יש מצב שסוג מסוים של קוקטייליים שורק יותר טוב? הקוקטיילים שאני ראיתי ששורקים במוזיקליות רבה היו כולם צהובים....
אולי זה סתם מקרה...
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
יכולת שריקה בקוקטיילים לפי צבע?
מנהל: מפקחים
Re: יכולת שריקה בקוקטיילים לפי צבע?
מקרי בהחלט
כל זכר הוא בעל יכולת ווקאלית מרשימה.. אפשר ללמד אותם שריקות מסויימות אבל גם אם לא מלמדים, הם שורקים
ו"מסלסלים" באופן טבעי, זה נקרא שריקות חיזור\הצגת התנהגות, ככה הם מושכים\מרשימים נקבות..
לפעמים גם נקבות (מוחתמות) יכולות ללמוד שריקות, בהתאם להשקעה של המגדל\ת.
כל זכר הוא בעל יכולת ווקאלית מרשימה.. אפשר ללמד אותם שריקות מסויימות אבל גם אם לא מלמדים, הם שורקיםו"מסלסלים" באופן טבעי, זה נקרא שריקות חיזור\הצגת התנהגות, ככה הם מושכים\מרשימים נקבות..
לפעמים גם נקבות (מוחתמות) יכולות ללמוד שריקות, בהתאם להשקעה של המגדל\ת.
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
כמו ששירלי ציינה הצבע לא משחק תפקיד ביכולות הווקאליות של הקוקטיל
מה שמשחק תפקיד הוא מין הקוקטיל ,קוקטילים זכרים נוהגים לשרוק וללמוד גם שריקות שונות מהסביבה שלהם
מה שמשחק תפקיד הוא מין הקוקטיל ,קוקטילים זכרים נוהגים לשרוק וללמוד גם שריקות שונות מהסביבה שלהם
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
-
אמת ואמונה
- בקיעה

היה לנו לפני הרבה שנים קוקטייל (צהוב) ששרק בצורה מדהימה, שאני לא שמעתי באף מקום (וחיפשתי הרבה ברשת)
אבא שלי לימד אותו לשרוק חלק מיצירה של באך, יונתן הקטן בסגנון ג'אז, ואת "הזמן את השנים יניס" שלאריק איינשטיין, עם סילסולים נהדרים.
הוא היה מדייק בצורה נפלאה. ואם היה יוצא לו זיוף, הוא היה חוזר על הקטע המזוייף, ומתקן.
הוא נגנב ממרפסת ביתינו. אני מנסה למצוא הקלטה שלו. צריך להיות אי שם.ואם היה יוצא לו זיוף, הוא היה חוזר על הקטע המזייף ומתקן.
אבא שלי לימד אותו לשרוק חלק מיצירה של באך, יונתן הקטן בסגנון ג'אז, ואת "הזמן את השנים יניס" שלאריק איינשטיין, עם סילסולים נהדרים.
הוא היה מדייק בצורה נפלאה. ואם היה יוצא לו זיוף, הוא היה חוזר על הקטע המזוייף, ומתקן.
הוא נגנב ממרפסת ביתינו. אני מנסה למצוא הקלטה שלו. צריך להיות אי שם.ואם היה יוצא לו זיוף, הוא היה חוזר על הקטע המזייף ומתקן.
נשמח לראות או לשמוע , אבא שלך השקיע בתוכי ולכן התוצאות שאת מדברת עליהן .
וואו אני מת לראות סרטון!