוד להימנע מפתיחת דלתות גישה להחלפת מים ואוכל וכדאי להשתמש בכלי אוכל מסתובבים כגון הכלים שבקישור:
http://www.tukinfo.com/tukishops/%D7%A6 ... D7%9D.html
בהצלחה בהבאת התוכים וכמובן תעדכן.
סדר גודל של מחיר לזוג יכול לנוע בין 5500-7000...
יש הפרדה של פלטה בין הכלובים הקטנים לכלוב הגדול..
הכלוב הגדול יצא טיפה יותר גבוהה ממה שחשבתי אז כרגע הוא עומד על חמורים אבל אני הולך להנמיך את המתלה שלו וככה הוא לא יהיה גבוהה...
ואם מקסימום הם ינשכו את השכנים... בסדר שילמדו לא להכניס אצבעות...(בוא נגיד שיחסים הכי טובים איתם אין לנו..)
יש לי דלת גדולה להכנסת התוכים וגם דלת קטנה להחלפת מים אוכל וכו'..
אלי אם אפשר לדעת באיזה כלובים אתה שם כל זוג... גאקו כמובן..
יש הפרדה של פלטה בין הכלובים הקטנים לכלוב הגדול..
הכלוב הגדול יצא טיפה יותר גבוהה ממה שחשבתי אז כרגע הוא עומד על חמורים אבל אני הולך להנמיך את המתלה שלו וככה הוא לא יהיה גבוהה...
ואם מקסימום הם ינשכו את השכנים... בסדר שילמדו לא להכניס אצבעות...(בוא נגיד שיחסים הכי טובים איתם אין לנו..)
יש לי דלת גדולה להכנסת התוכים וגם דלת קטנה להחלפת מים אוכל וכו'..
אלי אם אפשר לדעת באיזה כלובים אתה שם כל זוג... גאקו כמובן..

ניב אני מאמינה שאלי התכוון לשכנים התוכים..
לשים הפרדה (2 רשתות) בין הג'אקו לבין התוכים בכלובים הצמוד, אחרת הג'אקו ינשכו
ויורידו להם אצבעות מהרגליים
ושתהיה הפרדה בין הכלוב העליון לתחתון כדי שיהיה אפשר לשים מגש שלא יפול לכלוך מהכלוב העליון לכלוב התחתון, ושוב, שלא ינשכו
רגליים..
לשים הפרדה (2 רשתות) בין הג'אקו לבין התוכים בכלובים הצמוד, אחרת הג'אקו ינשכו ויורידו להם אצבעות מהרגליים
ושתהיה הפרדה בין הכלוב העליון לתחתון כדי שיהיה אפשר לשים מגש שלא יפול לכלוך מהכלוב העליון לכלוב התחתון, ושוב, שלא ינשכו
רגליים..
אהה... יש פלטה... מגוולונת שלא יהיה חלודה... הגאקו לא יראו בכלל את הזוגות האחרים... ועל המגש... אני עובד על זה..

את התא תשים בחוץ כדי שלא יתפוס להם יותר מידי מקום..

הגיע הזוג לורי.... 

אז ככה זה זוג רד לורי כבני 3 שנים האכלת יד מקולקלת... הזכר לא מפסיק לחזר אחרי הנקבה...
כולה שעתיים אצלי והוא לא סותם לשנייה...

זוג להטוטנים חמודים... קופצים ממקל למקל... וכל פעם שאני מכניס את היד רצים אלי שאני יביא להם ליטוף...
החלפתי אותם בתמורה לאקלקטוס שלי... עם ron gako... אחלה מגדל..
אז הנה תמונות (קצת מטושטשות בגלל שאין לי מצלמה..
)

אז ככה זה זוג רד לורי כבני 3 שנים האכלת יד מקולקלת... הזכר לא מפסיק לחזר אחרי הנקבה...
כולה שעתיים אצלי והוא לא סותם לשנייה...

זוג להטוטנים חמודים... קופצים ממקל למקל... וכל פעם שאני מכניס את היד רצים אלי שאני יביא להם ליטוף...
החלפתי אותם בתמורה לאקלקטוס שלי... עם ron gako... אחלה מגדל..
אז הנה תמונות (קצת מטושטשות בגלל שאין לי מצלמה..
)
נערך לאחרונה על ידי ניב מגוז ב 01 ספטמבר 2011 20:18, נערך פעם 1 בסך הכל.

- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
איפה התמונות?!?!?
וניב אם הייתה אומר לי שאתה מתכנן להביא לורים אז הייתי אומר לך לא להביא! דוד שלי אמר לי שהוא הביא זוג ותוך שבוע הוא העיף אותם!
בגלל הלשלשת שלהם הוא אמר שהם משפריצים כשהם מלשלשים והם ליכלכו את כל הקירות שהיו ליד הכלוב!
וניב אם הייתה אומר לי שאתה מתכנן להביא לורים אז הייתי אומר לך לא להביא! דוד שלי אמר לי שהוא הביא זוג ותוך שבוע הוא העיף אותם!
בגלל הלשלשת שלהם הוא אמר שהם משפריצים כשהם מלשלשים והם ליכלכו את כל הקירות שהיו ליד הכלוב!
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
הנה התמונות... שחכתי להוסיף בהתחלה... 
יש להם כולה קיר אחד... ככה שפעם ביומיים לשטוף אותו עם גרניק זה לא בעיה...
זה זוג יפייפה חמוד ושובב לא מתחרט לרגע!!
יש להם כולה קיר אחד... ככה שפעם ביומיים לשטוף אותו עם גרניק זה לא בעיה...
זה זוג יפייפה חמוד ושובב לא מתחרט לרגע!!