ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סבידה-מותר לתת?
מנהל: מפקחים
Re: סבידה-מותר לתת?
נראת בסדר גמור ....
אין עליה כיתמי שמן או נפט נקייה בצבע לבן ולא צהבהב כהה .....
אין עליה כיתמי שמן או נפט נקייה בצבע לבן ולא צהבהב כהה .....
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
קנית אותה ארוזה בחנות לדוגמא או ממקור לא מוכר כגון דייג או מגדל שאין לך וודאות שזה עבר את התהליך הרצוי?
אני אסביר גם למה אני שואל. ישנה בעיה כרגע עם סבידות ולא מכניסים אותם לארץ, רכישה של סבידה שלא עברה בוודאות תהליך ניקוי הינה סכנה! זה יכול להיות מורעל ומסוכן לתוכי מאוד. במבט על סבידה לא ניתן לראות אם היא טובה. היא חייבת להיות כזו שבוודאות כאמור, עברה תהליך ניקוי.
אני אסביר גם למה אני שואל. ישנה בעיה כרגע עם סבידות ולא מכניסים אותם לארץ, רכישה של סבידה שלא עברה בוודאות תהליך ניקוי הינה סכנה! זה יכול להיות מורעל ומסוכן לתוכי מאוד. במבט על סבידה לא ניתן לראות אם היא טובה. היא חייבת להיות כזו שבוודאות כאמור, עברה תהליך ניקוי.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
עוזי גם חנות חיות או סוחרים יכולים לנקות ולארוז בשקיות אטומות לבד ............
קניתי אותה בחנות חיות והיא הייתה בשקית
עכשיו אני לא יודע אם לתת או לא...
עכשיו אני לא יודע אם לתת או לא...

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
מה שאני יודע שאצלנו הוא מביא אותה כניראה מדייג או משהוא ואורז בשקית שקופה ואטומה ומוכר במחירי שחיטות .......
כך הוא עושה עם תערובת אורז לבד ועם מזון ביצים .... כולם עושים את זה ..
כך הוא עושה עם תערובת אורז לבד ועם מזון ביצים .... כולם עושים את זה ..
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
חנות חיות לא יקחו סיכון ויקנו דברים שאינם תחת פיקוח. לי בכל אופן קשה להאמין, במיוחד כאשר מדובר במזון. יכול להיות שנשאר להם מלאי כי אין ביקוש גדול למוצר אצלהם.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
UziDesign
כן יכחו סיכון אצלינו מוכרים גם תוכים חולים ועוד ............ פעם באתי לקנות דייסה לגוזלים הבאתי הביתה בדקתי תעריך וזה היה פג תוקף(כמובן אני לא פרייר וקיבלתי תכסף שלי ) כך כל החנויות או רובם לא מעניין אותם הציפורים אלה רק הרווח ....................