ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
המחשב עושה ריסטרט לבד באמצע המשחק
מנהל: מפקחים
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
המחשב עושה ריסטרט לבד באמצע המשחק
כשאני משחק במשחק כל שהוא אז אחרי כמה דקות פתאום המחשב עושה לעצמו ריסטרט!!! (אם זה משנה אז קוראים למשחק combat arms)
זה קורא לי רק במחשב הנייח והוא WIN7. אבל במחשב הנייד שלי שהוא על XP זה לא קורא!
למה זה?
ומה אני צריך לעשות?
תודה רבה לעוזרים!!
זה קורא לי רק במחשב הנייח והוא WIN7. אבל במחשב הנייד שלי שהוא על XP זה לא קורא!
למה זה?
ומה אני צריך לעשות?
תודה רבה לעוזרים!!
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: המחשב עושה ריסטרט לבד באמצע המשחק
יכול להיות הרבה דברים לכך.
1) יכול להיות שבמידה ומדובר בפרוץ (בבקשה לא לענות ו\או להרחיב בנושא), הפריצה דפוקה.
2) דרייבר, לא פעם קורה שדרייבר של כרטיס מסך לא מעודכן ויוצר בעיות כאלה ואחרות עם המשחק.
3) טמפ', יכול להיות שהמשחק מכביד על הכרטיס ו\או מעבד וגורם לריסוט.
את 1 אפשר לשלול ע"י קריאת תגובות של מורידים נוספים. הרצה ברשת.
את 2 אפשר לשלול ע"י עדכון דרייברים.
את 3 אפשר לשלול ע"י בדיקה עם משחקים "כבדים" אחרים ולראות אם הכל תקין ו\או להפעיל תוכנות אשר מציגות מידע כזה או אחר כגון טמפרטורה.
יכולות להיות סיבות נוספות אבל אלו בעיקר.
1) יכול להיות שבמידה ומדובר בפרוץ (בבקשה לא לענות ו\או להרחיב בנושא), הפריצה דפוקה.
2) דרייבר, לא פעם קורה שדרייבר של כרטיס מסך לא מעודכן ויוצר בעיות כאלה ואחרות עם המשחק.
3) טמפ', יכול להיות שהמשחק מכביד על הכרטיס ו\או מעבד וגורם לריסוט.
את 1 אפשר לשלול ע"י קריאת תגובות של מורידים נוספים. הרצה ברשת.
את 2 אפשר לשלול ע"י עדכון דרייברים.
את 3 אפשר לשלול ע"י בדיקה עם משחקים "כבדים" אחרים ולראות אם הכל תקין ו\או להפעיל תוכנות אשר מציגות מידע כזה או אחר כגון טמפרטורה.
יכולות להיות סיבות נוספות אבל אלו בעיקר.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
- lahav123
- פוקח עיניים

1. מה זאת אומרת פרוץ? אבל יש עוד אנשים שזה קורה להם!
2. ואיך אני מעדכן דרייבר?
3. לא נראה לי בגלל שהמחשב הזה יחסית חדש ואני חושב גם שהא מאוד חזק.... וזה לא נישמע לי הגיוני בגלל שהמחשב הנייד שלי שהוא של הבצפר שהוא יותר חלש מצליח להריץ את המשחק הזה! אומם עם לאגים אבל מריץ....
ואמרו לי גם שזה יכול להיות בגלל שהמאווררים מלוכלכים אבל שבוע שעבר עשיתי ניקוי ממש יסודי לכל המחשב (כול שלושת המאווררים)
והמסך samsunge 2233 ,LCD
2. ואיך אני מעדכן דרייבר?
3. לא נראה לי בגלל שהמחשב הזה יחסית חדש ואני חושב גם שהא מאוד חזק.... וזה לא נישמע לי הגיוני בגלל שהמחשב הנייד שלי שהוא של הבצפר שהוא יותר חלש מצליח להריץ את המשחק הזה! אומם עם לאגים אבל מריץ....
