ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה בנוגע לבגרות פרסונטות/פישרים וחומרי קינון
מנהל: מפקחים
Re: שאלה בנוגע לבגרות פרסונטות/פישרים וחומרי קינון
אתה יכול להסביר לי על מה בדיוק אני אמור להסתכל בראש של הפרסונטה.. מה השינוי?

בועז אתה צודק אלה פישרים נקיים.

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
אביהו אתם כרגע מתעסקים לא במה שחשוב אם תקרא את מה שרשמתי לו לפני זה
הוא ביקש הבדלים גם אם זה בפרוסנטות ירוקות או בפישרים ירוקים ההבדל הוא אותו דבר
הוא ביקש הבדלים גם אם זה בפרוסנטות ירוקות או בפישרים ירוקים ההבדל הוא אותו דבר
חברים רציתי לשאול שאלה נוספת בנושא חומרי קינון אז העדפתי להקפיץ את הנושא שלי מאשר לפתוח חדש.
אני שם בכלוב שלי כפות דקל והפישרית החרוצה מפרקת אותם ומכניסה את החוטים הדקים לתא. עכשיו, מהי כמו הדקל שצריך לספק עד הקן מוכן? ושאלה נוספת. הקן שבונים ציפורי האהבה לפי מה שראיתי עד עכשיו הוא מתי ריפוד לכל התא מבפנים ממש מאורה כזו. האם יש אפשרות לספק את אותו קן להטלות נוספות או שמא לאחר ההטלה שתתבצע בקרוב אאלץ לזרוק את הקן ולנקות את התא?
אשמח לתשובותיכם..
אני שם בכלוב שלי כפות דקל והפישרית החרוצה מפרקת אותם ומכניסה את החוטים הדקים לתא. עכשיו, מהי כמו הדקל שצריך לספק עד הקן מוכן? ושאלה נוספת. הקן שבונים ציפורי האהבה לפי מה שראיתי עד עכשיו הוא מתי ריפוד לכל התא מבפנים ממש מאורה כזו. האם יש אפשרות לספק את אותו קן להטלות נוספות או שמא לאחר ההטלה שתתבצע בקרוב אאלץ לזרוק את הקן ולנקות את התא?
אשמח לתשובותיכם..

תספק חומר קינון עד להטילה, לאחר מכן יתר חומרי קינון יכולים לגרום לכיסוי הביצים וחימום ביצים נפגע . בקיצור צריך להיות עם יד על הדופק ולא להוסיף ללא הגבלה.
תלוי במצבו, לעיתים נוצר מצב שתוכים מטילים שוב עוד בטרם יציאת הגוזלים ולא נוגעים , אם התא ממש מלוכלך אפשר להוציא לנקות ולהכניס לכלוב חומרי קינון מחדש.
תלוי במצבו, לעיתים נוצר מצב שתוכים מטילים שוב עוד בטרם יציאת הגוזלים ולא נוגעים , אם התא ממש מלוכלך אפשר להוציא לנקות ולהכניס לכלוב חומרי קינון מחדש.
בהצלחה ותעדכן כמובן