ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
צריך עזרה בבנית אומנת
מנהל: מפקחים
צריך עזרה בבנית אומנת
שלום
אני קונה אומנת השבוע או שבוע הבא ושמעתי שאני צריך ללכת לחשמלאי או משהו בששביל לבנות את הכל. עכשיו אמרתי אולי יש חשמלאים שהם גם מגדלים תוכים או כאלה שכבר יודע את העבודה כי אם אני יצטרך להסביר להם אז זה יצא לי מיקרוגל אז מישהו מכיר אנשים כאלה? או שאולי יש מישהו כאן שעושה את זה?
אני קונה אומנת השבוע או שבוע הבא ושמעתי שאני צריך ללכת לחשמלאי או משהו בששביל לבנות את הכל. עכשיו אמרתי אולי יש חשמלאים שהם גם מגדלים תוכים או כאלה שכבר יודע את העבודה כי אם אני יצטרך להסביר להם אז זה יצא לי מיקרוגל אז מישהו מכיר אנשים כאלה? או שאולי יש מישהו כאן שעושה את זה?
Re: צריך עזרה בבנית אומנת
חשמלאי לא יבנה לך אומנת, אתה צריך את המבנה שיכול להיבנתות מעץ על פי השירטוט בקישור שלהאומנת בבניה עצמית, תקרא
את האשכול ותחשוב אם יש לך את היכולת להרכיב לבד אומנת.
את האשכול ותחשוב אם יש לך את היכולת להרכיב לבד אומנת.
יש לי רק את החלקים ואין מצב שאני מצליח לבנות את זה לבד. אין איש מיקצוע שיכול לבנות את זה?
אם אינך חושב שתצליח לבנות לבד אני מציע שתרכוש אומנת מוכנה.
אין מישהו שיודע לעשות את זה? אני לא יצליח לבנות את זה.
נגר ידע להרכיב גם דברים חשמליים?
לא, נגר מכין לך את המבנה ואת החלקים החשמליים מרכיש חשמלאי, אילו חלקים יש לך?
אני לא בטוח, עוד לא קניתי.
אתה יכול להדפיס את השירטוט של מבנה האומנת ולתת לנגר להכין לך, כמה חברים כאן בנו כאן בשיטה הזאת , חלקים לאומנת אתה יכול לראות בתוכי שופס. המבנה והחלקים מקנים לך אומנת מקצועית ומדוייקת.