ואמרו לי גם שזה יכול להיות בגלל שהמאווררים מלוכלכים אבל שבוע שעבר עשיתי ניקוי ממש יסודי לכל המחשב (כול שלושת המאווררים)
והמסך samsunge 2233 ,LCD
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
1. פרוץ = לא חוקי, עשו כך שזה יפעל בלי דיסק מקורי. זה שזה קורה לעוד אנשים כנראה רק מחזק את הנושא שאת הבעיה. וכמו שביקשתי, בבקשה לא להרחיב. פה תם הדיון בנושא. אנחנו לא דנים בתכנים לא חוקיים כאן באתר.
2. תלוי בסוג הכרטיס. אם זה של ATI אתה נכנס לאתר שלהם ומחפש את הדרייבר האחרון בהתאם למערכת ההפעלה. כנ"ל אם זה של NVIDIA.
3. חוזק המחשב לא אומר שהוא לא מתחמם. כמו שאמרו לך יכול מאוד להיות שמחשב יתחמם בגלל מאוורר סתום מאבק, קרור לא טוב, משחה טרמית שהתייבשה וזקוקה לרענון ועוד. אגב, כל מה שציינתי תופס גם למעבד וגם לכרטיס מסך.
ניקוי מאוורר לא מספיק, כמו שציינתי יכול להיות שצריך להחליף משחה או לנקות את גוף הקרור עצמו שנמצא בין המעבד לבין המאוורר. בכדי לדעת אם זו הבעיה צריך לראות מה הטמפ' שמגיעים רכיבי המחשב.
למרות שזה נראה כמו בעיה של 1. מכיוון שזה קורה לעוד אנשים כנראה מדובר בגרסא לא טובה. הכי טוב זה פשוט לחפש פתרונות ברשת בנושא.. אני לא יכול להיות לעזר לסעיף זה.
2. תלוי בסוג הכרטיס. אם זה של ATI אתה נכנס לאתר שלהם ומחפש את הדרייבר האחרון בהתאם למערכת ההפעלה. כנ"ל אם זה של NVIDIA.
3. חוזק המחשב לא אומר שהוא לא מתחמם. כמו שאמרו לך יכול מאוד להיות שמחשב יתחמם בגלל מאוורר סתום מאבק, קרור לא טוב, משחה טרמית שהתייבשה וזקוקה לרענון ועוד. אגב, כל מה שציינתי תופס גם למעבד וגם לכרטיס מסך.
ניקוי מאוורר לא מספיק, כמו שציינתי יכול להיות שצריך להחליף משחה או לנקות את גוף הקרור עצמו שנמצא בין המעבד לבין המאוורר. בכדי לדעת אם זו הבעיה צריך לראות מה הטמפ' שמגיעים רכיבי המחשב.
למרות שזה נראה כמו בעיה של 1. מכיוון שזה קורה לעוד אנשים כנראה מדובר בגרסא לא טובה. הכי טוב זה פשוט לחפש פתרונות ברשת בנושא.. אני לא יכול להיות לעזר לסעיף זה.
UziDesign
UziDesign
- lahav123
- פוקח עיניים

1. לא עוזי זה לא משחק פרוץ....
2. אני לא מבין בכל הקטע הזה.. אז יש מצב שאני נותן לך את האתר שלהם ואתה תמצא לי/ תבדוק לי? בבקשה!
3. אז איך אני יכול לבדוק את זה?
אה ועוד משהו, המחשב הנייח (זה שיש לו את הבעיה) הוא בן פחות משנה כולל המסך
והמחשב הנייד יש לו איזה 5 שנים ולא לא עבר תיקון (חוץ מהחלפת לוח אם שנשרף בגלל מטען אם אתה זוכר...) או שדרוג או החלפה של משהו (למרות שהוא ממש שמור!!) גם לפני שהחליפו לו את הלוח הם (השנה החליפו לו) הוא היה מריץ את המשחק בלי לעשות ריסטרט אבל היה מריץ עם לאגים...
2. אני לא מבין בכל הקטע הזה.. אז יש מצב שאני נותן לך את האתר שלהם ואתה תמצא לי/ תבדוק לי? בבקשה!
3. אז איך אני יכול לבדוק את זה?
