ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סבידה-מותר לתת?
מנהל: מפקחים
Re: סבידה-מותר לתת?
יש לנו שתי חנויות בעיר
אחת של פנסיונר שסתם כאלה מוצרים
והחנות השנייה שממנו כמעט כל העיר קונה
יש לו גם תוכים גדולים
אני קונה ממנו שנים..
בתמונה הראשונה יש כזה צהוב בצדדים זה בסדר?
אז מה אתם אומרים ניתן לתת?
אחת של פנסיונר שסתם כאלה מוצרים
והחנות השנייה שממנו כמעט כל העיר קונה
יש לו גם תוכים גדולים
אני קונה ממנו שנים..
בתמונה הראשונה יש כזה צהוב בצדדים זה בסדר?
אז מה אתם אומרים ניתן לתת?

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
אלי שוב אני יגיד אצלינו הוא לא קונה אצל יבואן וכך כל החנויות ( הקטנות לא הרשתות בעלות השם )
אם יש חשש אל תיתן, מציע שתבדוק קודם עם בעל החנות את המקור של הסבידות לפני שתיתן.
הצהוב בצדדים זה בסדר וחלק גדול מהסבידות מגיעות כך.
הצהוב בצדדים זה בסדר וחלק גדול מהסבידות מגיעות כך.
באמת תשאל וכך תידעה .........
זה שיש לו תוכים גדולים זה לא אומר כלום יש לי חנות בעיר לעיתים רחוקות הוא מביא גאקו או תוכים בכלל (רק אם הוא משיג במחירי **צונזר נגיד גאקו ב 1000) שאלתי אותו איך הוא יודעה מין אמר לי לפי המקור אמרתי לו סבבה והמשכתי בדרכי ......
זה שיש לו תוכים גדולים זה לא אומר כלום יש לי חנות בעיר לעיתים רחוקות הוא מביא גאקו או תוכים בכלל (רק אם הוא משיג במחירי **צונזר נגיד גאקו ב 1000) שאלתי אותו איך הוא יודעה מין אמר לי לפי המקור אמרתי לו סבבה והמשכתי בדרכי ......
אלי אתה מדבר על ספק אמין שאתה רוכש ממנו מוצרים
אנו בפורום מדברים על סבידה מחנות שלא אני ולא אף אחד בפורום יודע לומר מהיכן הסבידה
במידה והספק אמין אין בעיה לרכוש סבידה גם לא ארוזה, אך מחנות ? שמה שמעניין את הבעלים זה כסף
לי זה לא נראה ספק אמין
לכן ההמלצה שלי עומדת במידה ויש חשש, אז אין חשש עדיף תמיד להחמיר ולא לשלם את המחיר מאוחר יותר
אנו בפורום מדברים על סבידה מחנות שלא אני ולא אף אחד בפורום יודע לומר מהיכן הסבידה
במידה והספק אמין אין בעיה לרכוש סבידה גם לא ארוזה, אך מחנות ? שמה שמעניין את הבעלים זה כסף
לי זה לא נראה ספק אמין
לכן ההמלצה שלי עומדת במידה ויש חשש, אז אין חשש עדיף תמיד להחמיר ולא לשלם את המחיר מאוחר יותר
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
לכן כתבתי שלא ישתמש עד שיקבל תשובות אם בכלל, ישנם בעלי חוניות שיעשו הכל כדי כדי להכניס עוד מספר שקלים גם על חשבון בריאות התוכים , מאחר ואיני מכיר את החנות לא ראוי שאאשים או אביע דעה אבל הצדק בהחלט איתך, סבידה נגועה יכולה אף לגרום למות ובמקרים כאלה כדאי לקנות ארוז.
אני מרשה לעצמי לומר שלצערי רובם של בעלי החנויות הם מהסוג שלא ממש יודע לא ממש מבין ומה שמעניין אותם זה רק כסף55 כתב:לכן כתבתי שלא ישתמש עד שיקבל תשובות אם בכלל, ישנם בעלי חוניות שיעשו הכל כדי כדי להכניס עוד מספר שקלים גם על חשבון בריאות התוכים , מאחר ואיני מכיר את החנות לא ראוי שאאשים או אביע דעה אבל הצדק בהחלט איתך, סבידה נגועה יכולה אף לגרום למות ובמקרים כאלה כדאי לקנות ארוז.
צריך להתחיל לחשוב
יכול להיות שאני אתחיל להביא סבידות מסין, שימכרו דרך האתר
מה אתם אומרים ?
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
אחלה רעיון שי
אני גם גר קרוב אלייך
בית שאן-טבריה
ואתה צודק במאה אחוז על בעלי החנויות
אני גם גר קרוב אלייך
בית שאן-טבריה
ואתה צודק במאה אחוז על בעלי החנויות

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
לא תוכל להכניס אותם. למה אתה חושב שיש מחסור? גדולים וטובים ללא פתרון כרגע. (לא שחלילה אני מזלזל ביכולות שלך).
אבל.. לא הכל מתחיל ונגמר בסבידה. יותר מאוחר תקבל ממני פרטי ונדון בכך.
אבל.. לא הכל מתחיל ונגמר בסבידה. יותר מאוחר תקבל ממני פרטי ונדון בכך.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
הבעייה היא שהייבוא אסור, משרד הבריאות בארץ מסווג את הסבידות "מן החי" וככזה צריך אישורי ייבוא יבוא מיוחדים ובדיקות..בקיצור עושים את החיים קשים. אם תייבא אין ספק שנרכוש ממך.