אה ועוד משהו, המחשב הנייח (זה שיש לו את הבעיה) הוא בן פחות משנה כולל המסך
והמחשב הנייד יש לו איזה 5 שנים ולא לא עבר תיקון (חוץ מהחלפת לוח אם שנשרף בגלל מטען אם אתה זוכר...) או שדרוג או החלפה של משהו (למרות שהוא ממש שמור!!) גם לפני שהחליפו לו את הלוח הם (השנה החליפו לו) הוא היה מריץ את המשחק בלי לעשות ריסטרט אבל היה מריץ עם לאגים...
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
מחיפוש קצר ברשת (אין לי זמן להעמיק), הפתרון הוא תאימות אחורה.
מקש ימיני על קיצור המשחק ומאפיינים
בחר לשונית תאימות.
סמן V ובחר ויסטה.
כמו כן, תסמן גם "הפעל כאדמיניסטרטור"
אם זה לא עובד:
1. אם זה משחק שנרכש כחוק בטח יש עדכון באתר היצרן. בדקת?
2. אני לא ידוע איזה כרטיס יש לך של איזה חברה ואני לא לידתך בכדי לדעת באיזה דרייבר אתה משתמש, כמו כן צריך בפרטים כגון מערכת הפעלה כמה ביט וכו'. זה לא משהו שעם המידע שיש לי שאני אוכל לפעול או לעזור.
3. יש המון תוכנות ברשת כגון התוכנה הזו http://www.hmonitor.com (אין לי ניסיון איתה)
שוב, אף אחד לא אמר שהמחשב הוא הבעיה ואין קשר לגילו. יכול להיות מחשב בן 5 שיריץ מחשבים טוב מאוד ומחשב בין יום שלא. זה תלוי בהמון המון גורמים.
כמו כן, אני חוזר ואומר. אם אתה טוען שהמשחק חוקי וזה קורה להרבה אנשים כנראה שישנה בעיה עם תאימות מול 7, מול דרייברים של כרטיס מסך, המון אפשרויות יכולות להיות שלא בהכרח קשורות לתיפקודו של המחשב. זה לא משהו שאני יכול לבדוק מרחוק. תצטרך לבדוק מה כותבים אחרים ברשת ו\או לבדוק מה כותבים באתר היצרן.
מקש ימיני על קיצור המשחק ומאפיינים
בחר לשונית תאימות.
סמן V ובחר ויסטה.
כמו כן, תסמן גם "הפעל כאדמיניסטרטור"
אם זה לא עובד:
1. אם זה משחק שנרכש כחוק בטח יש עדכון באתר היצרן. בדקת?
2. אני לא ידוע איזה כרטיס יש לך של איזה חברה ואני לא לידתך בכדי לדעת באיזה דרייבר אתה משתמש, כמו כן צריך בפרטים כגון מערכת הפעלה כמה ביט וכו'. זה לא משהו שעם המידע שיש לי שאני אוכל לפעול או לעזור.
3. יש המון תוכנות ברשת כגון התוכנה הזו http://www.hmonitor.com (אין לי ניסיון איתה)
שוב, אף אחד לא אמר שהמחשב הוא הבעיה ואין קשר לגילו. יכול להיות מחשב בן 5 שיריץ מחשבים טוב מאוד ומחשב בין יום שלא. זה תלוי בהמון המון גורמים.
כמו כן, אני חוזר ואומר. אם אתה טוען שהמשחק חוקי וזה קורה להרבה אנשים כנראה שישנה בעיה עם תאימות מול 7, מול דרייברים של כרטיס מסך, המון אפשרויות יכולות להיות שלא בהכרח קשורות לתיפקודו של המחשב. זה לא משהו שאני יכול לבדוק מרחוק. תצטרך לבדוק מה כותבים אחרים ברשת ו\או לבדוק מה כותבים באתר היצרן.
UziDesign
UziDesign
- lahav123
- פוקח עיניים

תודה עוזי! אבל בדיוק באותו היום שכתבת לי את ההודעה האחרונה.... הלך הספק כוח!
אז החלפתי אותו השבוע... ועכשיו המשחק עובד פיקס! ולא עושה ריסטרט. אז בסוף הבעיה הייתה בספק!
אבל תודה בכל אופן
אז החלפתי אותו השבוע... ועכשיו המשחק עובד פיקס! ולא עושה ריסטרט. אז בסוף הבעיה הייתה בספק!
אבל תודה בכל אופן
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~